Четка за бръснене Mondial, косъм от язовец, дръжка от смола, черна

  • Марка: Mondial
  • Кат. номер: GIB II L

Gibson

  • Четка за бръснене с високо качество косъм от язовец (super badger)
  • Размер на пръстена L: 22 мм.
  • Дръжките са направени от висококачествена смола в черен цвят.
  • Ръчно изработена. Италианско качество.

 

Материал - висококачествена смола

 

Висококачествената смола е синтетичен материал с високо качество, чиято повърхност е допълнително обработена и полирана. Този материал често се използва в изработката на висок клас аксесоари за бръснене, средства за писане и други качествени продукти. Нейното предимство се изразява в това че може да се преработи в различни варианти на дизайн и цветове.

 

 

Косъм на четката - Super Badger

 

Косъмът от язовец Super Badger е по-мек и по-фин от Pure Badger (Fine Badger) и е с много високо качество. Връхчетата на четката са със светло сив цвят и тъмна лента или ивица преминаваща посредата.

 

Върховете на този тип косъм не се подрязват, което означава, че четката е съставена от повече косми, за да добие обема си. Това оставя усещане на плътност и мекота. Косъмът осигурява отличен масаж на лицето и действа като естествен ексфолиант на кожата.

 

Този тип четка успява да създаде много богата и кремообразна пяна, тъй като има свойството да задържа водата.

 

Подходяща е  както за чувствителна, така и за нормална кожа на лицето.

 

 

Грижа за четката

 

Правилното почистване на четките от естествен косъм е изключително важно, за да се запазят в първоначалния им вид години наред. След употреба изплакни обилно с топла вода (до 45 градуса), като насочиш струята в средата на главата на четката и същевременно движиш космите в различни посоки. Увери се, че дори и в средата на четката, там, където космите се свързват с дръжката, не е останала никаква пяна, тъй като остатъците от сапун по космите могат да ги повредят. Не използвай прекалено гореща вода или химикали при почистване на четката. Повече информация можеш да намериш тук.

 

За дългия живот на четката с естествен косъм от съществено значение е и използването на качествена козметика за бръснене и стойка за изсъхване на четката.

180,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 180,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Тип
Super Badger
Код на продукта
GIB II L