Четка за бръснене, косъм от язовец, nom-MÜHLE, дръжка от пластмаса, черна

  • Кат. номер: GUSTAV 81 BL

Серия nom, Модел GUSTAV, Pure Badger

 

GUSTAV - класиката на колекцията - архетипът на всяка четка за бръснене в модерна интерпретация. Изработена от фино блестяща пластмаса, изящната форма на дръжката е гаранция против хлъзгане на палеца и показалеца при бръснене.

 

  • Четка за бръснене с класически дизайн и косъм от язовец pure badger
  • Материал на дръжката: пластмаса, черна
  • Диаметър: 21мм.

 

Pure badger е базовото качество от естествените видове косъм. Разпознава се по относително тъмното си оцветяване. Космите са по-дебели, но все пак меки и гъвкави. Това качество се препоръчва за тези, които искат да си вземат четка с косми от язовец с малко по-силен масажиращ ефект.

 

Грижа за четката

Правилното почистване на четките от естествен косъм е изключително важно, за да се запазят в първоначалния им вид години наред. След употреба изплакнете обилно с топла вода (до 45 градуса), като насочите струята в средата на главата на четката и същевременно движите космите в различни посоки. Уверете се, че дори и в средата на четката там, където космите се свързват с дръжката, не е останала никаква пяна, тъй като остатъците от сапун по космите могат да ги повредят. Не използвайте прекалено гореща вода или химикали при почистване на четката.

37,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 37,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Марка
MÜHLE
Серия
nom
Модел
GUSTAV
Тип
Pure Badger
Код на продукта
GUSTAV 81 BL
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!