Четка за бръснене, косъм от язовец, nom-MÜHLE, дръжка от пластмаса, цвят Havanna

  • Кат. номер: GUSTAV 81 HA

Серия nom, Модел GUSTAV, Pure Badger

 

GUSTAV, класическата колекция - точно като прототипа на всяка четка за бръснене, но със съвременна интерпретация. Дръжката е изработена от леко блестяща пластмаса. Фината ѝ талия е гаранция против плъзгане като се държи с палеца и показалеца.

 

  • Четка за бръснене с класически дизайн и косъм от язовец Pure Badger
  • Материал на дръжката: пластмаса с цвят Havanna
  • Размер на пръстена M: диаметър 21 mm

 

Pure badger е базовото качество от естествените видове косъм. Разпознава се по относително тъмното си оцветяване. Космите са по-дебели, но все пак меки и гъвкави. Това качество се препоръчва за тези, които искат да си вземат четка с косми от язовец с малко по-силен масажиращ ефект.

 

Грижа за четката

Правилното почистване на четките от естествен косъм е изключително важно, за да се запазят в първоначалния им вид години наред. След употреба изплакнете обилно с топла вода (до 45 градуса), като насочите струята в средата на главата на четката и същевременно движите космите в различни посоки. Уверете се, че дори и в средата на четката там, където космите се свързват с дръжката, не е останала никаква пяна, тъй като остатъците от сапун по космите могат да ги повредят. Не използвайте прекалено гореща вода или химикали при почистване на четката.

36,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 36,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Марка
MÜHLE
Серия
nom
Модел
GUSTAV
Тип
Pure Badger
Код на продукта
GUSTAV 81 HA
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!