Класическа самобръсначка Merkur 15C, отворен гребен, дръжка от хромиран месинг

  • Марка: Merkur
  • Кат. номер: 9015001
  • Самобръсначка, съвместима с класически ножчета за бръснене
  • Глава на самобръсначката с отворен гребен
  • Дръжката е направена от хромиран месинг
  • Самобръсначката се състои от 3 части

 

Merkur 15C е класическа самобръсначка с отворен гребен, подходяща за бръснене на по-гъста и дълга брада, тъй като зъбците на гребена насочват косъмчетата към острието, осигурявайки гладко и трайно бръснене. Предимството на отворения гребен е, че не задържа остатъци от косми и сапун в главата на самобръсначката, което предпазва от запушване.

 

Материал - хромиран месинг

 

Главата на самобръсначката се произвежда чрез леене на цинкови сплави под налягане. Леенето под налягане е бърз и качествен метод за производство. Цинкът е устойчив материал с висока плътност и тегло, което го прави отличен избор за изработка на високачествени елементи. Дръжката на самобръсначката е изработена от месинг, за да се осигури максимално удобно разпределение на теглото по цялата дължина. Хромираният завършек на самобръсначката предпазва от развитие на корозия и придава луксозен блясък, който допринася за цялостния висококачествен дизайн.

 

Глава на самобръсначката - класическо бръснарско ножче

 

Класическата самобръсначка с отворен гребен е подходяща за мъже, които имат опит в бръсненето с класическа самобръсначка или се бръснат по-рядко и имат по-гъста и дълга брада. С нея можеш да постигнеш безупречно гладко и трайно бръснене дори на по-дебела и дълга брада, тъй като острието достига в дълбочина. Зъбците на отворения гребен позволяват гладкото преминаване на сапун и остатъци от косми, без да се задръства главата. За разлика от модерните самобръсначки с касетъчни ножчета, главата на класическата самобръсначка не се движи, а е фиксирана. Ножчетата се сменят с развинтване на главата на самобръсначката.

 

Мерки

 

Диаметър на дръжата: 1 см
Размери: 4,1 см х 2,4 см х 8,2 см

69,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 69,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Тип
Отворен гребен
Код на продукта
9015001