Битката на брадите: Балсам за брада, Вакса за брада и Желе за брада - Кое е по-подходящо за теб?

05.06.2023 14:31:03

Битката на брадите: Балсам за брада, Вакса за брада и Желе за брада - Кое е по-подходящо за теб?

Най-вероятно вече си запознат с ползите на маслото за брада, именно затова в днешната статия ще се фокусираме върху други продутки, които ще помогнат на брадата ти да изглежда в безупречен вид.

Ако все пак имаш нужда от допълнителна информация относно това, какво представлява масло за брада и какви са неговите ползи, можеш да прочетеш всичко за него в тази статия: Масло за брада - всичко, което трябва да знаеш.

Балсамът за брада, също като маслото за брада, се използва за хидратиране и омекотяване на брадата, с единствената разлика, че балсамът придава лек стилизиращ ефект, благодарение на съдържащия се в него восък. 

Ваксата за брада и мустаци също е предпочитан продукт за грижа за брада от редица мъжете, тъй като с нейна помощ можеш бързо и лесно да стилизираш и фиксираш брадата и мустака си в желаната от теб форма.

Тези два продукта, наред с маслото за брада, са предпочитани от мъжете поради своите хидратиращи, омекотяващи и стилизиращи свойства.

Но какво всъщност представлява гелът за брада, каква е неговата роля и за какво се използва? 

В тази статия ще прегледаме подробно какво представляват балсамът, ваксата и гелът за брада, какви са приликите и разликите между тях и ще отговорим на най-важния въпрос: кой продукт е най-подходящ за теб.

Балсам за брада

Балсамът за брада представлява нещо като по-твърдия брат на маслото за брада. Той подхранва, хидратира, защитава брадата и има лек стилизиращ ефект върху нея. Подходящ е за суха брада, тъй като балсамът задържа влагата в нея.

Стилизиране и защита

Балсамът за брада, подобно на маслото за брада, се използва за подхранване и хидратация на брадата. Освен върху брадата, балсамът има благоприятно действие и върху кожата под нея.

За разлика от маслото за брада, балсамът осигурява защитен слой върху брадата, като я предпазва от атмосферните условия като UV-лъчи, силен вятър, студен въздух и др.

Втората съществена разлика между маслото и балсама за брада е, че балсамът предлага лек стилизиращ ефект. Разбира се, не толкова, колкото ваксата за брада, но за нея ще поговорим малко по-късно. Балсамът за брада изправя брадата, приглажда стърчащите косъмчета и придава форма на по-дълги бради.

Какъв балсам да избера?

Балсамите за брада на Angry Beards са перфектният избор за твоята брада. На нашия сайт можеш да откриеш два различни балсама - Carl Smooth и Steve the CEO.

Carl Smooth e по-мек балсам, който се разнася леко като масло. Той подхранва и защитава брадата без колебание. Балсамът приглажда брадата, но съдържа по-малко количество восък, което не го прави подходящ за стилизиране. 

В случай, че се нуждаеш от по-добър контрол над оформянате на брадата ти препоръчваме балсамът за брада Steve the CEO. За разлика от Carl Smooth, той има по-твърда консистенция и съдържа по-голямо количество восък. С негова помощ можеш да стилизираш брадата си в желаната от теб форма, но все пак не очаквай да фиксира мустака ти във формата на мустака на Салвадор Дали, просто защото балсамът не е вакса за брада.

Ако се колебаеш кой продукт да използваш, имай предвид че няма нищо лошо да комбинираш няколко различни продукта за грижа за брада. Важно е да спазваш едно правило, а именно - първо нанеси с масло за брада, след което продължи с балсам за брада.

 

  

Как се използва балсамът за брада?

Вземи малко количество от балсама в дланите си и го разтрий между пръстите си докато омекне. След това старателно го втрий по дължината на цялата брада, включително и на кожата под нея. 

За да нанесеш продукта равномерно, ти препоръчваме да използваш гребен или четка за брада. Разресването на брадата помага за стилизирането ѝ в желаната от теб форма.

Ако искаш да подобриш допълнително нивото на стилизиране на брадата, използвай сешоар, с който да изсушиш брадата си след нанасяне на балсама. Топлината от сешоара ще разтопи восъка, а по този начин той ще попие в брадата в дълбочина и ще я държи във форма през целия ден.

Вакса за брада и мустаци

Ваксата за брада и мустаци укротява дългата и стърчаща брада, като я приглажда и издърпва надолу, без да я утежнява или да я прави лепкава. Освен това, ваксата съдържа допълнителни полезни за брадата съставки, които, освен че я стилизират, я поддържат здрава и лъскава.

Тази отлична комбинация между функционални восъци не само се грижи за стилизирането на брадата, но също така действа като защитен слой и предпазва брадата от грубите атмосферни влияния.

Ваксата за брада отблъсква мръсотията, прахта и влагата, заздравява краищата на брадата и изглажда нейната структура. С нейна помощ можеш да бъдеш сигурен, че винаги ще получаваш най-добрата грижа за брадата дори при стресови ситуации, като например спасяването на малко котенце от високо дърво. Шегуваме се, разбира се.

Как се използва ваксата за брада и мустаци?

Загреби малко количество от ваксата с пръст и я разтрий между дланите си докато омекне. Топлината ще омекоти и разтопи восъка и ще направи васката по-лесна за нанасяне. Не се притеснявай да приложиш сила в загребването при необходимост, тъй като ваксата съдържа предимно восък, което я прави много по-твърда от балсама.

Внимателно втрий в брадата, докато я стилизираш в желаната от теб форма. Не прекалявай с количеството на ваксата, тъй като тя може да утежни брадата ти. Винаги започвай с нанасянето на по-малко количество.

Желе за брада

Желето за брада несъмнено е един от по-нестандартните продукти за грижа за брадата. От Angry Beards го определят като гел за брада с консистенцията на желе, който съдържа качествени масла за хидратиране на брадата в комбинация с витаминни топчета, които доставят необходимото количество Витамин Е на брадата.

Какво представлява желето за брада?

Желето за брада е продукт на основата на масла, преработен във форма на олеогел. Основната му функция е да подхранва брадата, включително и кожата под нея. По този начин брадата расте здрава и лъскава.

Гелът се нанася лесно, като помага срещу сърбежа и предотвратява образуването на пърхот, които се срещат често в процеса на растежа на брадата.

Желето за брада на Angry Beards съдържа витаминни топчета, които осигуряват нужната доза витамин Е, масло от инка инчи и екстракт от хмел. В допълнение към хидратацията, която осигурява гела, той също така леко изправя брадата, придава ѝ блясък и я ароматизира с фин аромат на свежи билки и подправки.

 Консистенцията на желето е такава, тъй като в него могат да се добавят водоразтворими съставки, които обикновено не могат да се добавят в маслото за брада. Например, в желето се съдържа глицерин, който помага за хидратацията на брадата и кожата, докато съставките в маслото за брада единствено забавят изсушаването на брадата.

Какво представляват витаминните топчета?

Витаминните топчета са най-ефективният начин да осигуриш на брадата си необходимия Витамин Е. В козметичната индустрия, витамин Е се използва поради антиоксидантните си свойства. Освен това, той потиска признаците на стареене на кожата, предпазва я от вредното въздействие на UV-лъчите и ускорява заздравяването ѝ.

За кого е подходящ гелът за брада?

Гелът за брада е подходящ за всеки мъж с брада, който иска да се погрижи за безупречното състояние и здраве на брадата си.

Идеалният избор за тези, които намират маслото за брада прекалено мазно и за тези, които смятат балсама за брада за прекалено твърд. 

Желето за брада е подходящо за бради с всякаква дължина. То леко изправя брадата, но не я стилизира, така че за оформяне на брадата ти препоръчваме да използваш по-твърд балсам за брада, като този на Angry Beards - Steve the CEO или вакса за брада.

Какво съдържа желето за брада?

В основата на желето за брада стои висококачествена “храна” за брадата, а именно - бадемово и слънчогледово масло. Добавено е масло от сквалан, което предпазва брадата и кожата на лицето от увреждане и глицерин, който подпомага хидратацията.

Освен основните съставки на този вълшебен олеогел, са добавени още:

  • Витамин Е - под формата на витаминни топчета, които трябва да се смачкат в дланите на ръцете, преди да нанесеш върху брадата и лицето
  • Масло от инка инчи - поддържа здравето на кожата, укрепва брадата и придава блясък
  • Екстракт от хмел - поддържа кожата на лицето щастлива

Как се използва желето за брада?

Вземи достатъчно количество от продукта, разпредели го върху дланите си и внимателно натроши витаминните топчета с пръсти. След това старателно нанеси върху брадата, както и на кожата на лицето. Истинско пристрастяващо удоволствие! 

Вярваме, че тази статията ще ти бъде полезна при избор на правилния продукт за грижа за брадата. В зависимост от дължината на твоята брада, както и от това, дали желаеш да постигнеш по-лека или по-силна фиксация, вече можеш да вземеш правилното решение за твоята брада.

Не се притеснявай да експериментираш, в случай че не си сигурен, кой продукт би бил най-подходящ за теб. 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Брада и Грууминг

Брада и Грууминг

Битката на брадите: Балсам за брада, Вакса за брада и Желе за брада - Кое е по-подходящо за теб?

Разликата между балсам, вакса и желе за брада

В тази статия ще научиш какво представляват балсам, вакса и гел за брада. Разбери кой продукт е подходящ за теб в зависимост от ефекта, който искаш да постигнеш. В тази статия ще научиш какво представляват балсам, вакса и гел за брада. Разбери кой продукт е подходящ за теб в зависимост от ефекта, който искаш да постигнеш. 2023-06-06T13:40:02+03:00 Битката на брадите: Балсам за брада, Вакса за брада и Желе за брада - Кое е по-подходящо за теб?

<p><span>Най-вероятно вече си запознат с ползите на </span><a title="Масло за брада" href="https://shave.bg/category/maslo-za-brada" target="_blank" rel="noopener"><strong>маслото за брада,</strong></a><span> именно затова в днешната статия ще се фокусираме върху други продутки, които ще помогнат на брадата ти да изглежда в безупречен вид.</span></p> <p><span>Ако все пак имаш нужда от допълнителна информация относно това, какво представлява масло за брада и какви са неговите ползи, можеш да прочетеш всичко за него в тази статия: </span><strong><a title="Масло за брада - всичко, което трябва да знаеш" href="https://shave.bg/article/maslo-za-brada-vsichko-koeto-tryabva-da-znaesh" target="_blank" rel="noopener">Масло за брада - всичко, което трябва да знаеш</a>.</strong></p> <p><strong></strong></p> <p><a title="Балсам за брада" href="https://shave.bg/category/balsam-za-brada" target="_blank" rel="noopener"><strong>Балсамът за брада</strong></a>,<span> също като маслото з</span><span>а брада, се използва за <strong>хидратиране и омекотяване</strong> на брадата, с единствената разлика, че балсамът придава <strong>лек стилизиращ ефект</strong>, благодарение на съдържащия се в него восък.&nbsp;</span></p> <p><strong>Ваксата за брада и мустаци</strong><span> също е предпочитан продукт за грижа за брада от редица мъжете, тъй като с нейна помощ можеш бързо и лесно да <strong>стилизираш и фиксираш</strong> брадата и мустака си в желаната от теб форма.</span></p> <p><span>Тези два продукта, наред с маслото за брада, са предпочитани от мъжете поради своите<strong> хидратиращи, омекотяващи и стилизиращи</strong> свойства.</span></p> <p><span>Но какво всъщност представлява </span><a title="Гел за брада, Angry Beards, Meky Gajvr" href="https://shave.bg/product/jele-za-brada-angry-beards-meky-gajvr" target="_blank" rel="noopener"><strong>гелът за брада</strong></a><span>, каква е неговата роля и <strong>за какво се използва?&nbsp;</strong></span></p> <p><span>В тази статия ще прегледаме подробно какво представляват балсамът, ваксата и гелът за брада, какви са приликите и разликите между тях и ще отговорим на най-важния въпрос: <strong>кой продукт е най-подходящ&nbsp;за теб.</strong></span></p> <p><span><strong></strong></span></p> <h2>Балсам за брада</h2> <p></p> <p><span>Балсамът за брада представлява нещо като по-твърдия брат на маслото за брада. </span><strong>Той подхранва, хидратира, защитава брадата и има лек стилизиращ ефект</strong><span> върху нея. </span><strong>Подходящ е за суха брада</strong><span>, тъй като балсамът задържа влагата в нея.</span></p> <h4><span>Стилизиране и защита</span></h4> <p><span></span></p> <p><span><a title="Балсам за брада" href="https://shave.bg/category/balsam-za-brada" target="_blank" rel="noopener">Балсамът за брада</a>, подобно на маслото за брада, се използва за подхранване и хидратация на брадата. Освен върху брадата, балсамът има благоприятно действие и върху <strong>кожата под нея.</strong></span></p> <p><span>За разлика от маслото за брада, балсамът </span><strong>осигурява защитен слой върху брадата</strong><span>, като я предпазва от атмосферните условия като UV-лъчи, силен вятър, студен въздух и др.</span></p> <p><span>Втората съществена разлика между маслото и балсама за брада е, че </span><strong>балсамът предлага лек стилизиращ ефект</strong><span>. Разбира се, не толкова, колкото ваксата за брада, но за нея ще поговорим малко по-късно. Балсамът за брада </span><strong>изправя брадата</strong><span>, </span><strong>приглажда стърчащите косъмчета и придава форма</strong><span> на по-дълги бради.</span></p> <p><span></span></p> <p><a href="https://shave.bg/product/balsam-za-brada-angry-beards-carl-smooth" target="_blank" rel="noopener" title="Балсам за брада Angry Beards, Carl Smooth"><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/balsam-za-brada.jpg" class="aligncenter" width="509" height="509" /></span></a></p> <p><span></span></p> <h4><span>Какъв балсам да избера?</span></h4> <p><span>Балсамите за брада на Angry Beards са перфектният избор за твоята брада. На нашия сайт можеш да откриеш два различни балсама - </span><strong><a title="Балсам за брада Angry Beards, Carl Smooth" href="https://shave.bg/product/balsam-za-brada-angry-beards-carl-smooth" target="_blank" rel="noopener">Carl Smooth</a> и <a title="Балсам за брада Angry Beards, Steve the CEO" href="https://shave.bg/product/balsam-za-brada-angry-beards-steve-the-ceo" target="_blank" rel="noopener">Steve the CEO</a></strong><span>.</span></p> <p><strong><a title="Балсам за брада Angry Beards, Carl Smooth" href="https://shave.bg/product/balsam-za-brada-angry-beards-carl-smooth" target="_blank" rel="noopener">Carl Smooth</a> e по-мек балсам</strong><span>, който се разнася леко като масло. </span><strong>Той подхранва и защитава брадата</strong><span> без колебание. </span><em><span>Балсамът приглажда брадата</span></em><span>, но съдържа <strong>по-малко количество восък</strong>, което не го прави подходящ за стилизиране.&nbsp;</span></p> <p><span>В случай, че се нуждаеш от <strong>по-добър контрол над оформянате на брадата</strong> ти препоръчваме балсамът за брада </span><a title="Балсам за брада Angry Beards, Steve the CEO" href="https://shave.bg/product/balsam-za-brada-angry-beards-steve-the-ceo" target="_blank" rel="noopener"><strong>Steve the CEO</strong></a><span>. За разлика от Carl Smooth, той има </span><strong>по-твърда консистенция</strong><span> и съдържа <strong>по-голямо количество восък</strong>. С негова помощ </span><em><span>можеш да стилизираш брадата си в желаната от теб форма</span></em><span>, но все пак не очаквай да фиксира мустака ти във формата на мустака на Салвадор Дали, просто защото балсамът не е вакса за брада.</span></p> <p><span>Ако се колебаеш кой продукт да използваш, имай предвид че няма нищо лошо да <strong>комбинираш няколко различни продукта за грижа за брада</strong>. Важно е да спазваш едно правило, а именно - първо нанеси с масло за брада, след което продължи с балсам за брада.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span><a href="https://shave.bg/product/balsam-za-brada-angry-beards-carl-smooth" target="_blank" rel="noopener" title="Балсам за брада Angry Beards, Carl Smooth"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/balsam-za-brada-angry-beards.jpg" width="400" height="400" /></a>&nbsp;&nbsp;</span><a href="https://shave.bg/product/balsam-za-brada-angry-beards-steve-the-ceo" target="_blank" rel="noopener" title="Балсам за брада Angry Beards, Steve the CEO"><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/balsam-za-brada-steve-the-ceo.jpg" width="400" height="400" /></span></a></p> <p><span></span></p> <h4><span>Как се използва балсамът за брада?<br /><br /></span></h4> <p><strong>Вземи малко количество от балсама</strong><span> в дланите си и го </span><strong>разтрий между пръстите</strong><span> си докато омекне. След това старателно го</span><strong> втрий по дължината на цялата брада, включително и на кожата под нея.&nbsp;</strong></p> <p><span>За да нанесеш продукта равномерно, ти препоръчваме да използваш </span><strong><a title="Гребен за брада от сандалово дърво, Angry Beards" href="https://shave.bg/product/greben-za-brada-ot-sandalovo-darvo-angry-beards" target="_blank" rel="noopener">гребен</a> или <a title="Четка за брада с косъм от глиган и дръжка от бук, Angry Beards, Gentler" href="https://shave.bg/product/chetka-za-brada-s-kosam-ot-gligan-i-drajka-ot-buk-angry-beards-gentler" target="_blank" rel="noopener">четка за брада</a></strong><span>. Разресването на брадата помага за <strong>стилизирането ѝ в желаната от теб форма.</strong></span></p> <p><span>Ако искаш да подобриш допълнително нивото на стилизиране на брадата, <strong>използвай сешоар</strong>, с който да изсушиш брадата си след нанасяне на балсама. Топлината от сешоара ще разтопи восъка, а по този начин той ще попие в брадата в дълбочина и ще я държи във форма през целия ден.</span></p> <h2>Вакса за брада и мустаци<br /><br /></h2> <p><strong>Ваксата за брада и мустаци</strong> <strong>укротява дългата и стърчаща брада,</strong><span> като я </span><strong>приглажда и издърпва надолу</strong><span>, без да я утежнява или да я прави лепкава. Освен това, ваксата съдържа допълнителни полезни за брадата съставки, които, освен че я стилизират, я поддържат <strong>здрава и лъскава.</strong></span></p> <p><span>Тази отлична комбинация между функционални восъци не само се грижи за стилизирането на брадата, но също така действа като <strong>защитен слой</strong> и предпазва брадата от грубите атмосферни влияния.</span></p> <p><span>Ваксата за брада </span><strong>отблъсква мръсотията</strong><span>, </span><strong>прахта и влагата</strong><span>, </span><strong>заздравява краищата на брадата и изглажда нейната структура</strong><span>. С нейна помощ можеш да бъдеш сигурен, че винаги ще получаваш най-добрата грижа за брадата дори при стресови ситуации, като например спасяването на малко котенце от високо дърво. </span><strong>Шегуваме се, разбира се</strong><span>.</span></p> <p><span></span></p> <h4><span>Как се използва ваксата за брада и мустаци?<br /><br /></span></h4> <p><strong>Загреби малко количество от ваксата с пръст и я разтрий между дланите си докато омекне</strong><span>. Топлината ще омекоти и разтопи восъка и ще направи васката <strong>по-лесна за нанасяне</strong>. Не се притеснявай да приложиш сила в загребването при необходимост, тъй като ваксата съдържа предимно восък, което я прави много по-твърда от балсама.</span></p> <p><span>Внимателно втрий в брадата, докато я стилизираш в желаната от теб форма. Не прекалявай с количеството на ваксата, тъй като тя може да утежни брадата ти. <strong>Винаги започвай с нанасянето на по-малко количество</strong>.</span></p> <p><span></span></p> <h2>Желе за брада<br /><br /></h2> <p><a title="Гел за брада, Angry Beards, Meky Gajvr" href="https://shave.bg/product/jele-za-brada-angry-beards-meky-gajvr" target="_blank" rel="noopener"><strong>Желето за брада</strong></a><span> несъмнено е един от <strong>по-нестандартните продукти за грижа за брадата</strong>. От Angry Beards го определят като гел за брада с консистенцията на желе, който съдържа качествени масла за хидратиране на брадата в комбинация с витаминни топчета, които доставят необходимото количество Витамин Е на брадата.</span></p> <h4><span>Какво представлява желето за брада?<br /><br /></span></h4> <p><span>Желето за брада е продукт на основата на масла, преработен във форма на <strong>олеогел</strong>. Основната му функция е да </span><strong>подхранва брадата</strong><span>, включително и кожата под нея. По този начин брадата расте <strong>здрава и лъскава.</strong></span></p> <p><em><span>Гелът се нанася лесно, като помага срещу сърбежа и предотвратява образуването на пърхот,</span></em><span> които се срещат често в процеса на растежа на брадата.</span></p> <p><strong><a href="https://shave.bg/product/jele-za-brada-angry-beards-meky-gajvr" target="_blank" rel="noopener" title="Желе за брада, Angry Beards, Meky Gajvr">Желето за брада на Angry Beards</a> съдържа витаминни топчета</strong><span>, които осигуряват нужната доза </span><strong>витамин Е</strong><span>, </span><strong>масло от инка инчи и екстракт от хмел</strong><span>. В допълнение към хидратацията, която осигурява гела, той също така <strong>леко изправя брадата</strong>, придава ѝ блясък и я ароматизира с <strong>фин аромат на свежи билки и подправки.</strong></span></p> <p><a href="https://shave.bg/product/jele-za-brada-angry-beards-meky-gajvr" target="_blank" rel="noopener" title="Желе за брада, Angry Beards, Meky Gajvr"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/gel-za-brada.jpg" width="500" height="500" class="aligncenter" /></a></p> <p>&nbsp;Консистенцията на желето е такава, тъй като в него могат да се добавят <strong>водоразтворими съставки</strong>, които обикновено не могат да се добавят в маслото за брада. Например, в желето се съдържа <strong>глицерин</strong>, който помага за <strong>хидратацията на брадата и кожата</strong>, докато съставките в маслото за брада единствено забавят изсушаването на брадата.</p> <h4><span>Какво представляват витаминните топчета?<br /><br /></span></h4> <p><span>Витаминните топчета са най-ефективният начин да осигуриш на брадата си необходимия </span><strong>Витамин Е</strong><span>. В козметичната индустрия, витамин Е се използва поради </span><strong>антиоксидантните си свойства</strong><span>. Освен това, </span><strong>той потиска признаците на стареене на кожата, предпазва я от вредното въздействие на UV-лъчите и ускорява заздравяването ѝ.</strong></p> <h4><span>За кого е подходящ гелът за брада?<br /><br /></span></h4> <p><span><a title="Желе за брада, Angry Beards, Meky Gajvr" href="https://shave.bg/product/jele-za-brada-angry-beards-meky-gajvr" target="_blank" rel="noopener">Гелът за брада</a> е подходящ </span><strong>за всеки мъж с брада</strong><span>, който иска да се погрижи за безупречното състояние и здраве на брадата си.</span></p> <p><strong>Идеалният избор за тези, които намират маслото за брада прекалено мазно и за тези, които смятат балсама за брада за прекалено твърд.&nbsp;</strong></p> <p><span>Желето за брада е подходящо за <strong>бради с всякаква дължина</strong>. То леко изправя брадата, но не я стилизира, така че за оформяне на брадата ти препоръчваме да използваш по-твърд балсам за брада, като този на Angry Beards - </span><a title="Балсам за брада Angry Beards, Steve the CEO" href="https://shave.bg/product/balsam-za-brada-angry-beards-steve-the-ceo" target="_blank" rel="noopener"><strong>Steve the CEO</strong></a><span> или </span><strong>вакса за брада</strong><span>.</span></p> <h4><span>Какво съдържа желето за брада?<br /><br /></span></h4> <p><span>В основата на желето за брада стои висококачествена &ldquo;храна&rdquo; за брадата, а именно - </span><strong>бадемово и слънчогледово масло</strong><span>. Добавено е </span><strong>масло от сквалан</strong><span>, което предпазва брадата и кожата на лицето от увреждане и</span><strong> глицерин</strong><span>, който подпомага хидратацията.</span></p> <p><span>Освен основните съставки на този вълшебен олеогел, са добавени още:</span></p> <ul> <li aria-level="1"><strong>Витамин Е</strong><span> - под формата на витаминни топчета, които трябва да се смачкат в дланите на ръцете, преди да нанесеш върху брадата и лицето</span></li> <li aria-level="1"><strong>Масло от инка инчи</strong><span> - поддържа здравето на кожата, укрепва брадата и придава блясък</span></li> <li aria-level="1"><strong>Екстракт от хмел</strong><span> - поддържа кожата на лицето щастлива</span></li> </ul> <p><a href="https://shave.bg/product/jele-za-brada-angry-beards-meky-gajvr" target="_blank" rel="noopener" title="Желе за брада, Angry Beards, Meky Gajvr"><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/jele-za-brada.jpg" width="500" height="500" class="aligncenter" /></span></a></p> <p><span></span></p> <h4><span>Как се използва желето за брада?<br /><br /></span></h4> <p><strong>Вземи достатъчно количество от продукта, разпредели го върху дланите си и внимателно натроши витаминните топчета с пръсти. </strong><span>След това старателно нанеси върху брадата, както и на кожата на лицето. Истинско пристрастяващо удоволствие!&nbsp;</span></p> <p><span>Вярваме, че тази статията ще ти бъде полезна при избор на правилния продукт за грижа за брадата. В зависимост от дължината на твоята брада, както и от това, дали желаеш да постигнеш по-лека или по-силна фиксация, вече можеш да <strong>вземеш правилното решение</strong> за твоята брада.</span></p> <p><span>Не се притеснявай да <strong>експериментираш</strong>, в случай че не си сигурен, кой продукт би бил най-подходящ за теб.&nbsp;</span></p>

Сравнение на продукти