Класическа самобръсначка Fatip, затворен гребен, дръжка от маслиново дърво и хромиран месинг

  • Марка: Fatip
  • Кат. номер: 42131
  • Самобръсначка от 3 части, съвместима с класически ножчета за бръснене
  • Глава със затворен гребен
  • Дръжка от маслиново дърво с хромиран месинг
  • Ръчно произведена в Италия

Материал - маслиново дърво и хромиран месинг

 

Главата и основата на дръжката са изработени от хромиран месинг. Дръжката е изработена от маслиново дърво с метална сърцевина, за да се осигури максимално удобно разпределение на теглото по цялата дължина.

 

От древни времена маслиновото дърво е ценено заради своите изключителни характеристики като материал и топла разцветка. То може да се намери в целия средиземноморски регион и се използва от векове за изработка на дълготрайни стоки или художествени предмети.

 

Хромираният завършек на самобръсначката предпазва от развитие на корозия и придава луксозен блясък, който допринася за цялостния висококачествен дизайн.

 

Глава на самобръсначката - класическо бръснарско ножче

 

Класическата самобръсначка със затворен гребен е универсално средство за класическо мокро бръснене. С нея можеш да постигнеш безупречно гладко и трайно бръснене с много по-малко раздразнения на кожата след бръснене. За разлика от модерните касетъчни ножчета, главата на класическата самобръсначка не се движи, а е фиксирана. Ножчетата се сменят с развинтване на главата на самобръсначката.

 

Fatip произвежда самобръсначки с отличителен винтидж дизайн от 1950 г. Всички самобръсначки са ръчно изработени от висококвалифицирани майстори в Италия.  

 

Мерки:

 

Тегло: 60 гр
Дължина на дръжката: 9 см
Ширина на главата: 4,2 см
Обща дължина: 11 см

128,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 128,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Тип
Затворен гребен
Код на продукта
42131