Бръснач със сменяемо ножче Angry Beards - Shavette Garrigue

  • Марка: Angry Beards
  • Кат. номер: GR-SHAVETTE-TGM-LEATHER
  • Ергономична дръжка от водоустойчив материал - Pakkawood
  • Луксозен минималистичен дизайн на бръснача
  • Осигурява прецизно и гладко бръснене
  • Съхранява се в стилен калъф от естествена кожа в черен цвят
  • Включва 2 бр. половинки ножчета за бръснене Derby

Бръсначът със сменяемо ножче наподобява правия бръснач, но вместо фиксирано острие при него се зареждат половинки ножчета за бръснене, които лесно се заменят.

 

Това елиминира необходимостта от прекарване на часове наред в изучаването на техники за заточване на острието на бръснача, спестявайки около 420 часа, които са необходими на средностатистическия човек, за да овладее уменията на нашите дядовци, поне до такава степен, че да може да обръсне, а не просто разроши брадата си.

 

Бръснaчът със сменяемо ножче на Angry Beards превръща бръсненето в приятен ритуал, като осигурява безупречно гладко бръснене всеки път. Подходящ е както за бръснене по контур, така и за оформяне на финалните щрихи по бузите и врата.

 

Дръжката на бръснача е изработена от водоустойчив материал - Pakkawood. Тангът е изработен от стомана с тефлоново и антикорозионно покритие.

 

 

 

Леко тегло

 

Бръсначът има леко тегло, което го прави подходящ за употреба дори от бръснари, които използват бръснач в ежедневието си.

 

 

 

 

Минималистичен дизайн

 

Дизайнът на дръжката е пригоден за захвата на мъжката ръка, така че да бъде максимално удобен за употреба.

 

 

 

 

Елиминира вероятността от порязването по време на бръснене

 

Благодарение на специалния дизайн на бръснача, острието се показва само 0,5 мм, което го прави подходящ за употреба и от начинаещи.

 

 

 

Готов за битка

 

Бръсначът идва в стилен калъф от естествена кожа. Към всеки бръснач има и 2 бр. половинки ножчета за бръснене, така че веднага да започнеш своя ритуал на бръснене.

 

 

Безопасността е на първо място

 

Вярваме, че ще оцениш намалената възможност за порязване по време на бръснене. Острието, което се слага на бръснача, се подава само 0,5 мм, което го прави безопасен за употреба, дори и за начинаещи. Въпреки това, трябва да подходиш с внимание. Бръсненето с бръснач определено не е подходящо за бързо бръснене в колата на път за работа. Освен това би било жалко да се лишиш от ритуала, който предлага класическото мокро бръснене.

 

Важно:  Бръсначът със сменяемо ножче не бива да се използва за бръснене на цялото лице. Той е подходящ за бръснене по контур, оформяне на брадата и финалните щрихи по бузите и врата.

 

 

Начин на употреба:

 

Счупи бръснарското ножче наполовина, докато е още в хартията. Освободи предпазителя в края на бръснача, отдели двете рамена и сложи едната половина от ножчето за бръснене. След това затвори бръснача с предпазителя по същия начин, по който си го отворил.

 

За твое удобство, може да си вземеш предварително разполовени ножчета за бръснене за бръснач, като тези на Derby - Derby Professional и Derby Premium.

 

Вече си готов да бръснеш! За да си осигуриш безупречно гладко бръснене по контур без раздразнения по кожата, ти препоръчваме да използваш прозрачен гел за бръснене на Angry Beards, който ти дава видимост под острието.

 

Ако си начинаещ в бръсненето с бръснач, прочети статията Как да се бръснеш с бръснач тип Shavette?

55,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 55,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Код на продукта
GR-SHAVETTE-TGM-LEATHER