Комплект по дизайн на Марк Браун, косъм от язовец, анодизиран алуминий, сребрист

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: S 091 M HXG PURE

Серия HEXAGON

 

Комплект за бръснене от 3 части по дизайн на Марк Браун, дръжки от анодизиран алуминий, сребристи:

  • Четка за бръснене с косъм от язовец (silvertip badger) със сменяема глава
  • Размер на четката за бръснене M: диаметър на пръстена 21 mm
  • Класическа самобръсначка със затворен гребен
  • Стойка от хромиран метал

 

Четка за бръснене HEXAGON

 

Шест ъгъла - симетрична красота: четките от серия HEXAGON стоят перфектно в ръката независимо дали е малко по-голяма или по-малка или по-елегантна. Това се дължи на шестоъгълната форма - форма, която се свързва с един класически инструмент, а именно - добър молив.

 

Самобръсначка HEXAGON

 

Ергономични и небрежно елегантни, като добър молив: Класическите самобръсначки от серията HEXAGON са изключителни съвременни инструменти за бръснене. Изящните хромирани елементи – нещо, с което MÜHLE са известни в целия свят – създават контраст с матовото покритие на всеки продукт.

 

Серията HEXAGON

Прецизно изпълнение и перфектен дизайн. За продуктите от серията HEXAGON MÜHLE си сътрудничи с известния берлински дизайнер Марк Браун. Резултатът? Най-фините средства за бръснене, с експертно подбрани пропорции. Шестоъгълният профил съчетава съвременен и традиционен дизайн - елементи гарантиращи ергономичност, захват и функционалност. Един дизайнерски подход на Марк Браун, който вече е спечелил много награди.

 
Изборът на цветове не би могъл да е по-модерен или говорящ. Графит, Горско Зелено, Сребристо и Бронз. Тези фини, земни тонове напомнят за Erzgebirge, хълмистата ничия земя между Саксония и Бохемия, където се ражда културата за бръснене на MÜHLE.

 

Косъм на четката - Silvertip badger

Ценителите считат silvertip badger за символ на устойчивост: за тези изцяло ръчно изработени четки се използват само най-добрите, внимателно подбрани косми от язовец. Този ценен естествен материал е особено мек и гъвкав.

Фините, конично заострени косми притежават способността да задържат голямо количество вода и образуват гъста кремообразна пяна. Характерен символ на качеството е равната тъмна ивица, която минава хоризонтално през преобладаващо сребристите косми.

Този премиум продукт се произвежда с помощта на занаятчийски инструменти по ръчен начин, който владеят шепа специалисти в целия свят. Полу-кръглата форма на главата на четката се създава на ръка в процеса на изграждането и. По този начин фините върхове не се нуждаят от подрязване и запазват натуралната си мекота.

 

Глава на самобръсначката - класическо бръснарско ножче


От поколения класическата самобръсначка е символ на стил. Тя може да обръсне прецизно дори най-трудните места и за мнозина това е най-добрата самобръсначка. Стилът й подхожда идеално на дизайна на продуктите на MÜHLE.

След кратък период на използване и опознаване на класическата самобръсначка проличава, че резултатът е траен, а кожата безупречно гладка. За разлика от модерните системи ножчета, главата на класическите самобръсначки не се движи. Ножчетата се сменят с развинтване на капачката.


Мерки

 

Дръжка на четката за бръснене: 55 mm x 32 mm
Класическа самобръсначка: 102 mm x 12 mm
Тегло на четката: 127 g
Тегло на самобръсначката: 67 g
Общ размер: 130 x 95 mm
Общо тегло: 427 g

Неръждаемите ножчета за бръснене на MÜHLE, са идеално допълнение за класическите им самобръсначки.

378,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 378,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
Hexagon
Код на продукта
S 091 M HXG PURE