Четка за бръснене Fatip, косъм от язовец, дръжка от хромиран месинг

  • Марка: Fatip
  • Кат. номер: 40590
  • Четка за бръснене с висококачествен косъм от язовец (pure badger)
  • Размер на пръстена M: диаметър 21 mm
  • Дръжка от хромиран месинг
  • Ръчно изработена в Италия

Материал - хромиран месинг

Дръжката на четката е изработена от месинг и е с удобна, масивна и оребрена форма, която позволява лесно захващане дори и с мокри ръце. Хромираният завършек предпазва от развитие на корозия и придава луксозен блясък, който допринася за цялостния висококачествен дизайн.
 

Косъм на четката - Pure Badger

Pure Badger е базовото качество от естествените видове косъм. Косъмчетата на Pure Badger са малко по-твърди от Fine Badger и Silvertip Badger, но все пак много меки. Разпознава се по кафяво-бежовия цвят и по тъмното си оцветяване по върха на косъмчетата. Космите са по-дебели и здрави, но меки и много по-гъвкави от космите от четина на глиган.

Този вид косъм от язовец осигурява най-голям масажиращ ефект и отпуска кожата на лицето при нанасяне на сапун или крем за бръснене. Той също така създава кремообразна пяна и подготвя перфектно кожата на мокрото бръснене.

 

Използвай четката за бръснене в комбинация със сапун за бръснене, за да създадеш оптимално гъста пяна.

 

Грижа за четката

 

Правилното почистване на четките от естествен косъм е изключително важно, за да се запазят в първоначалния им вид години наред. След употреба изплакни обилно с топла вода (до 45 градуса), като насочиш струята в средата на главата на четката и същевременно движиш космите в различни посоки. Увери се, че дори и в средата на четката, там, където космите се свързват с дръжката, не е останала никаква пяна, тъй като остатъците от сапун по космите могат да ги повредят. Не използвай прекалено гореща вода или химикали при почистване на четката. Повече информация можеш да намериш тук.

 

Мерки

 

Тегло на четката: 70 гр

Дължина на дръжката: 5 см

Обща дължина: 10 см

142,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 142,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Тип
Pure Badger
Код на продукта
40590