Класическа самобръсначка MÜHLE, затворен гребен, дръжка от хромиран метал, GRANDE

  • Кат. номер: R 89 GRANDE

Серия TRADITIONAL

  • Самобръсначка, съвместима с класически ножчета за бръснене
  • Глава на самобръсначката със затворен гребен
  • Дръжките са направени от метал с хромирани метални акценти

 

Материал - хром

Без хрома светът би загубил голяма част от своя блясък. При акцентите използвани в нашите продукти за мокро бръснене той показва най-добрите си качества: материалът е устойчив на корозия, с много дълъг живот и има луксозен, чаровен блясък. Контрастирайки с него цветовете и формите на другите премиум материали се показват в най-добрата си светлина.

 

Глава на самобръсначката - класическо бръснарско ножче


От поколения класическата самобръсначка е символ на стил. Тя може да обръсне прецизно дори най-трудните места и за мнозина това е най-добрата самобръсначка. Стилът й подхожда идеално на дизайна на продуктите на MÜHLE.

След кратък период на използване и опознаване на класическата самобръсначка проличава, че резултатът е траен, а кожата безупречно гладка. За разлика от модерните системи ножчета, главата на класическите самобръсначки не се движи. Ножчетата се сменят с развинтване на капачката.

 

Мерки

Размери: 41 mm x 107 mm
Тегло: 80 g

 

Неръждаемите ножчета за бръснене на MÜHLE, са идеално допълнение за класическите им самобръсначки.

 

Използване

Бръсненето с класическа самобръсначка изисква малко практика. Кожата също се нуждае от известно време, за да свикне с този тип бръснене. Първите стъпки ще бъдат по-лесни, ако следвате тези инструкции:

Навлажнете зоната за бръснене, за предпочитане с топла вода и я сапунисайте добре с четка. Колкото по-дълго нанасяте пяната, толкова по-лесно и нежно могат да бъдат отрязани космите. Ако е възможно, използвайте високо ефективен овлажняващ крем или сапун за бръснене, тъй като това ще позволи на острието да се плъзга по кожата по-лесно. Уверете се, че бръснещата глава и дръжката са плътно прикрепени една към друга, но затегнете винта само дотолкова, доколкото да може да се отвинти, без много усилия.

Това гарантира, че острието ще застане под правилния ъгъл. Сега започнете бръсненето. Дръжте самобръсначката под лек наклон спрямо кожата - приблизително 30°. Започнете с бузите и оставете ножчето да се плъзне по кожата, като прилага лек натиск. Винаги бръснете в посоката, в която расте брадата. Когато бръснете врата, опънете кожата със свободната си ръка. Не се обезсърчавайте от малки порязвания или ожулвания. След като свикнете със самобръсначката те рядко ще се случват.

87,00 лв. 84,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 84,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Марка
MÜHLE
Серия
TRADITIONAL
Тип
Затворен гребен
Код на продукта
R 89 GRANDE
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!