Четка за бръснене, косъм от язовец, nom-MÜHLE, дръжка от пластмаса, черно/сиво

  • Марка: nom
  • Кат. номер: MARTEN 81 GR

MARTEN е по-ръбестата, цветна част от колекцията на nom. Изработена от изключително устойчива пластмаса с елегантен блясък, тази форма съчетава два цвята. Характерната форма е стеснението на шийката точно под четката.

 

  • Четка за бръснене с косъм от язовец pure badger
  • Материал на дръжката: пластмаса, черно/сиво
  • Диаметър: 21мм.

 

Pure badger е базовото качество от естествените видове косъм. Разпознава се по относително тъмното си оцветяване. Космите са по-дебели, но все пак меки и гъвкави. Това качество се препоръчва за тези, които искат да си вземат четка с косми от язовец с малко по-силен масажиращ ефект.

 

Грижа за четката

Правилното почистване на четките от естествен косъм е изключително важно, за да се запазят в първоначалния им вид години наред. След употреба изплакни обилно с топла вода (до 45 градуса), като насочиш струята в средата на главата на четката и същевременно движиш космите в различни посоки. Увери се, че дори и в средата на четката там, където космите се свързват с дръжката, не е останала никаква пяна, тъй като остатъците от сапун по космите могат да ги повредят. Не използвай прекалено гореща вода или химикали при почистване на четката. Повече информация можеш да намериш тук.

39,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 39,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
MARTEN
Тип
Pure Badger
Код на продукта
MARTEN 81 GR