Класическа самобръсначка MÜHLE, затворен гребен, неръждаема стомана, черна, DLC

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: R 96 JET

Серия ROCCA

  • Самобръсначка, съвместима с класически ножчета за бръснене
  • Изработена от неръждаема стомана с матирано черно DLC покритие
  • Релефна дръжка

 

Серията ROCCA

 

Прекрасно опростена, но изключително мъжествена: това е новата серия продукти ROCCA. Малко по-модерни и по-отличаващи се от познатите продукти на MÜHLE, те са направени от най-добрата и устойчива неръждаема стомана. Усилията си струваха: тези продукти са особено издръжливи и здрави. Сатененото, леко матово покритие не само се усеща добре в ръката ти, но и е приятно за окото и придава елегантност.

 

Дори при всички тези новости, наследството на ROCCA е ясно видимо. Дизайнът на серията е развитие на класическите модели на MÜHLE. Името ROCCA (от италиански - замък или крепост) е символ на най-добрите материали, а също и на факта, че един MÜHLE продукт издържа цял живот, а и след това.

 

Самобръсначка ROCCA

 

Без излишъци, но с фини екстри: самобръсначката ROCCA не може да бъде по-изчистена или по-мъжествена. Непрекъснатите й линии от закрепването към основата я правят да изглежда едновременно красива и практична.

 

Благодарение на ергономичната си форма и повърхностната структура на дръжката, тя се усеща добре в ръката ти. Както ценителите казват: има сцепление. Това превръща всекидневния ритуал в ежедневно дизайнерско изживяване.

 

DLC (Diamond-like carbon) покритие

 

Самобръсначката се отличава със стилно DLC покритие. DLC покритията първоначално са разработени за автомобилния и състезателния сектор. Подобните на диамант въглеродни слоеве са в пъти по-твърди от стоманата и изключително издръжливи. Поради елегантния си външен вид те са перфектен избор за декоративни приложения като корпуси на часовници. Доказателство, че красотата наистина може да бъде вечна.

 

Мерки

Размери: 41 mm x 105 mm
Тегло: 80 g

 

Неръждаемите ножчета за бръснене на MÜHLE, са идеално допълнение за класическите им самобръсначки.

 

Използване

 

Бръсненето с класическа самобръсначка изисква малко практика. Кожата също се нуждае от известно време, за да свикне с този тип бръснене. Първите стъпки ще бъдат по-лесни, ако следваш тези инструкции:

Навлажни зоната за бръснене, за предпочитане с топла вода и я сапунисай добре с четка. Колкото по-дълго нанасяш пяната, толкова по-лесно и нежно могат да бъдат отрязани космите. Ако е възможно, използвай високо ефективен овлажняващ крем или сапун за бръснене, тъй като това ще позволи на острието да се плъзга по кожата по-лесно. Увери се, че бръснещата глава и дръжката са плътно прикрепени една към друга, но затегни винта само дотолкова, доколкото да може да се отвинти, без много усилия.

Това гарантира, че острието ще застане под правилния ъгъл. Сега започни бръсненето. Дръж самобръсначката под лек наклон спрямо кожата - приблизително 30°. Започни с бузите и остави ножчето да се плъзне по кожата, като прилага лек натиск. Винаги бръсни в посоката, в която расте брадата. Когато бръснеш врата, опъни кожата със свободната си ръка. Не се обезсърчавай от малки порязвания или ожулвания. След като свикнеш със самобръсначката те рядко ще се случват.

225,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 225,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
ROCCA
Тип
Затворен гребен
Код на продукта
R 96 JET