Класическа самобръсначка Merkur 510 Progress, затворен гребен, дръжка от хромиран месинг

  • Марка: Merkur
  • Кат. номер: 90510001
  • Самобръсначка, съвместима с класически ножчета за бръснене
  • Глава на самобръсначката с регулируем затворен гребен
  • Дръжката е направена от хромиран месинг
  • Самобръсначката се състои от 2 части.

Merkur Progress е произведена през 1950 г. и е една от първите регулируеми класически самобръсначки. Новият модел 510 Progress е с издължена дръжка за максимален комфорт и подобряване на нейната функция. Разстоянието между острието и гребена може да се регулира на различни степени, така че острието да се покаже точно толкова колкото искаш, както и да регулираш ъгъла, за да си осигуриш едно наистина безупречно гладко бръснене.

 

Материал - хромиран месинг

 

Главата на самобръсначката се произвежда чрез леене на цинкови сплави под налягане. Леенето под налягане е бърз и качествен метод за производство. Цинкът е устойчив материал с висока плътност и тегло, което го прави отличен избор за изработка на високачествени елементи. Дръжката на самобръсначката е изработена от месинг, за да се осигури максимално удобно разпределение на теглото по цялата дължина. Хромираният завършек на самобръсначката предпазва от развитие на корозия и придава луксозен блясък, който допринася за цялостния висококачествен дизайн.

 

Глава на самобръсначката - класическо бръснарско ножче

 

Класическата самобръсначка със затворен гребен е универсално средство за класическо мокро бръснене. 

Това, което отличава Merkur Progress от останалите самобръсначки е, че тук можеш да регулираш разстоянието между острието и гребена с лесно завъртане на дръжката. Например, ако бръснеш по-дълга и гъста брада, нагласи самобръсначката на по-висока степен, за да се покаже острието по-агресивно. При ежедневно бръснене, използвай по-ниска степен.

 

Мерки

 

Диаметър на дръжата: 1,3 см
Размери: 4,2 см х 2,6 см х 10,5 см

158,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 158,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Тип
Затворен гребен
Код на продукта
90510001