🛍 Всичко от Разпродажбата на 50% САМО до 29.05 (Понеделник)! 🛍

Класическа самобръсначка MÜHLE, затворен гребен, дръжка от сливово дърво

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: R 331 SR

Серия INTRO, Колекция VIVO

  • Самобръсначка, съвместима с класически ножчета за бръснене
  • Дръжка от сливово дърво с хромирани метални акценти

Материал - сливово дърво

Дизайнерите, стругарите и резбарите отдавна са открили сливовото дърво. Те използват материала за средства за писане, мебели и музикални инструменти. Ние сме го включили в колекцията си поради интересния цвят и живите шарки.

Друго предимство е, че това е местен дървен материал, който е твърд и устойчив. За да се защити дървото от вода, повърхността се запечатва с масло. Полученият мек блясък е преднамерен и много атрактивен страничен ефект.

Без хрома светът би загубил голяма част от своя блясък. При акцентите използвани в нашите продукти за мокро бръснене той показва най-добрите си качества: материалът е устойчив на корозия, с много дълъг живот и има луксозен, чаровен блясък. Контрастирайки с него цветовете и формите на другите премиум материали се показват в най-добрата си светлина.

Глава на самобръсначката - класическо бръснарско ножче


От поколения класическата самобръсначка е символ на стил. Тя може да обръсне прецизно дори най-трудните места и за мнозина това е най-добрата самобръсначка. Стилът й подхожда идеално на дизайна на продуктите на MÜHLE.

След кратък период на използване и опознаване на класическата самобръсначка проличава, че резултатът е траен, а кожата безупречно гладка. За разлика от модерните системи ножчета, главата на класическите самобръсначки не се движи. Ножчетата се сменят с развинтване на капачката.

Неръждаемите ножчета за бръснене на MÜHLE, са идеално допълнение за класическите им самобръсначки.

 

Препоръчваме ти четка за бръснене с дръжка от сливово дърво от същия модел VIVO.

95,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 95,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
VIVO
Тип
Затворен гребен
Код на продукта
R 331 SR