MÜHLE в България и История на бранда

09.06.2023 16:11:31

MÜHLE в България и История на бранда

Култура на бръснене от MÜHLE - майсторство и качество от Германия.

Да отделиш време за себе си, да се насладиш на тишината и спокойствието и за момент да оставиш забързаното темпо на новия ден пред вратата на банята - това е културата на бръснене, която немския бранд Mühle налага в световен мащаб през последните 75 години.

Днес семейният бизнес в третата си генерация предлага устойчиви продукти, които се изработват ръчно и с истинска всеотдайност. Качествени продукти със съвременен и неподвластен на времето дизайн, авангардни форми и класики за класическото мокро бръснене - традицията е също толкова важна за Mühle, колкото и постоянният поглед към бъдещето.

Независимо дали четки за бръснене, класически самобръсначки, купички за бръснене, стойки или друг вид качествен продукт за мокро бръснене, Mühle комбинират най-добрите материали в съчетание с постоянни устойчиви бизнес практики.

Shave.bg е официален дистрибутор на немския бранд MÜHLE в България.

MÜHLE - История на бранда

1945 г. - Основаване на компанията

Току-що завърналият се от войната Отто Йоханес Мюлер основава малък бизнес, изпълнен с голяма доза оптимизъм. Първите си четки за бръснене Мюлер създава работейки в малко перално помещение. Там се ражда и емблематичното лого на Mühle.

1949 г. - Поражение

Основателят на Mühle се специализира в производството на четки за бръснене и придобива първите си клиенти за износ в чужбина. Скоро след това обаче пожар унищожава централата на компанията, но Отто Йоханес Мюлер продължава смело напред въпреки препятствията.

1965 г. - Новата генерация

След преждевременната смърт на баща си, Ханс-Юрген Мюлер поема компанията с 40 служители. Сега MÜHLE изнася своите продукти в 36 държави.

1972 г. - Национализация

Голямата вълна на национализацията засяга и MÜHLE. Под натиск на държавата Ханс-Юрген Мюлер продава своята компания, която се превръща в “държавно предприятие”.

1987 г. - Сбогуване

Като част от VEB Flamingo-Bürsten Schönheide, MÜHLE произвежда четки за ГДР. Ханс-Юрген Мюлер напуска компанията и създава магазин като производител на четки на свободна практика.

1990 г. - Ново начало


С падането на Берлинската стена Ханс-Юрген Мюлер си връща собствеността върху отчуждения семеен бизнес. Отсега нататък той оперира под името Hans-Jürgen Müller KG, като запазва логото на MÜHLE.

1995 г. - 50-годишнината на MÜHLE

В ранните години след обединението MÜHLE се бори за оцеляването си от ден на ден. Малко по малко, компанията придобива нови клиенти и пренаема бивши служители.

2006 г. - Подем

В периода след началото на ново хилядолетие продуктовата гама на MÜHLE се разширява, включвайки пълен набор от продукти за наистина качествено мокро бръснене. Брандът MÜHLE излиза на преден план.

2008 г. - Трето поколение

Синовете Кристиан и Андреас Мюлер поемат управлението на MÜHLE от баща си. Въпреки икономическата криза, оборотът на компанията нараства и диапазонът на производството се увеличава допълнително.

2012 г. - Нови подходи


MÜHLE непрекъснато се развива и разработва изключително качествени веган синтетични косми за своите четки - Black Fibre и Silvertip Fibre®, като по този начин поставя напълно нови стандарти за качеството на синтетичните косми на четките за бръснене. MÜHLE също така разработва и своята био и веган козметика за бръснене, лице и тяло - серията ORGANIC.

2014 г. - Берлин

През 2014-та година компанията отваря своите врати и в мегаполиса Берлин - с първия магазин на MÜHLE, съчетан с бръснарница в Hackesche Höfe.

2017 г. - Награда за дизайн

В сътрудничество с берлинския дизайнер Марк Браун MÜHLE създава емблематичната продуктова серия HEXAGON, която печели две награди - “Red Dot Award” и “German Design Award”.

2018 г. - Лондон

МÜHLE отварят втория си магазин в сърцето на лондонския Уест Енд на улица Нюбърг, недалеч от Piccadilly Circus.

2019 г. - Устойчивост

MÜHLE продължава да се фокусира върху устойчивостта във всички области на бизнеса си. Почти всички опаковки на продуктите на MÜHLE вече са без пластмаса. Освен това, доставките са с неутрално влияние върху климата (climate-neutral).

2020 г. - 75-годишнината на MÜHLE

От малък производител на четки за бръснене до световно известен бранд с класически статус, MÜHLE празнува своята 75-годишнина и продължава да се фокусира върху качествената култура на бръснене, произведена в Германия. Освен това, магазинът на MÜHLE в Лондон отваря и барбершоп. 

Производство

Като за начало се измерва точният грамаж естествени косми от язовец Silvertip Badger или иновацията на MÜHLE - изкуствените косми Silvertip Fibre®, след което се оформят и се захващат заедно в отливка.

Дръжките на самобръсначките и четките се изработват със същата прецизност. Наборът от качествени материали за дръжките е голям: от благороден метал, висококачествено дърво или ценна смола.

Финалният продукт са висококачествени пособия за бръснене, които ще превърнат ритуала на бръснене в истинско удоволствие.

Във фабриката на MÜHLE в Германия огромна част от процеса заема ръчната изработка на продуктите. Малко експерти в световен мащаб владеят изкуството на изработка на четки за бръснене и MÜHLE е един от водещите брандове.

Материалите за изработка на четките за бръснене и самобръсначките са скъпи и висококачествени, което налага внимателната обработка и сглобяване на крайните продукти, което също се извършва на ръка. 

Макар че голяма част от производството се извършва на ръка, съвременните технологии също намират своето място във фабриката на MÜHLE. Машините, разработени специално за MÜHLE, гарантират внимателното производство на отделните компоненти, като това повишава допълнително качеството на продуктите.

Например, т. нар. CNC машини изработват емблематичните дръжки за продуктите на бранда от висококачествени декоративни дървени материали, метали и др.

Накрая, всеки от продуктите минава през щателна експертна проверка, преди да мине в ръцете на новия си собственик. 

Какви продукти на MÜHLE ще откриеш на Shave.bg?

Shave.bg e сертифициран дистрибутор на МÜHLЕ за България. При нас ще откриеш огромно разнообразие от продукти на световноизвестния бранд:

Класически самобръсначки

Класическите самобръсначки на MÜHLE със сменяеми бръснарски ножчета са много стилно допълнение към твоята баня и продуктите ти за бръснене: Чрез тях постигаш изключително гладко бръснене и по-малко раздразнение на кожата след бръснене. Те съчетават в едно качество, ергономичност и красив дизайн и са идеален подарък за всеки джентълмен и любител на качественото мокро бръснене.

Четки за бръснене

Първокласната четка за бръснене също е задължителна за качественото и гладко бръснене. В Shave.bg ще откриеш качествени четки за бръснене както с естествен косъм, така и с изкуствен косъм на MÜHLE и дръжки от парен ясен, смола, хромиран метал, неръждаема стомана, маслиново дърво и още много премиум материали.

Комплекти за бръснене

Комплектите за бръснене на MÜHLE са цялостно решение за тези, които искат да преминат към класическото бръснене - те включват класическа самобръсначка, четка за бръснене, хромирана стойка за продуктите и купичка, в която да се създава пяната за бръснене чрез сапун или крем за бръснене.

Козметика за бръснене

Качествената естествена козметика за бръснене е ключова за перфектно избръснато лице. Тук ще откриеш всички необходими за идеалното мокро бръснене козметични продукти: кремове за бръснене, сапуни за бръснене, афтършейв лосион, афтършейв балсам и стипца за порязвания след бръснене. Козметиката на MÜHLE идва в три завладяващи аромата: алое вера, морски зърнастец и сандалово дърво.

Аксесоари за бръснене

Shave.bg предлага и редица аксесоари за бръснене, които ще направят ритуалът ти на бръснене още по-приятен и успешен: при нас ще откриеш купички за бръснене, стойки за четки и самобръсначки, ножчета за класическа самобръсначка, предпазители, резервни глави за самобръсначка, специални луксозни кърпи за бръснене и още много аксесоари на MÜHLE.

Органична козметика за лице, тяло и коса

Органичната козметика на MÜHLE е революционна в своя бранш - тя е изключително подходяща за хора с по-чувствителна кожа, съчетава в себе си само най-отбраните съставки и е био сертифицирана и произведена в Германия. MÜHLE предлагат голямо разнообразие от органични продукти: био крем за бръснене, био балсам за след бръснене, чисто арганово масло от Мароко, био шампоани и душ гелове и още много органични продукти за лице, тяло и коса. 

Ако се чудиш къде можеш да откриеш и закупиш марката MÜHLE в България, то Shave.bg е правилното място.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Производители

Производители

MÜHLE в България и История на бранда

MÜHLE в България и история на бранда | Shave.bg

Научи за историята на бранда MÜHLE, производствения процес, както и всички продукти за бръснене на MÜHLE, които можеш за закупиш в България. Виж повече тук. Научи за историята на бранда MÜHLE, производствения процес, както и всички продукти за бръснене на MÜHLE, които можеш за закупиш в България. Виж повече тук. 2023-06-18T23:59:31+03:00 MÜHLE в България и История на бранда

<p><span><strong>Култура на бръснене от M&Uuml;HLE - майсторство и качество от Германия.</strong><br /><br /></span><span>Да отделиш време за себе си, да се насладиш на тишината и спокойствието и за момент да оставиш забързаното темпо на новия ден пред вратата на банята - това е културата на бръснене, която немския бранд M&uuml;hle налага в световен мащаб през последните 75 години.<br /><br /></span><span>Днес семейният бизнес в третата си генерация предлага устойчиви продукти, които се изработват ръчно и с истинска всеотдайност. Качествени продукти със съвременен и неподвластен на времето дизайн, авангардни форми и класики за класическото мокро бръснене - традицията е също толкова важна за M&uuml;hle, колкото и постоянният поглед към бъдещето.<br /><br />Независимо дали <a title="четки за бръснене" href="https://shave.bg/category/chetki-za-brasnene?vendors=muhle" target="_blank" rel="noopener">четки за бръснене</a>, <a title="класически самобръсначки" href="https://shave.bg/category/samobrasnachki?vendors=muhle&amp;vid-samobrasnachka=klasicheska-samobrasnachka" target="_blank" rel="noopener">класически самобръсначки</a>, <a title="купички за бръснене" href="https://shave.bg/category/kupi-i-chashi?vendors=muhle" target="_blank" rel="noopener">купички за бръснене</a>, <a title="стойки" href="https://shave.bg/category/stoyki?vendors=muhle" target="_blank" rel="noopener">стойки</a> или друг вид качествен продукт за мокро бръснене, M&uuml;hle комбинират най-добрите материали в съчетание с постоянни устойчиви бизнес практики.<br /><br /></span><strong><em>Shave.bg е официален дистрибутор на немския бранд M&Uuml;HLE в България.<br /></em></strong></p> <p><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/muehle-bulgaria-fabrika.jpg" class="aligncenter" /></strong></p> <h3>M&Uuml;HLE - История на бранда<br /><br /></h3> <h4>1945 г. - Основаване на компанията<br /><br /></h4> <p><span>Току-що завърналият се от войната Отто Йоханес Мюлер основава малък бизнес, изпълнен с голяма доза оптимизъм. Първите си четки за бръснене Мюлер създава работейки в малко перално помещение. Там се ражда и емблематичното лого на M&uuml;hle.</span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/muehle-istoria.jpg" class="aligncenter" /></span></p> <h4>1949 г. - Поражение<br /><br /></h4> <p><span>Основателят на M&uuml;hle се специализира в производството на четки за бръснене и придобива първите си клиенти за износ в чужбина. Скоро след това обаче пожар унищожава централата на компанията, но Отто Йоханес Мюлер продължава смело напред въпреки препятствията.<br /></span></p> <h4>1965 г. - Новата генерация<br /><br /></h4> <p><span>След преждевременната смърт на баща си, Ханс-Юрген Мюлер поема компанията с 40 служители. Сега M&Uuml;HLE изнася своите продукти в 36 държави.<br /></span></p> <h4>1972 г. - Национализация<br /><br /></h4> <p><span>Голямата вълна на национализацията засяга и M&Uuml;HLE. Под натиск на държавата Ханс-Юрген Мюлер продава своята компания, която се превръща в &ldquo;държавно предприятие&rdquo;.<br /></span></p> <h4>1987 г. - Сбогуване<br /><br /></h4> <p><span>Като част от VEB Flamingo-B&uuml;rsten Sch&ouml;nheide, M&Uuml;HLE произвежда четки за ГДР. Ханс-Юрген Мюлер напуска компанията и създава магазин като производител на четки на свободна практика.<br /></span></p> <h4>1990 г. - Ново начало</h4> <p><span><br />С падането на Берлинската стена Ханс-Юрген Мюлер си връща собствеността върху отчуждения семеен бизнес. Отсега нататък той оперира под името Hans-J&uuml;rgen M&uuml;ller KG, като запазва логото на M&Uuml;HLE.<br /></span></p> <h4>1995 г. - 50-годишнината на M&Uuml;HLE<br /><br /></h4> <p><span>В ранните години след обединението M&Uuml;HLE се бори за оцеляването си от ден на ден. Малко по малко, компанията придобива нови клиенти и пренаема бивши служители.</span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/50-godishnina-na-muehle.jpg" class="aligncenter" width="550" height="362" /></span></p> <h4>2006 г. - Подем<br /><br /></h4> <p><span>В периода след началото на ново хилядолетие продуктовата гама на M&Uuml;HLE се разширява, включвайки пълен набор от продукти за наистина качествено мокро бръснене. Брандът M&Uuml;HLE излиза на преден план.<br /></span></p> <h4>2008 г. - Трето поколение<br /><br /></h4> <p><span>Синовете Кристиан и Андреас Мюлер поемат управлението на M&Uuml;HLE от баща си. Въпреки икономическата криза, оборотът на компанията нараства и диапазонът на производството се увеличава допълнително.</span></p> <h4>2012 г. - Нови подходи</h4> <p><span><br />M&Uuml;HLE непрекъснато се развива и разработва изключително качествени веган синтетични косми за своите четки - Black Fibre и Silvertip Fibre&reg;, като по този начин поставя напълно нови стандарти за качеството на синтетичните косми на четките за бръснене. M&Uuml;HLE също така разработва и своята био и веган козметика за бръснене, лице и тяло - серията ORGANIC.</span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/organichna-kozmetika-muehle-buglaria.jpg" width="549" height="412" class="aligncenter" /></span></p> <h4>2014 г. - Берлин<br /><br /></h4> <p><span>През 2014-та година компанията отваря своите врати и в мегаполиса Берлин - с първия магазин на M&Uuml;HLE, съчетан с бръснарница в Hackesche H&ouml;fe.</span></p> <h4>2017 г. - Награда за дизайн<br /><br /></h4> <p><span>В сътрудничество с берлинския дизайнер Марк Браун M&Uuml;HLE създава емблематичната продуктова серия HEXAGON, която печели две награди - &ldquo;Red Dot Award&rdquo; и &ldquo;German Design Award&rdquo;.</span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/muehle-design-award.jpg" class="aligncenter" width="549" height="355" /></span></p> <h4>2018 г. - Лондон<span><br /><br /></span></h4> <p><span>М&Uuml;HLE отварят втория си магазин в сърцето на лондонския Уест Енд на улица Нюбърг, недалеч от Piccadilly Circus.<br /></span></p> <h4>2019 г. - Устойчивост<br /><br /></h4> <p><span>M&Uuml;HLE продължава да се фокусира върху устойчивостта във всички области на бизнеса си. Почти всички опаковки на продуктите на M&Uuml;HLE вече са без пластмаса. Освен това, доставките са с неутрално влияние върху климата (climate-neutral).<br /></span></p> <h4>2020 г. - 75-годишнината на M&Uuml;HLE<br /><br /></h4> <p><span>От малък производител на четки за бръснене до световно известен бранд с класически статус, M&Uuml;HLE празнува своята 75-годишнина и продължава да се фокусира върху качествената култура на бръснене, произведена в Германия. Освен това, магазинът на M&Uuml;HLE в Лондон отваря и барбершоп.&nbsp;</span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/magazin-na-muehle.jpg" width="550" height="550" class="aligncenter" /></span></p> <h3>Производство<br /><br /></h3> <p><span>Като за начало се измерва точният грамаж естествени косми от язовец Silvertip Badger или иновацията на M&Uuml;HLE - изкуствените косми Silvertip Fibre&reg;, след което се оформят и се захващат заедно в отливка.<br /><br /></span><span>Дръжките на самобръсначките и четките се изработват със същата прецизност. Наборът от качествени материали за дръжките е голям: от благороден метал, висококачествено дърво или ценна смола.<br /><br />Финалният продукт са висококачествени пособия за бръснене, които ще превърнат ритуала на бръснене в истинско удоволствие.</span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/proizvodstvo-na-chetka-za-brusnene-muehle.jpg" class="aligncenter" width="549" height="366" /></span></p> <p><span>Във фабриката на M&Uuml;HLE в Германия огромна част от процеса заема ръчната изработка на продуктите. Малко експерти в световен мащаб владеят изкуството на изработка на <a title="четки за бръснене" href="https://shave.bg/category/chetki-za-brasnene?vendors=muhle" target="_blank" rel="noopener">четки за бръснене</a> и M&Uuml;HLE е един от водещите брандове.<br /></span><br />Материалите за изработка на четките за бръснене и самобръсначките са скъпи и висококачествени, което налага внимателната обработка и сглобяване на крайните продукти, което също се извършва на ръка.&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/proizvodstvo-na-klasicheska-samobrasnachka-muehle.jpg" class="aligncenter" width="551" height="367" /></p> <p><span>Макар че голяма част от производството се извършва на ръка, съвременните технологии също намират своето място във фабриката на M&Uuml;HLE. Машините, разработени специално за M&Uuml;HLE, гарантират внимателното производство на отделните компоненти, като това повишава допълнително качеството на продуктите.<br /><br />Например, т. нар. CNC машини изработват емблематичните дръжки за продуктите на бранда от висококачествени декоративни дървени материали, метали и др.</span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/chetka-za-brusnene-muehle-bulgaria.jpg" class="aligncenter" width="549" height="366" /></span></p> <p><strong>Накрая, всеки от продуктите минава през щателна експертна проверка, преди да мине в ръцете на новия си собственик.&nbsp;<br /><br /></strong></p> <h3>Какви продукти на M&Uuml;HLE ще откриеш на Shave.bg?<br /><br /></h3> <p><span>Shave.bg e сертифициран дистрибутор на М&Uuml;HLЕ за България. При нас ще откриеш огромно разнообразие от продукти на световноизвестния бранд:<br /></span></p> <h4><a title="Класически самобръсначки" href="https://shave.bg/category/samobrasnachki?vendors=muhle&amp;vid-samobrasnachka=klasicheska-samobrasnachka" target="_blank" rel="noopener">Класически самобръсначки</a><br /><br /></h4> <p><span>Класическите <a title="класически самобръсначки" href="https://shave.bg/category/samobrasnachki?vendors=muhle&amp;vid-samobrasnachka=klasicheska-samobrasnachka" target="_blank" rel="noopener">самобръсначки</a> на M&Uuml;HLE със сменяеми <a title="бръснарски ножчета" href="https://shave.bg/product/nojcheta-za-brasnene-muhle-s-dvoyno-ostrie-10-br" target="_blank" rel="noopener">бръснарски ножчета</a> са много стилно допълнение към твоята баня и продуктите ти за бръснене: Чрез тях постигаш изключително гладко бръснене и по-малко раздразнение на кожата след бръснене. Те съчетават в едно качество, ергономичност и красив дизайн и са идеален подарък за всеки джентълмен и любител на качественото мокро бръснене.</span></p> <p><span><a href="https://shave.bg/product/klasicheska-samobrasnachka-muhle-zatvoren-greben-drajka-ot-paren-yasen" target="_blank" rel="noopener" title="Класическа самобръсначка M&Uuml;HLE, затворен гребен, дръжка от парен ясен"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/klasiceska-samobrasnacka-muhle-zatvoren-greben-drazka-ot-paren-asen.jpeg" width="280" height="280" /></a><a href="https://shave.bg/product/klasicheska-samobrasnachka-muhle-zatvoren-greben-drajka-ot-hromiran-metal-grande" target="_blank" rel="noopener" title="Класическа самобръсначка M&Uuml;HLE, затворен гребен, дръжка от хромиран метал, GRANDE"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/klasicheska-samobrusnachka-muehle-zatvoren-greben-hromiran-metal-r89-grande.jpg" width="242" height="242" /></a><a href="https://shave.bg/product/klasicheska-samobrasnachka-muhle-zatvoren-greben-drajka-ot-smola-cvyat-rog" target="_blank" rel="noopener" title="Класическа самобръсначка M&Uuml;HLE, затворен гребен, дръжка от смола, цвят рог"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/klasicheska-samobrusnachka-drujka-ot-smola-tsvyat-rog-vivo.jpg" width="280" height="280" /></a></span></p> <h4><a title="Четки за бръснене" href="https://shave.bg/category/chetki-za-brasnene?vendors=muhle" target="_blank" rel="noopener">Четки за бръснене</a><br /><br /></h4> <p><span>Първокласната <a title="четки за бръснене" href="https://shave.bg/category/chetki-za-brasnene?vendors=muhle" target="_blank" rel="noopener">четка за бръснене</a> също е задължителна за качественото и гладко бръснене. В Shave.bg ще откриеш качествени четки за бръснене както с естествен косъм, така и с изкуствен косъм на M&Uuml;HLE и дръжки от парен ясен, смола, хромиран метал, неръждаема стомана, маслиново дърво и още много премиум материали.</span></p> <p><span><a href="https://shave.bg/product/chetka-za-brasnene-muhle-kosam-ot-yazovec-drajka-ot-paren-yasen" target="_blank" rel="noopener" title="Четка за бръснене M&Uuml;HLE, косъм от язовец, дръжка от парен ясен"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/shaving-brush-rytmo-paren-yasen.jpg" width="280" height="280" /></a><a href="https://shave.bg/product/chetka-za-brasnene-muhle-kosam-ot-yazovec-drajka-ot-kachestvena-smola-cherna-1" target="_blank" rel="noopener" title="Четка за бръснене M&Uuml;HLE, косъм от язовец, дръжка от качествена смола, черна"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/shaving-brush-rytmo-smola.jpg" width="280" height="280" /></a><a href="https://shave.bg/product/chetka-za-brasnene-muhle-kosam-ot-yazovec-drajka-ot-slivovo-darvo" target="_blank" rel="noopener" title="Четка за бръснене M&Uuml;HLE, косъм от язовец, дръжка от сливово дърво"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/cetka-za-brasnene-muhle-kosam-ot-azovec-drazka-ot-slivovo-darvo.jpeg" width="280" height="280" /></a></span></p> <h4><a title="Комплекти за бръснене" href="https://shave.bg/category/komplekti-za-brasnene" target="_blank" rel="noopener">Комплекти за бръснене</a><br /><br /></h4> <p><span><a title="Комплектите за бръснене" href="https://shave.bg/category/komplekti-za-brasnene" target="_blank" rel="noopener">Комплектите за бръснене</a> на M&Uuml;HLE са цялостно решение за тези, които искат да преминат към класическото бръснене - те включват класическа самобръсначка, четка за бръснене, хромирана стойка за продуктите и купичка, в която да се създава пяната за бръснене чрез <a title="сапун за бръснене" href="https://shave.bg/category/sapun-za-brasnene" target="_blank" rel="noopener">сапун</a> или <a title="крем за бръснене" href="https://shave.bg/category/krem-za-brasnene" target="_blank" rel="noopener">крем за бръснене</a>.</span></p> <p><span><a href="https://shave.bg/product/komplekt-muhle-kosam-ot-yazovec-klasicheska-samobrasnachka-drajki-ot-paren-yasen" target="_blank" rel="noopener" title="Комплект M&Uuml;HLE, косъм от язовец, класическа самобръсначка, дръжки от парен ясен"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/komplekt-muhle-kosam-ot-azovec-klasiceska-samobrasnacka-drazki-ot-paren-asen-image.jpeg" width="280" height="280" /></a><a href="https://shave.bg/product/komplekt-muhle-kosam-ot-yazovec-klasicheska-samobrasnachka-drajki-ot-slivovo-darvo-1" target="_blank" rel="noopener" title="Комплект M&Uuml;HLE, косъм от язовец, класическа самобръсначка, дръжки от сливово дърво"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/vivo.jpg" width="280" height="280" /></a><a href="https://shave.bg/product/komplekt-muhle-kosam-ot-yazovec-klasicheska-samobrasnachka-drajki-ot-maslinovo-darvo" target="_blank" rel="noopener" title="Комплект M&Uuml;HLE, косъм от язовец, класическа самобръсначка, дръжки от маслиново дърво"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/komplekt-muhle-kosam-ot-azovec-klasiceska-samobrasnacka.jpeg" width="281" height="281" /></a></span></p> <h4>Козметика за бръснене<br /><br /></h4> <p><span>Качествената естествена козметика за бръснене е ключова за перфектно избръснато лице. Тук ще откриеш всички необходими за идеалното мокро бръснене козметични продукти: <a title="кремове за бръснене" href="https://shave.bg/category/krem-za-brasnene" target="_blank" rel="noopener">кремове</a> за бръснене, <a title="сапуни за бръснене" href="https://shave.bg/category/sapun-za-brasnene" target="_blank" rel="noopener">сапуни</a> за бръснене, <a title="афтършейв лосион" href="https://shave.bg/category/aftarsheyv-losion" target="_blank" rel="noopener">афтършейв лосион</a>, <a title="афтършейв балсам" href="https://shavebg.cloudcart.net/category/balsam-za-sled-brasnene?vendors=muhle" target="_blank" rel="noopener">афтършейв балсам</a> и <a title="стипца" href="https://shavebg.cloudcart.net/category/stipca?vendors=muhle" target="_blank" rel="noopener">стипца</a> за порязвания след бръснене. Козметиката на M&Uuml;HLE идва в три завладяващи аромата: алое вера, морски зърнастец и сандалово дърво.</span></p> <p><span><a href="https://shave.bg/product/sapun-za-brasnene-muhle-s-aloe-vera" target="_blank" rel="noopener" title="Сапун за бръснене M&Uuml;HLE с алое вера"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/sapun-aloe-vera.jpg" width="280" height="280" /></a><a href="https://shave.bg/product/krem-za-brasnene-muhle-s-morski-zarnastec" target="_blank" rel="noopener" title="Крем за бръснене M&Uuml;HLE с морски зърнастец"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/krem-morski-zarnastec.jpeg" width="280" height="280" /></a><a href="https://shave.bg/product/balsam-za-sled-brasnene-muhle-sas-sandalovo-darvo" target="_blank" rel="noopener" title="Балсам за след бръснене M&Uuml;HLE със сандалово дърво"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/shaving-balm-sandalwood.jpg" width="280" height="280" /></a></span></p> <h4><a title="Аксесоари за бръснене" href="https://shave.bg/category/aksesoari-za-brasnene?vendors=muhle" target="_blank" rel="noopener">Аксесоари за бръснене</a><br /><br /></h4> <p><span>Shave.bg предлага и редица аксесоари за бръснене, които ще направят ритуалът ти на бръснене още по-приятен и успешен: при нас ще откриеш <a title="купички за бръснене" href="https://shave.bg/category/kupi-i-chashi?vendors=muhle" target="_blank" rel="noopener">купички за бръснене</a>, <a title="стойки" href="https://shave.bg/category/stoyki?vendors=muhle" target="_blank" rel="noopener">стойки</a> за четки и самобръсначки, <a title="ножчета за бръснене" href="https://shave.bg/product/nojcheta-za-brasnene-muhle-s-dvoyno-ostrie-10-br" target="_blank" rel="noopener">ножчета</a> за класическа самобръсначка, <a title="предпазител за класическа самобръсначка" href="https://shave.bg/product/predpazitel-za-nojche-za-samobrasnachki-muhle" target="_blank" rel="noopener">предпазители</a>, <a title="резервни глави за класически самобръсначки" href="https://shave.bg/product/rezervna-glava-muhle-s-otvoren-greben-za-klasicheski-samobrasnachki" target="_blank" rel="noopener">резервни глави</a> за самобръсначка, специални <a title="луксозни кърпи за бръснене" href="https://shave.bg/product/karpa-za-brasnene-muhle-relefna-struktura-chist-pamuk-2-br" target="_blank" rel="noopener">луксозни кърпи за бръснене</a> и още много аксесоари на M&Uuml;HLE.</span></p> <p><span><a href="https://shave.bg/product/kupichka-za-brasnene-muhle-nerajdaema-stomana-hromirana" target="_blank" rel="noopener" title="Купичка за бръснене M&Uuml;HLE, неръждаема стомана, хромирана"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/kupa-za-brusnene-nerujdaema-stomana-muhle.jpg" width="280" height="280" /></a><a href="https://shave.bg/product/karpa-za-brasnene-muhle-relefna-struktura-chist-pamuk-2-br" target="_blank" rel="noopener" title="Кърпа за бръснене M&Uuml;HLE, релефна структура, чист памук, 2 бр."><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/kurpa-za-brusnene.jpg" width="280" height="280" /></a><a href="https://shave.bg/product/stoyka-za-komplekt-muhle-hromirana-s-kupichka" target="_blank" rel="noopener" title="Стойка за комплект, M&Uuml;HLE, хромирана, с купичка"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/stoika-samobrusnachka-chetka-brusnene-kupichka-vivo-rytmo.jpg" /></a></span></p> <h4>Органична козметика за <a title="Козметика за лице" href="https://shave.bg/product/naturalen-krem-za-lice-muhle" target="_blank" rel="noopener">лице</a>, <a title="Козметика за тяло" href="https://shave.bg/product/komplekt-naturalna-kozmetika-za-tyalo-ot-muhle" target="_blank" rel="noopener">тяло</a> и <a title="Козметика за коса" href="https://shave.bg/product/naturalen-shampoan-muhle" target="_blank" rel="noopener">коса</a><br /><br /></h4> <p><span>Органичната козметика на M&Uuml;HLE е революционна в своя бранш - тя е изключително подходяща за хора с по-чувствителна кожа, съчетава в себе си само най-отбраните съставки и е био сертифицирана и произведена в Германия. M&Uuml;HLE предлагат голямо разнообразие от органични продукти: био крем за бръснене, био <a title="био балсам за след бръснене" href="https://shave.bg/product/naturalen-balsam-za-sled-brasnene-muhle" target="_blank" rel="noopener">балсам за след бръснене</a>, чисто арганово масло от Мароко, <a title="био шампоани" href="https://shave.bg/product/naturalen-shampoan-muhle" target="_blank" rel="noopener">био шампоани</a>&nbsp;и <a href="https://shave.bg/product/naturalen-dush-gel-muhle" target="_blank" rel="noopener" title="Натурален душ гел ">душ гелове </a>и още много органични продукти за лице, тяло и коса.&nbsp;</span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/organichna-kozmetika-muehle-buglaria.jpg" width="500" height="375" class="aligncenter" /></span></p> <p><span><strong>Ако се чудиш къде можеш да откриеш и закупиш марката M&Uuml;HLE в България, то <a title="Shave.bg" href="https://shave.bg/" target="_blank" rel="noopener">Shave.bg</a> е правилното място.</strong></span></p>

Сравнение на продукти