Четка за бръснене Mondial, косъм от язовец, дръжка от венге

  • Марка: Mondial
  • Кат. номер: WENG I

Wengé

  • Четка за бръснене с високо качество косъм от язовец (super badger)
  • Дръжките са направени от висококачествен дървен материал венге с хромирани метални акценти
  • Ръчно изработена. Италианско качество.

 

Материал - Венге

 

Венгето е средно високо широколистно дърво, което се разпростира в тропическите дъждовни гори на Западна Африка - Камерун, Конго, Екваториална Гвинея и Габон. 

 

Неговата дървесина е изключително ценна, тъй като тя е тежка, плътна и твърда, същевременно еластична, много издръжлива и устойчива.

 

Косъм на четката - Super Badger 

 

Косъмът от язовец Super Badger е по-мек и по-фин от Pure Badger (Fine Badger) и е с много високо качество. Връхчетата на четката са светлосиви с тъмна лента или ивица преминаваща посредата.

 

Върховете на този тип косъм не се подрязват, което означава, че четката е съставена от повече косми, за да добие обема си. Това оставя плътно и меко луксозно усещане. Косъмът осигурява отличен масаж на лицето.

 

Този тип четка успява да създаде много богата и кремообразна пяна, тъй като има свойството да задържа водата.

 

Подходяща е  както за чувствителна, така и за нормална кожа на лицето.

 

 

Грижа за четката

 

Правилното почистване на четките от естествен косъм е изключително важно, за да се запазят в първоначалния им вид години наред. След употреба изплакни обилно с топла вода (до 45 градуса), като насочиш струята в средата на главата на четката и същевременно движиш космите в различни посоки. Увери се, че дори и в средата на четката, там, където космите се свързват с дръжката, не е останала никаква пяна, тъй като остатъците от сапун по космите могат да ги повредят. Не използвай прекалено гореща вода или химикали при почистване на четката. Повече информация можеш да намериш тук.

 

За дългия живот на четката с естествен косъм от съществено значение е и използването на качествена козметика за бръснене и стойка за изсъхване на четката.

234,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 234,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Тип
Super Badger
Код на продукта
WENG I