Четка за бръснене, косъм от язовец, nom-MÜHLE, дръжка от пластмаса, черна

  • Кат. номер: GUSTAV 81 BL

Серия nom, Модел GUSTAV, Pure Badger

 

GUSTAV - класиката на колекцията - архетипът на всяка четка за бръснене в модерна интерпретация. Изработена от фино блестяща пластмаса, изящната форма на дръжката е гаранция против хлъзгане на палеца и показалеца при бръснене.

 

  • Четка за бръснене с класически дизайн и косъм от язовец pure badger
  • Материал на дръжката: пластмаса, черна
  • Диаметър: 21мм.

 

Pure badger е базовото качество от естествените видове косъм. Разпознава се по относително тъмното си оцветяване. Космите са по-дебели, но все пак меки и гъвкави. Това качество се препоръчва за тези, които искат да си вземат четка с косми от язовец с малко по-силен масажиращ ефект.

 

Грижа за четката

Правилното почистване на четките от естествен косъм е изключително важно, за да се запазят в първоначалния им вид години наред. След употреба изплакни обилно с топла вода (до 45 градуса), като насочиш струята в средата на главата на четката и същевременно движиш космите в различни посоки. Увери се, че дори и в средата на четката там, където космите се свързват с дръжката, не е останала никаква пяна, тъй като остатъците от сапун по космите могат да ги повредят. Не използвай прекалено гореща вода или химикали при почистване на четката. Повече информация можеш да намериш тук.

37,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 37,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Марка
MÜHLE
Серия
nom
Модел
GUSTAV
Тип
Pure Badger
Код на продукта
GUSTAV 81 BL
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!