🛍 Всичко от Разпродажбата на 50% САМО до 29.05 (Понеделник)! 🛍

Класическа самобръсначка Merkur 37C, наклонена глава, дръжка от хромиран месинг

  • Марка: Merkur
  • Кат. номер: 9037001
  • Самобръсначка, съвместима с класически ножчета за бръснене
  • Наклонена глава на самобръсначката
  • Дръжката е направена от хромиран месинг
  • Самобръсначката се състои от 2 части

 

Merkur 37C се отличава от останалите самобръсначки поради наклонената си глава. Тя позволява на острието да бръсне космите под наклон и осигурява гладко и удобно бръснене.

 

Материал - хромиран месинг

 

Главата на самобръсначката се произвежда чрез леене на цинкови сплави под налягане. Леенето под налягане е бърз и качествен метод за производство. Цинкът е устойчив материал с висока плътност и тегло, което го прави отличен избор за изработка на високачествени елементи. Дръжката на самобръсначката е изработена от месинг, за да се осигури максимално удобно разпределение на теглото по цялата дължина. Хромираният завършек на самобръсначката предпазва от развитие на корозия и придава луксозен блясък, който допринася за цялостния висококачествен дизайн.

 

Глава на самобръсначката - класическо бръснарско ножче

 

Класическата самобръсначка с наклонена глава позволява на острието да реже космите на брадата под наклон. С нея можеш да постигнеш безупречно гладко и трайно бръснене. Този тип глави са предназначени за хора с по-голям опит в бръсненето с класическа самобръсначка, тъй като изисква известно време за свикване. Голямото пространство между частите на главата на самобръсначката и острието позволяват гладкото преминаване на сапун и остатъци от косми без да се задръства главата. За разлика от модерните касетъчни ножчета, главата на класическата самобръсначка не се движи, а е фиксирана. Ножчетата се сменят с развинтване на главата на самобръсначката.

 

Мерки

 

Диаметър на дръжата: 1,2 см
Размери: 4,2 см х 2,5 см х 8,3 см

104,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 104,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Тип
Наклонена глава
Код на продукта
9037001