🛍 Всичко от Разпродажбата на 50% САМО до 29.05 (Понеделник)! 🛍

Бръснач със сменяемо ножче Beviro - Pakkawood Shavette

  • Марка: Beviro
  • Кат. номер: TO013

Бръсначът Pakkawood Shavette на Beviro е идеален за прецизно бръснене по контур и за оформяне на брада. Бузите и шията ти ще са толкова гладко избръснати сякаш току-що си излязъл от любимия си барбершоп. Бръсначът е по-прецизен от класическата самобръсначка - има само едно острие, което се вижда перфектно - по тозин начин нищо не може да застане между теб и перфектното бръснене.

За по-добър ефект можеш да изпробваш и натуралния прозрачен гел за бръснене на Beviro.

Pakkawood Shavette е близък роднина на правия бръснач, но за разлика от него се използва със сменяеми половинки ножчета. Просто чупиш бръснарско ножче за бръснене на половина и поставяш двете половинки в бръснача. След като ножчето се затъпи, го сменяш с ново. В опаковката се включва едно ножче за бръснене, за да можеш веднага да използваш новия си бръснач - знаем, че нямаш търпение да го изпробваш! Още ножчета за бръснене на различни брандове можеш да откриеш тук.

 

Използване:

Прилича на прав бръснач, но не е.
Този бръснач няма нужда от наточване отново и отново - просто поставяш половинки ножчета за бръснене и си готов да го използваш. Може да ти е нужно известно време, за да свикнеш с ъгъла, под който трябва да държиш бръснача, но методът на бръснене се овладява. Щом дядо ти го е постигнал - и ти можеш!
 

Материал на дръжката:

Pakkawood - Звучи сложно, но в действителност е много просто. Pakkawood е траен материал, който се създава чрез наслояване на твърда дървесина и импрегниране с термообработена смола. Обикновено се използва за дръжки за ножове, а в случая се използва за направата на дръжка на бръснача Beviro Pakkawood Shavette.

Предимството на Pakkawood е, че е устойчив на влага материал и че дори след дълго използване в банята си, ще бъде като нов.

51,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 51,50 лв.
Моля, избери: