Класическа самобръсначка Merkur 23B , затворен гребен, дръжка от месинг с черно PVD покритие

  • Марка: Merkur
  • Кат. номер: 9023011
  • Самобръсначка, съвместима с класически ножчета за бръснене
  • Глава на самобръсначката със затворен гребен
  • Дръжката е направена от месинг с черно PVD покритие
  • Самобръсначката се състои от 3 части.

 

Серията класически самобръсначки Merkur 23 се произвежда от 20-те години на 20 век и това ги прави едни от най-предпочитаните класически самобръсначки сред феновете на класическото мокро бръснене. Дългата дръжка и правият ръб на главата на самобръсначката осигуряват надеждно гладко и удобно бръснене. 

 

Материал - месинг с черно PVD покритие

 

Главата на самобръсначката се произвежда чрез леене на цинкови сплави под налягане. Леенето под налягане е бърз и качествен метод за производство. Цинкът е устойчив материал с висока плътност и тегло, което го прави отличен избор за изработка на високачествени елементи. Дръжката на самобръсначката е изработена от месинг, за да се осигури максимално удобно разпределение на теглото по цялата дължина. Галваничното покритие на самобръсначката е завършено с елегантна PVD обработка, което предпазва от развитие на корозия и повишава устойчивостта на метала. PVD покритието първоначално се използвало при производство на продукти за военните, за да се осигури максимална издръжливост и устойчивост на металните части. 

 

Глава на самобръсначката - класическо бръснарско ножче

 

Класическата самобръсначка със затворен гребен е универсално средство за класическо мокро бръснене. С нея можеш да постигнеш безупречно гладко и трайно бръснене с много по-малко раздразнения на кожата след бръснене. Голямото пространство между частите на главата на самобръсначката и острието позволяват гладкото преминаване на сапун и остатъци от косми без да се задръства главата. За разлика от модерните касетъчни ножчета, главата на класическата самобръсначка не се движи, а е фиксирана. Ножчетата се сменят с развинтване на главата на самобръсначката.

 

Мерки

 

Диаметър на дръжата: 1 см
Размери: 4,2 см х 2,5 см х 10,6 см

125,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 125,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Тип
Затворен гребен
Код на продукта
9023011