Класическа самобръсначка за вежди и мустаци Merkur 907, затворен гребен, дръжка от хромиран месинг

  • Марка: Merkur
  • Кат. номер: 90907000

Merkur 907 е специално предназначена за бръснене около мустаците и веждите. Благодарение на трапецовидната форма на главата, с тази самобръсначка лесно можеш да бръснеш трудно достъпните зони около веждите и мустаците, там, където се изисква по-голяма прецизност. 

 

Материал - хромиран месинг

 

Главата на самобръсначката се произвежда чрез леене на цинкови сплави под налягане. Леенето под налягане е бърз и качествен метод за производство. Цинкът е устойчив материал с висока плътност и тегло, което го прави отличен избор за изработка на високачествени елементи. Дръжката на самобръсначката е изработена от месинг, за да се осигури максимално удобно разпределение на теглото по цялата дължина. Хромираният завършек на самобръсначката предпазва от развитие на корозия и придава луксозен блясък, който допринася за цялостния висококачествен дизайн.

 

Глава на самобръсначката - класическо ножче за бръснене на вежди и мустаци Merkur

 

Класическата самобръсначка със затворен гребен е универсално средство за класическо мокро бръснене. С нея можеш да постигнеш безупречно гладко и трайно бръснене с много по-малко раздразнения на кожата след бръснене. Голямото пространство между частите на главата на самобръсначката и острието позволяват гладкото преминаване на сапун и остатъци от косми без да се задръства главата. За разлика от модерните касетъчни ножчета, главата на класическата самобръсначка не се движи, а е фиксирана. Ножчетата се сменят с развинтване на главата на самобръсначката.

 

Мерки

 

Диаметър на дръжата: 0,7 см
Размери: 2,4 см х 1,9 см х 7,7 см

59,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 59,80 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Тип
Затворен гребен
Код на продукта
90907000