Класическа самобръсначка Merkur 38C Barber Pole, затворен гребен, дръжка от хромиран месинг

  • Марка: Merkur
  • Кат. номер: 9038001
  • Самобръсначка, съвместима с класически ножчета за бръснене
  • Глава на самобръсначката със затворен гребен
  • Дръжката е направена от хромиран месинг
  • Самобръсначката се състои от 2 части.

 

Merkur 38C е позната сред феновете на класическите самобръсначки като Barber Pole, поради характерната форма на дръжката, чийто дизайн е проектиран като символа на бръснарите, а именно - бръснарският полюс. Масивното тегло и оребрената форма на дръжката я правят лесна за употреба. С нея можеш да постигнеш уникално гладко бръснене.

 

Материал - хромиран месинг

 

Главата на самобръсначката се произвежда чрез леене на цинкови сплави под налягане. Леенето под налягане е бърз и качествен метод за производство. Цинкът е устойчив материал с висока плътност и тегло, което го прави отличен избор за изработка на високачествени елементи. Дръжката на самобръсначката е изработена от месинг, за да се осигури максимално удобно разпределение на теглото по цялата дължина. Хромираният завършек на самобръсначката предпазва от развитие на корозия и придава луксозен блясък, който допринася за цялостния висококачествен дизайн.

 

Глава на самобръсначката - класическо бръснарско ножче

 

Класическата самобръсначка със затворен гребен е универсално средство за класическо мокро бръснене. С нея можеш да постигнеш безупречно гладко и трайно бръснене с много по-малко раздразнения на кожата след бръснене. Голямото пространство между частите на главата на самобръсначката и острието позволяват гладкото преминаване на сапун и остатъци от косми без да се задръства главата. За разлика от модерните касетъчни ножчета, главата на класическата самобръсначка не се движи, а е фиксирана. Ножчетата се сменят с развинтване на главата на самобръсначката.

 

Мерки

 

Диаметър на дръжата: 1,2 см
Размери: 4,2 см х 2,5 см х 10,2 см

114,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 114,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Тип
Затворен гребен
Код на продукта
9038001