Доставка

Условия за доставка

 

Извършваме доставка на територията на България с куриерска фирма Спиди, в съответствие с Общите условия.

 

Поръчки на стойност над 69 лв. се доставят безплатно до офис на Спиди. 

 

За поръчки до 69 лв.: Доставка до офис на Спиди - Начислява се автоматично в последната стъпка на поръчката. Ориентировъчна цена: 3.95 лв.

 

Поръчки до адрес се доставят със Спиди, като цената на доставката се начислява автоматично в последната стъпка на поръчката и е за сметка на Получателя.

 

Поръчки могат да бъдат взети и от офис на Shave.bg след предварително плащане: гр. София, ж.к. Стрелбище, ул. Орехова гора 10, партер. 

 

Предлагаме и експресна доставка на същия ден до адрес в рамките на София за поръчки над 200 лв след предварително плащане. Поръчката трябва да бъде получена до 16:00 ч. Цена за доставка: 8 лв.

 

Поръчки, направени до 16:00 ч. в работен ден в повечето случаи се обработват на същия ден (възможно е за някои поръчки доставката да отнеме от 1-2 работни дни). Поръчки, направени след 16:00 ч. или в почивни дни се обработват на следващия работен ден. Ако поръчката е до офис на Спиди, тя може да бъде получена на следващия работен ден, както и в събота до 13:00 ч. Времето за доставка на поръчки до адрес е от 24 часа до 7 работни дни. В повечето случаи доставката е на следващия работен ден след изпращането.

 

Ако нямаме възможност да доставим поръчаната стока, ще Ви уведомим с обаждане по телефона или email.

 

Клиентът има право да прегледа получената стока за съответствие със заявената за покупка, без да нарушава оригиналната опаковка или по друг начин да нарушава оригиналното състояние на продукта.

 

Клиентът заплаща транспортните разходи в двете посоки, ако поръчката е била отказана, след като е изпратена по куриер.

 

Разходите за връщане на стоки съгласно ЗЗП са за сметка на клиента.

 

Възможна е и доставка на територията на Гърция и Румъния. Сроковете и цената за доставка са съгласно тарифите на Спиди.

 

Условия за връщане

 

Замяна на продукт

 

Когато доставеният продукт видимо не съответства на заявения за покупка от клиента и това може да се установи чрез осъществен преглед, клиентът може да поиска доставения му продукт да бъде заменен със съответстващ на направената от него поръчка в срок от 14 дни от получаването му, чрез формата за контакт.

 • Продуктът трябва да бъде неупотребяван и в оригиналното си състояние и опаковка
 • След преглед на върнатият продукт от наш сътрудник, клиентът ще бъде уведомен чрез e-mail за резултата от проверката и за изпращането на съответващ продукт
 • Разходите по връщане на продуктите са за сметка на клиента
 • Изпращането на продукта до клиента може да отнеме до 30 работни дни от датата на пристигане до shave.bg
 • Ако продуктът не е неупотребяван и не е в оригиналното си състояние, shave.bg си запазва правото да не приеме връщането му и да го изпрати обратно на адреса на клиента.

Възстановяване на сума

 

Когато доставеният продукт видимо не съответства на заявения за покупка от клиента и това може да се установи чрез осъществен преглед, клиентът може да поиска възстановяване на сумата за продукта в срок от 14 дни от получаването му, чрез формата за контакт.

 • Продуктът трябва да бъде неупотребяван и в оригиналното си състояние и опаковка
 • След преглед на върнатият продукт от наш сътрудник, клиентът ще бъде уведомен чрез e-mail за резултата от проверката и, че сумата за покупка на продукта ще бъде възстановена
 • Сумата се възстановява по същия начин, по който е била платена
 • В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 5 дни
 • Възстановяването на сумата по друг начин може да отнеме до 10 дни и зависи от използваните платежни институции
 • Всички разходи по възстановяването на сумата са за сметка на Клиента
 • Ако продуктът не е неупотребяван и не е в оригиналното си състояние, shave.bg си запазва правото да не приеме връщането му и да го изпрати обратно на адреса на клиента