🛍 Всичко от Разпродажбата на 50% САМО до 29.05 (Понеделник)! 🛍

Четка по дизайн на Марк Браун, косъм от язовец, анодизиран алуминий, сребрист

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: 091 M HXG PURE

Серия HEXAGON

 

Шест ъгъла - симетрична красота: четките от серия HEXAGON стоят перфектно в ръката независимо дали е малко по-голяма или по-малка или по-елегантна. Това се дължи на шестоъгълната форма - форма, която се свързва с един класически инструмент, а именно - добър молив.

  • Дизайн на Марк Браун
  • Четка за бръснене с косъм от язовец (silvertip badger), заменяема глава
  • Размер на пръстена M: диаметър 21 mm
  • Дръжките са направени от анодизиран алуминий, сребрист

Серията HEXAGON

Прецизно изпълнение и перфектен дизайн. За продуктите от серията HEXAGON MÜHLE си сътрудничи с известния берлински дизайнер Марк Браун. Резултатът? Най-фините средства за бръснене, с експертно подбрани пропорции. Шестоъгълният профил съчетава съвременен и традиционен дизайн - елементи гарантиращи ергономичност, захват и функционалност. Един дизайнерски подход на Марк Браун, който вече е спечелил много награди.

 
Изборът на цветове не би могъл да е по-модерен или говорящ. Графит, Горско Зелено, Сребристо и Бронз. Тези фини, земни тонове напомнят за Erzgebirge, хълмистата ничия земя между Саксония и Бохемия, където се ражда културата за бръснене на MÜHLE.

 

Косъм на четката - Silvertip badger

Ценителите считат silvertip badger за символ на устойчивост: за тези изцяло ръчно изработени четки се използват само най-добрите, внимателно подбрани косми от язовец. Този ценен естествен материал е особено мек и гъвкав.

Фините, конично заострени косми притежават способността да задържат голямо количество вода и образуват гъста кремообразна пяна. Характерен символ на качеството е равната тъмна ивица, която минава хоризонтално през преобладаващо сребристите косми.

Този премиум продукт се произвежда с помощта на занаятчийски инструменти по ръчен начин, който владеят шепа специалисти в целия свят. Полу-кръглата форма на главата на четката се създава на ръка в процеса на изграждането и. По този начин фините върхове не се нуждаят от подрязване и запазват натуралната си мекота.

 

Мерки

 

Дръжка: 55 mm x 32 mm
Тегло: 127 g

 

Грижа за четката

Правилното почистване на четките от естествен косъм е изключително важно, за да се запазят в първоначалния им вид години наред. След употреба изплакни обилно с топла вода (до 45 градуса), като насочиш струята в средата на главата на четката и същевременно движиш космите в различни посоки. Увери се, че дори и в средата на четката там, където космите се свързват с дръжката, не е останала никаква пяна, тъй като остатъците от сапун по космите могат да ги повредят. Не използвай прекалено гореща вода или химикали при почистване на четката. Повече информация можеш да намериш тук.

172,50 лв. 86,25 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 86,25 лв.
Моля, избери: