Четка за бръснене MÜHLE, косъм от язовец, дръжка от брезова кора

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: 091 M 95

Серия ROCCA

 

  • Четка за бръснене с косъм от язовец (silvertip badger)
  • Заменяема глава
  • Размер на пръстена M: диаметър 21 mm, развиващ се
  • Дръжките са направени от кора от бреза

 

Серията ROCCA

 

Прекрасно опростена, но изключително мъжествена: това е новата серия продукти ROCCA. Малко по-модерни и по-отличаващи се от познатите продукти на MÜHLE, те са направени от най-добрата и устойчива неръждаема стомана. Усилията си струваха: тези продукти са особено издръжливи и здрави.

Сатененото, леко матово покритие не само се усеща добре в ръката ти, но и е приятно за окото и придава елегантност. 

Дори при всички тези новости, наследството на ROCCA е ясно видимо. Дизайнът на серията е развитие на класическите модели на MÜHLE. Името ROCCA (от италиански - замък или крепост) е символ на най-добрите материали, а също и на факта, че един MÜHLE продукт издържа цял живот, а и след това.

 

Материал - Брезова кора

 

В продължение на хиляди години брезова кора е имала техническа репутация подобна на тази на синтетичните материали в съвременния свят. С разнообразната и в същото време дискретна текстура, кората убеждава още при първото докосване със своето приятно, комфортно топло усещане. Материалът е изключително дълготраен, лесен за хващане, дори когато е мокър и лесен за поддържане.

 

Косъм на четката - Silvertip badger

Ценителите считат silvertip badger за символ на устойчивост: за тези изцяло ръчно изработени четки се използват само най-добрите, внимателно подбрани косми от язовец. Този ценен естествен материал е особено мек и гъвкав.

Фините, конично заострени косми притежават способността да задържат голямо количество вода и образуват гъста кремообразна пяна. Характерен символ на качеството е равната тъмна ивица, която минава хоризонтално през преобладаващо сребристите косми.

Този премиум продукт се произвежда с помощта на занаятчийски инструменти по ръчен начин, който владеят шепа специалисти в целия свят. Полу-кръглата форма на главата на четката се създава на ръка в процеса на изграждането и. По този начин фините върхове не се нуждаят от подрязване и запазват натуралната си мекота.

Главите на четките са произведени с най-високо качество и са лесно взаимозаменяеми чрез фината интегрирана винтова резба.

 

Мерки

Дръжка: 57 mm x 32 mm
Тегло: 120 g

 

Грижа за четката

Правилното почистване на четките от естествен косъм е изключително важно, за да се запазят в първоначалния им вид години наред. След употреба изплакни обилно с топла вода (до 45 градуса), като насочиш струята в средата на главата на четката и същевременно движиш космите в различни посоки. Увери се, че дори и в средата на четката там, където космите се свързват с дръжката, не е останала никаква пяна, тъй като остатъците от сапун по космите могат да ги повредят. Не използвай прекалено гореща вода или химикали при почистване на четката. Повече информация можеш да намериш тук.

247,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 247,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
ROCCA
Тип
Silvertip Badger
Код на продукта
091 M 95