Всичко, което трябва да знаеш за серума за растеж на брада Angry Beards - Beard Doping

26.06.2023 19:27:02

Всичко, което трябва да знаеш за серума за растеж на брада Angry Beards - Beard Doping

С тази статия те отвеждаме на ексклузивно пътешествие зад кулисите на Angry Beards, докато навлизаме в света на един от най-търсените продукти за растеж на брада - серум за растеж на брада Angry Beards, Beard Doping.

Разкрий тайната зад неговата ефективност, разбери как точно работи той и кои са активните му съставки и си отговори на въпроса, дали е подходящ и за твоята брада.

Тайната на готвача

Серумът за растеж на брада Angry Beards, Beard Doping подпомога растежа на нова брада, като стимулира кръвообращението към космения фоликул. Той има няколко етапа на влияние върху кожата и брадата, що се касае до употребата му.

Веднага след нанасянето на серума, ще забележиш че той има леко затоплящ и парещ ефект върху кожата. Не се притеснявай, това е нормално и означава, че активните съставки започват своето действие.

След това идва моментът, в който забелязваш че брадата ти е значително по-мека, което се дължи на хидратиращите съставки, добавени в него. На последно място е и най-дългосрочният етап, по време на който забелязваш растежа на нова и по-гъста брада.

Истината е, че зад всеки етап се крие различна съставка, която има своето специфично действие. Затова нека да разгледаме по-подробно основните съставки в серума за растеж на брадата.

Основната активна съставка, която предизвиква растежа на брадата се нарича Копексил (аминексил). Той стимулира космения фоликул и подпомага растежа на нова брада. Освен това, той омекотява колагена около корена на косметните фолукули и в косъмчетата на брадата и улеснява проникването на брадата през кожата.

Другата активна съставка, която между другото звучи като мистично заклинание, се нарича ванилил бутил етер. Нейният ефект се изразява в затопляне на кожата, което осигурява по-добро кръвообращение и подобрява достъпа на хранителни вещества до космения фоликул.

В допълнение, в състава на серума ще намериш и подпомагащи съставки като витамин А, овлажняващи, противовъзпалителни и успокояващи съставки като бадемово масло, конопено масло, пшеничен зародиш, глицерин и минерали, които се грижат за състоянието на брадата и на кожата под нея. 


Как правилно се нанася серума за растеж на брада Angry Beards - Beard Doping?
 

Възможно е изразът: “Преди употреба прочети инструкциите” да ти звучи досадно познат, но дори и в този случай той важи с пълна сила. 

За да се възползваш максимално от положителния ефект на серума за растеж на брадата, трябва да спазиш следните специфичните изисквания за употреба:

  • На първо място, винаги почиствай брадата си със шампоан за брада. По този начин ще се отървеш от излишния себум по брадата и кожата на лицето. Топлата вода отваря порите, което помага за по-добрата абсорбация на серума.
  • След като си почистил брадата си, е време да нанесеш серума върху кожата. Използвай сутрин и вечер, като натиснеш помпичката на серума от 3 до 6 пъти директно върху кожата на лицето, там, където искаш да стимулираш растежа на брадата.
  • С пръстите си старателно втрий продукта в кожата на лицето, а не върху брадата. Не се притеснявай от разтичане, серумът има гъста кремообразна консистенция, която лесно полепва по кожата на лицето.

Серумът за растеж на брадата може да се комбинира с други продукти за грижа за брадата като масло и балсам за брада, но имай предвид че първо трябва да нанесеш серума, за да попие в кожата, след което трябва да изчакаш около 10 минути, преди да нанесеш следващия продукт. 

Ако използваш дермаролер за стимулиране на растежа на брадата, пропусни нанасянето на серума, за да не раздразниш допълнително кожата на лицето.

В следващия клип, от Angry Beards ти показват нагледно, как правилно се нанася серумът върху лицето:

Трябва ли да се обръсна преди да започна употребата на серума?

Крайно време е митът, че бръсненето заздравява брадата и я кара да расте по-бързо, да се опровергае. Чрез бръсненето единствено се получава оптическа илюзия за по-гъста брада, тъй като тънките връхчета на брадата биват отрязани и остават само по-дебелите върхове към корена.

Така че, когато смяташ да използваш серума за растеж на брада, няма нужда да посягаш към самобръсначката или бръснача. Просто остави брадата си да расте. Единственото предимство на обръсване на брадата е, че ще имаш по-лесен и пряк достъп до кожата на лицето под брадата, а именно върху нея трябва да нанесеш серума.

Ако по някаква причина се наложи да се обръснеш, след това пропусни нанасянето на серума директно след бръснене, тъй като тя е вече раздразнена от самия процес и това би било контрапродуктивно.

Ефект на няколко фронта

Серумът за растеж на брада събужда спящите фоликули на брадата и ги кара да растат. Ето защо, има теоретична възможност, ако се “къпеш” във вана със серума, да се превърнеш в Чубака. Ако се опиташ да експериментираш, за да видиш дали това е възможно, не забравяй да ни уведомиш! Шегуваме се, разбира се.

Но това, което имаме предвид всъщност, е че серумът има ефект на няколко фронта. Въпреки че той е предназначен за стимулиране на растежа на брадата, е възможно да подпомогне растежа и на косата. Но реалността е жестока и има множество причини, поради които косата пада и често много от тях не могат да бъдат решени дори и да се “къпеш” със серума.


Какво се случва, когато спреш употребата на серума?

Ако се притесняваш дали порасналата до момента брада ще изсъхне и ще падне веднага щом спреш употребата на серума, то от Angry Beards те уверяват, че това няма да се случи. Серумът стимулира растежа на брадата, която вече имаш, но е била твърде "мързелива", за да се изкачи и да премине през кожата. 

Регулярното нанасяне на серума е изключително важно, за да събудиш тази “заспала” брада. Когато брадата е вече достатъчно зряла, тя може да расте и сама, без помощта на серума.

От друга страна, ако преждевременно спреш употребата на серума от чиста радост, че брадата ти е започнала да се сгъстява, то е напълно възможно космените фоликули отново да закърнеят и да бъдат “погребани” необратимо в кожата.

Angry Beards препоръчват да се въоръжиш с търпение и да полагаш дългосрочни грижи, докато не си наистина уверен в резултата, който искаш да постигнеш. Нанасяй серума минимум два месеца. Максималният срок, в който има смисъл да очакваш резултати от нанасянето на серума е шест месеца.

 


Кога (не) си струва да стимулираш растежа на брадата?

Най-честата причина, която може да възпрепядства удоволствието от растежа на брадата, е генетичната предразположеност. Генетиката е основният фактор, от който зависи дали един мъж ще има дълга и гъста брада, или - не. Ако си мъж на средна възраст, който води здравословен начин на живот и си предразположен към растеж на брадата, то тогава шансовете ти да отгледаш дълга и здрава брада се увеличават астрономически

Серумът за растеж на брада Angry Beards е подходящ за мъже, които са склонни към образуване на окосмяване по лицето, но не са доволни от гъстотата на брадата си. Всяка брада е различна и нейният растеж зависи от много фактори. Някои мъже забелязват резултат още след първия месец, други след два или три месеца, а някои - изобщо не виждат такъв. Ето защо Angry Beards препоръчват да нанасяш серума в продължение на 4 до 6 месеца, преди да се откажеш от него. 

Ако искаш да дадеш всичко от себе си в процеса по стимулиране растежа на брадата, ти препоръчваме да си вземеш цялостния комплект за растеж на брада Angry Beards - Roller & Beard Doping. Той включва серум за растеж на брада Angry Beards, Beard Doping, дермаролер за растеж на брада с 540 титаниеви иглички и почистващ спрей за дермаролер.

Дермаролерът е инструмент с гъсто разположени микро иглички, които пробиват повърхностния слой на кожата.  По този начин, той активира заздравяването на кожата и стимулира кръвообращението. В резултат, кожата получава нужните хранителни вещества, колаген и други екстри, които поддържат здравето на кожата и стимулират растежа на брадата. 

Заслужава ли си да пробваш друг продукт, ако серумът не ти е помогнал в растежа на брадата?
 

От Angry Beards смятат, че ако серумът не ти е помогнал в растежа на брадата, то най-вероятно просто твоята генетична предразположеност не позволява на брадата ти да расте. В крайна сметка, растежът на брадата зависи и от много други фактори и не всички от тях могат да бъдат повлияни.

Много проучвания доказват, че Миноксидил е най-силната активна съставка, която стимулира растежа на брадата. Въпреки това, той е много по-агресивен и е забранен от Европейския съюз за влагане в козметични продукти, тъй като съдържа предимно алкохол, който изсушава кожата.

Вместо това, от Anrgy Beards влагат значително по-нежния към кожата Копексил, който също доказано стимулира растежа на брадата. В допълнение към него, са добавени и редица масла и витамин А, които хидратират кожата и я поддържат в отлично състояние.

От Angry Beards съветват да започнеш с употребата на серума за растеж на брада, преди да прибегнеш към по-драстични мерки, като например жертването на девица по време на пълнолуние. Шегуваме се, разбира се.

Ако все пак не забележиш значителен резултат, не се притеснявай. Мъжествеността не се измерва в това колко дълга и гъста е брадата. Наслаждавай се на живота си, независимо дали брадата ти е просто набола или е дълга колкото брадата на Дядо Коледа.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Брада и Грууминг

Брада и Грууминг

Всичко, което трябва да знаеш за серума за растеж на брада Angry Beards - Beard Doping

Серум за растеж на брада Angry Beards - Пълно ръководство

Научи повече за това какво представлява серумът за растеж на брада Angry Beards, кои са неговите активни съставки и как правилно да го нанасяш върху лицето. Научи повече за това какво представлява серумът за растеж на брада Angry Beards, кои са неговите активни съставки и как правилно да го нанасяш върху лицето. 2023-06-26T20:01:02+03:00 Всичко, което трябва да знаеш за серума за растеж на брада Angry Beards - Beard Doping

<p class="p1">С тази статия те отвеждаме на ексклузивно пътешествие зад кулисите на Angry Beards, докато навлизаме в света на един от най-търсените продукти за растеж на брада<span> - <a title="Серум за растеж на брадата Angry Beards, Beard Doping, 30 мл" href="https://shave.bg/product/serum-za-rastej-na-bradata-angry-beards-beard-doping-30-ml" target="_blank" rel="noopener"><strong>серум за растеж на брада Angry Beards, Beard Doping</strong></a>.</span></p> <p class="p1">Разкрий тайната зад неговата ефективност, разбери как точно работи той и кои са активните му съставки и си отговори на въпроса, дали е подходящ и за твоята брада.<br /><br /></p> <h2>Тайната на готвача<br /><br /></h2> <p><strong><a title="Серум за растеж на брадата Angry Beards, Beard Doping, 30 мл" href="https://shave.bg/product/serum-za-rastej-na-bradata-angry-beards-beard-doping-30-ml" target="_blank" rel="noopener">Серумът за растеж на брада Angry Beards, Beard Doping</a> подпомога растежа на нова брада, като стимулира кръвообращението към космения фоликул. </strong><span>Той </span><span>има няколко етапа на влияние върху кожата и брадата, що се касае до употребата му.</span></p> <p><span>Веднага след нанасянето на серума, ще забележиш че той има леко <strong>затоплящ</strong> и <strong>парещ ефект</strong> върху кожата. Не се притеснявай, това е нормално и означава, че активните съставки започват своето действие.</span></p> <p><span>След това идва моментът, в който забелязваш че брадата ти е значително <strong>по-мека</strong>, което се дължи на хидратиращите съставки, добавени в него. На последно място е и най-дългосрочният етап, по време на който забелязваш <strong>растежа на нова и по-гъста брада</strong>.</span></p> <p><span>Истината е, че зад всеки етап се крие <strong>различна съставка</strong>, която има своето специфично действие. Затова нека да разгледаме по-подробно основните съставки в серума за растеж на брадата.</span></p> <p><span>Основната активна съставка, която предизвиква растежа на брадата се нарича <strong>Копексил</strong> (<strong>аминексил</strong>). Той <strong>стимулира космения фоликул</strong>&nbsp;и подпомага растежа на нова брада. </span><span>Освен това, той <strong>омекотява колагена </strong>около корена на косметните фолукули и в косъмчетата на брадата и улеснява проникването на брадата през кожата.</span></p> <p><span>Другата активна съставка, която между другото звучи като мистично заклинание, се нарича <strong>ванилил бутил етер</strong>. Нейният ефект се изразява в <strong>затопляне на кожата</strong>, което осигурява <strong>по-добро кръвообращение</strong> и подобрява достъпа на хранителни вещества до космения фоликул.</span></p> <p><span>В допълнение, в състава на серума ще намериш и подпомагащи съставки като <strong>витамин А</strong>, <em>овлажняващи, противовъзпалителни и успокояващи съставки</em> като </span><span><strong>бадемово масло</strong>, <strong>конопено масло</strong>, <strong>пшеничен зародиш</strong>, <strong>глицерин</strong> и <strong>минерали</strong>,</span><span> които се грижат за състоянието на брадата и на кожата под нея.&nbsp;</span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/rastezh-na-bradata.jpeg" class="aligncenter" width="550" height="550" /><br /></span></p> <h2>Как правилно се нанася серума за растеж на брада Angry Beards - Beard Doping?<br />&nbsp;</h2> <p><span>Възможно е изразът: &ldquo;<em>Преди употреба прочети инструкциите&rdquo;</em> да ти звучи досадно познат, но дори и в този случай той важи с пълна сила.&nbsp;</span></p> <p><span>За да се възползваш максимално от положителния ефект на серума за растеж на брадата, трябва да спазиш следните <strong>специфичните изисквания за употреба</strong>:</span></p> <ul> <li><span>На първо място, винаги почиствай брадата си със <a title="Шампоан за брада Angry Beards" href="https://shave.bg/product/shampoan-za-brada-angry-beards" target="_blank" rel="noopener"><strong>шампоан за брада</strong></a>. По този начин ще се отървеш от излишния себум по брадата и кожата на лицето. </span><span><strong>Топлата вода отваря порите</strong>, което помага за по-добрата абсорбация на серума. </span></li> <li><span>След като си почистил брадата си, е време да нанесеш серума върху кожата. <strong>Използвай сутрин и вечер,</strong> като натиснеш помпичката на серума от&nbsp;<strong>3 до 6 пъти</strong> директно върху кожата на лицето, там, където искаш да стимулираш растежа на брадата.</span></li> <li><span>С пръстите си старателно втрий продукта <strong>в кожата на лицето</strong>, а не върху брадата. Не се притеснявай от разтичане, серумът има&nbsp;<strong>гъста кремообразна консистенция</strong>, която лесно полепва по кожата на лицето.</span></li> </ul> <p><span><strong><a title="Серум за растеж на брадата Angry Beards, Beard Doping, 30 мл" href="https://shave.bg/product/serum-za-rastej-na-bradata-angry-beards-beard-doping-30-ml" target="_blank" rel="noopener">Серумът за растеж на брадата</a> може да се комбинира с други продукти за грижа за брадата като <a title=" Масло за брада Angry Beards, Jack Saloon Масло за брада Angry Beards, Jack Saloon Масло за брада Angry Beards, Jack Saloon Масло за брада Angry Beards, Jack Saloon Масло за брада Angry Beards, Jack Saloon Масло за брада Angry Beards, Jack Saloon Масло за брада Angry Beards, Jack Saloon" href="https://shave.bg/product/maslo-za-brada-angry-beards-jack-saloon" target="_blank" rel="noopener">масло</a> и <a title="Балсам за брада Angry Beards, Carl Smooth" href="https://shave.bg/product/balsam-za-brada-angry-beards-carl-smooth" target="_blank" rel="noopener">балсам за брада</a>,</strong>&nbsp;но имай предвид че&nbsp;<strong>първо трябва да нанесеш серума</strong>, за да попие в кожата, след което трябва да изчакаш около 10 минути, преди да нанесеш следващия продукт.</span>&nbsp;</p> <p><span>Ако използваш <strong>дермаролер за стимулиране на растежа на брадата</strong>, пропусни нанасянето на серума, за да не раздразниш допълнително кожата на лицето.</span></p> <p><span>В следващия клип, от Angry Beards ти показват нагледно, <strong>как правилно се нанася серумът върху лицето:</strong></span></p> <p><span><strong><iframe width="560" height="314" src="//www.youtube.com/embed/JG55u_1Amnw" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></strong></span></p> <h2>Трябва ли да се обръсна преди да започна употребата на серума?<br /><br /></h2> <p><span>Крайно време е <strong>митът</strong>, че бръсненето заздравява брадата и я кара да расте по-бързо, да се опровергае. Чрез бръсненето единствено се получава оптическа илюзия за по-гъста брада, тъй като тънките връхчета на брадата биват отрязани и остават само по-дебелите върхове към корена.</span></p> <p><span>Така че, когато смяташ да използваш серума за растеж на брада,<strong> няма нужда да посягаш към самобръсначката или бръснача</strong>. Просто остави брадата си да расте. Единственото предимство на обръсване на брадата е, че ще имаш по-лесен и пряк достъп до кожата на лицето под брадата, а именно върху нея трябва да нанесеш серума.</span></p> <p><span>Ако по някаква причина се наложи да се обръснеш, след това <strong>пропусни нанасянето на серума</strong> директно след бръснене, тъй като тя е вече раздразнена от самия процес и това би било контрапродуктивно.<br /><br /></span></p> <h2>Ефект на няколко фронта<br /><br /></h2> <p><span><strong>Серумът за растеж на брада</strong> <strong>събужда спящите фоликули</strong> на брадата и ги кара да растат. Ето защо, има <em>теоретична възможност, ако се &ldquo;къпеш&rdquo; във вана със серума, да се превърнеш в Чубака</em>. Ако се опиташ да експериментираш, за да видиш дали това е възможно, не забравяй да ни уведомиш! <strong>Шегуваме се, разбира се.</strong></span></p> <p><span>Но това, което имаме предвид всъщност, е че серумът има ефект на няколко фронта. Въпреки че той е предназначен за стимулиране на растежа на брадата, е възможно да подпомогне растежа и на косата. Но реалността е жестока и има множество причини, поради които косата пада и често много от тях не могат да бъдат решени дори и да се &ldquo;къпеш&rdquo; със серума.</span></p> <p><a href="https://shave.bg/product/serum-za-rastej-na-bradata-angry-beards-beard-doping-30-ml" target="_blank" rel="noopener" title="Серум за растеж на брадата Angry Beards, Beard Doping, 30 м"><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/serum-za-brada-beard.jpeg" class="aligncenter" width="600" height="450" /></span></a></p> <h2><br />Какво се случва, когато спреш употребата на серума?<br /><br /></h2> <p><span>Ако се притесняваш дали порасналата до момента брада ще изсъхне и ще падне веднага щом спреш употребата на серума, то от Angry Beards те уверяват, че <strong>това няма да се случи. </strong>Серумът стимулира растежа на брадата, която вече имаш, но е била твърде "мързелива", за да се изкачи и да премине през кожата.</span>&nbsp;</p> <p><span><strong>Регулярното нанасяне на серума е изключително важно</strong>, за да събудиш тази &ldquo;заспала&rdquo; брада. Когато брадата е вече достатъчно зряла, тя може да расте и сама, без помощта на серума.</span></p> <p><span>От друга страна, ако преждевременно спреш употребата на серума от чиста радост, че брадата ти е започнала да се сгъстява, то е напълно възможно космените фоликули отново да <strong>закърнеят и да бъдат &ldquo;погребани&rdquo;</strong> необратимо в кожата.</span></p> <p><span><strong>Angry Beards</strong> препоръчват <strong>да се въоръжиш с търпение и да полагаш дългосрочни грижи</strong>, докато не си наистина уверен в резултата, който искаш да постигнеш. Нанасяй серума <strong>минимум два месеца.</strong>&nbsp;Максималният срок, в който има смисъл да очакваш резултати от нанасянето на серума е <strong>шест месеца</strong>.</span></p> <p>&nbsp;<a href="https://shave.bg/product/serum-za-rastej-na-bradata-angry-beards-beard-doping-30-ml" target="_blank" rel="noopener" title="Серум за растеж на брадата Angry Beards, Beard Doping, 30 мл"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/serum-za-rastez-na-bradata-angry-beards-beard-doping-30-ml-648d9b5c03e28_1280x1280.jpeg" width="600" height="600" class="aligncenter" /></a></p> <h2><br />Кога (не) си струва да стимулираш растежа на брадата?<br /><br /></h2> <p><span>Най-честата причина, която може да възпрепядства удоволствието от растежа на брадата, е <strong>генетичната предразположеност</strong>. <strong>Генетиката е основният фактор</strong>, от който зависи дали един мъж ще има дълга и гъста брада, или - не.</span> <span>Ако си мъж на <strong>средна възраст, който води здравословен начин на живот и си предразположен към растеж на брадата</strong>, то тогава шансовете ти да отгледаш дълга и здрава брада <strong>се увеличават астрономически</strong>.&nbsp;</span></p> <p><span><strong><a title="Серум за растеж на брадата Angry Beards, Beard Doping, 30 мл" href="https://shave.bg/product/serum-za-rastej-na-bradata-angry-beards-beard-doping-30-ml" target="_blank" rel="noopener">Серумът за растеж на брада Angry Beards</a> е подходящ за мъже, които са склонни към образуване на окосмяване по лицето</strong>, но не са доволни от гъстотата на брадата си. Всяка брада е различна и нейният растеж зависи от много фактори. Някои мъже забелязват резултат още след първия месец, други след два или три месеца, а някои - изобщо не виждат такъв. Ето защо <strong>Angry Beards препоръчват да нанасяш серума в продължение на 4 до 6 месеца,</strong> преди да се откажеш от него.&nbsp;</span></p> <p><span>Ако искаш да дадеш всичко от себе си в процеса по стимулиране растежа на брадата, ти препоръчваме да си вземеш <a href="https://shave.bg/product/podarachen-komplekt-za-rastej-na-brada-angry-beards-roller-beard-doping" target="_blank" rel="noopener" title="Подаръчен комплект за растеж на брада Angry Beards - Roller &amp; Beard Doping"><strong>цялостния комплект </strong></a></span><a href="https://shave.bg/product/podarachen-komplekt-za-rastej-na-brada-angry-beards-roller-beard-doping" target="_blank" rel="noopener" title="Подаръчен комплект за растеж на брада Angry Beards - Roller &amp; Beard Doping"><strong>за растеж </strong></a><span><a href="https://shave.bg/product/podarachen-komplekt-za-rastej-na-brada-angry-beards-roller-beard-doping" target="_blank" rel="noopener" title="Подаръчен комплект за растеж на брада Angry Beards - Roller &amp; Beard Doping"><strong>на брада Angry Beards - Roller &amp; Beard Doping</strong></a>. Той включва <strong>серум за растеж на брада Angry Beards, Beard Doping</strong>, <strong>дермаролер за растеж на брада с 540 титаниеви иглички</strong> и <strong>почистващ спрей за дермаролер</strong>.</span></p> <p><span><strong>Дермаролерът</strong> е инструмент с гъсто разположени микро иглички, които пробиват повърхностния слой на кожата.&nbsp; По този начин, той <strong>активира заздравяването на кожата и стимулира кръвообращението</strong>. В резултат, <strong>кожата получава нужните хранителни вещества, колаген и други екстри</strong>, които поддържат здравето на кожата и стимулират растежа на брадата.</span>&nbsp;<a href="https://shave.bg/product/podarachen-komplekt-za-rastej-na-brada-angry-beards-roller-beard-doping" target="_blank" rel="noopener" title="Подаръчен комплект за растеж на брада Angry Beards - Roller &amp; Beard Doping"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/37625/files/image/podaracen-komplekt-za-rastez-na-brada-angry-beards-roller-beard-doping-image_647725fec4314_1280x1280.jpeg" width="600" height="600" class="aligncenter" /></a></p> <h2>Заслужава ли си да пробваш друг продукт, ако серумът не ти е помогнал в растежа на брадата?<br />&nbsp;</h2> <p><span>От Angry Beards смятат, че ако серумът не ти е помогнал в растежа на брадата, то най-вероятно просто <strong>твоята генетична предразположеност не позволява на брадата ти да расте</strong>. В крайна сметка, растежът на брадата зависи и от много други фактори и не всички от тях могат да бъдат повлияни.</span></p> <p><span>Много проучвания доказват, че <strong>Миноксидил </strong>е най-силната активна съставка, която стимулира растежа на брадата. Въпреки това, той е много <strong>по-агресивен</strong> и е <strong>забранен от Европейския съюз</strong> за влагане в козметични продукти, тъй като съдържа предимно алкохол, който изсушава кожата.</span></p> <p><span>Вместо това, от Anrgy Beards влагат значително по-нежния към кожата <strong>Копексил</strong>, който също <strong>доказано стимулира растежа на брадата</strong>. В допълнение към него, са добавени и редица масла и витамин А, които хидратират кожата и я поддържат в отлично състояние.</span></p> <p><span>От Angry Beards съветват да започнеш с употребата на серума за растеж на брада, преди да прибегнеш към по-драстични мерки, като например жертването на девица по време на пълнолуние. <strong>Шегуваме се, разбира се.</strong></span></p> <p><span>Ако все пак не забележиш значителен резултат, не се притеснявай. <strong>Мъжествеността не се измерва в това колко дълга и гъста е брадата</strong>. Наслаждавай се на живота си, независимо дали брадата ти е просто набола или е дълга колкото брадата на Дядо Коледа.</span></p>

,
Сравнение на продукти