Почистване на четка за бръснене с естествен косъм

05.06.2023 17:12:45

Почистване на четка за бръснене с естествен косъм

Пусни топла вода в центъра на главата на четката и раздвижи космите ѝ настрани няколко пъти в различни посоки.

Убеди се, че дори и в средата на главата на четката, там, където космите се свързват с дръжката, не са останали видими следи от пяната.

Не използвай много гореща вода за разпенване и за изплакване. Температурата на водата не трябва да надхвърля 45 °C. Не използвай химически детергенти, оцет, Dettol, боракс и подобни субстанции.

Съхранение

Никога не съхранявай четката в затворени контейнери като калъфи за пътуване, несесери или тоалетни чанти докато е мокра. 

Окачи четката на подходяща стойка, за да изсъхне. Mühle предлага подходящи стойки за всичките си продукти.

Грижа за дръжките на четките, направени от естествени материали

Дръжките, направени от естествени материали като дърво и рог трябва да се подсушават с мека кърпа след всяка употреба.

Можеш да запечатваш повърхността на дръжките от време на време с подходящо масло за поддръжка. 

Повече за класическото бръснене може да научиш на:
https://shave.bg/klasichesko-brusnene.html 

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мокро Бръснене

Мокро Бръснене

Почистване на четка за бръснене с естествен косъм

Почистване на четка за бръснене с естествен косъм

Научи как да почистиш четка за бръснене с естествен косъм правилно, както и как да я съхраниш. Четката трябва да бъде старателно изплаквана след всяко бръснене. Научи как да почистиш четка за бръснене с естествен косъм правилно, както и как да я съхраниш. Четката трябва да бъде старателно изплаквана след всяко бръснене. 2023-06-18T18:11:19+03:00 Почистване на четка за бръснене с естествен косъм

<p>Пусни топла вода в центъра на главата на четката и раздвижи космите ѝ настрани няколко пъти в различни посоки.</p> <p>Убеди се, че дори и в средата на главата на четката, там, където космите се свързват с дръжката, не са останали видими следи от пяната.</p> <p>Не използвай много гореща вода за разпенване и за изплакване. Температурата на водата не трябва да надхвърля 45 &deg;C. Не използвай химически детергенти, оцет, Dettol, боракс и подобни субстанции.</p> <h4>Съхранение<br /><br /></h4> <p>Никога не съхранявай четката в затворени контейнери като калъфи за пътуване, несесери или тоалетни чанти докато е мокра.&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/chetka_za_brusnene_sus_stoika.jpg" class="aligncenter" /></p> <p>Окачи четката на подходяща стойка, за да изсъхне. M&uuml;hle предлага подходящи стойки за всичките си продукти.</p> <h4>Грижа за дръжките на четките, направени от естествени материали<br /><br /></h4> <p>Дръжките, направени от естествени материали като дърво и рог трябва да се подсушават с мека кърпа след всяка&nbsp;употреба.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/chetki_za_brusnene.jpg" class="aligncenter" /></p> <p></p> <p>Можеш да запечатваш повърхността на дръжките от време на време с подходящо масло за поддръжка.&nbsp;</p> <p><iframe width="560" height="314" src="//www.youtube.com/embed/e7Elm6chYUw" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></p> <p></p> <p>Повече за класическото бръснене може да научиш на:<br /><a href="https://shave.bg/article/klasichesko-brasnene-osnovi" target="_blank" rel="noopener">https://shave.bg/klasichesko-brusnene.html</a>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

,
Сравнение на продукти