Самобръсначка по дизайн на Марк Браун, дръжка от анодизиран алуминий, сребрист

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: R HXG PURE SR

Серия HEXAGON

 

Ергономични и небрежно елегантни, като добър молив: Класическите самобръсначки от серията HEXAGON са изключителни съвременни инструменти за бръснене. Изящните хромирани елементи – нещо, с което MÜHLE са известни в целия свят – създават контраст с матовото покритие на всеки продукт.

  • Самобръсначка, съвместима с класически ножчета за бръснене
  • Дръжките са направени от анодизиран алуминий, сребрист

Серията HEXAGON

Прецизно изпълнение и перфектен дизайн. За продуктите от серията HEXAGON MÜHLE си сътрудничи с известния берлински дизайнер Марк Браун. Резултатът? Най-фините средства за бръснене, с експертно подбрани пропорции. Шестоъгълният профил съчетава съвременен и традиционен дизайн - елементи гарантиращи ергономичност, захват и функционалност. Един дизайнерски подход на Марк Браун, който вече е спечелил много награди.

 
Изборът на цветове не би могъл да е по-модерен или говорящ. Графит, Горско Зелено, Сребристо и Бронз. Тези фини, земни тонове напомнят за Erzgebirge, хълмистата ничия земян между Саксония и Бохемия, където се ражда културата за бръснене на MÜHLE.

 

Глава на самобръсначката - класическо бръснарско ножче


От поколения класическата самобръсначка е символ на стил. Тя може да обръсне прецизно дори най-трудните места и за мнозина това е най-добрата самобръсначка. Стилът й подхожда идеално на дизайна на продуктите на MÜHLE.

След кратък период на използване и опознаване на класическата самобръсначка проличава, че резултатът е траен, а кожата безупречно гладка. За разлика от модерните системи ножчета, главата на класическите самобръсначки не се движи. Ножчетата се сменят с развинтване на капачката.

Мерки

Размери:102 mm x 12 mm
Тегло: 67 g

Неръждаемите ножчета за бръснене на MÜHLE, са идеално допълнение за класическите им самобръсначки.

 

Тази самобръсначка се комбинира чудесно с четка за бръснене от същата серия HEXAGON, цвят сребрист.

129,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 129,50 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
HEXAGON
Тип
Затворен гребен
Код на продукта
R HXG PURE SR