Четка по дизайн на Марк Браун, косъм от язовец, анодизиран алуминий, сребрист

  • Кат. номер: 091 M HXG PURE

Серия HEXAGON

 

Шест ъгъла - симетрична красота: четките от серия HEXAGON стоят перфектно в ръката независимо дали е малко по-голяма или по-малка или по-елегантна. Това се дължи на шестоъгълната форма - форма, която се свързва с един класически инструмент, а именно - добър молив.

  • Дизайн на Марк Браун
  • Четка за бръснене с косъм от язовец (silvertip badger), заменяема глава
  • Размер на пръстена M: диаметър 21 mm
  • Дръжките са направени от анодизиран алуминий, сребрист

Серията HEXAGON

Прецизно изпълнение и перфектен дизайн. За продуктите от серията HEXAGON MÜHLE си сътрудничи с известния берлински дизайнер Марк Браун. Резултатът? Най-фините средства за бръснене, с експертно подбрани пропорции. Шестоъгълният профил съчетава съвременен и традиционен дизайн - елементи гарантиращи ергономичност, захват и функционалност. Един дизайнерски подход на Марк Браун, който вече е спечелил много награди.

 
Изборът на цветове не би могъл да е по-модерен или говорящ. Графит, Горско Зелено, Сребристо и Бронз. Тези фини, земни тонове напомнят за Erzgebirge, хълмистата ничия земя между Саксония и Бохемия, където се ражда културата за бръснене на MÜHLE.

 

Косъм на четката - Silvertip badger

Ценителите считат silvertip badger за символ на устойчивост: за тези изцяло ръчно изработени четки се използват само най-добрите, внимателно подбрани косми от язовец. Този ценен естествен материал е особено мек и гъвкав.

Фините, конично заострени косми притежават способността да задържат голямо количество вода и образуват гъста кремообразна пяна. Характерен символ на качеството е равната тъмна ивица, която минава хоризонтално през преобладаващо сребристите косми.

Този премиум продукт се произвежда с помощта на занаятчийски инструменти по ръчен начин, който владеят шепа специалисти в целия свят. Полу-кръглата форма на главата на четката се създава на ръка в процеса на изграждането и. По този начин фините върхове не се нуждаят от подрязване и запазват натуралната си мекота.

 

Мерки

 

Дръжка: 55 mm x 32 mm
Тегло: 127 g

 

Грижа за четката

Правилното почистване на четките от естествен косъм е изключително важно, за да се запазят в първоначалния им вид години наред. След употреба изплакнете обилно с топла вода (до 45 градуса), като насочите струята в средата на главата на четката и същевременно движите космите в различни посоки. Уверете се, че дори и в средата на четката там, където космите се свързват с дръжката, не е останала никаква пяна, тъй като остатъците от сапун по космите могат да ги повредят. Не използвайте прекалено гореща вода или химикали при почистване на четката.

139,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 139,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Марка
MÜHLE
Серия
HEXAGON
Тип
Silvertip Badger
Код на продукта
091 M HXG PURE
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!