Комплект MÜHLE, косъм от язовец, Gillette® Mach3®, дръжки от маслиново дърво

  • Кат. номер: S 091 H 870

Серия KOSMO

 

Комплект за бръснене от 3 части без купичка за бръснене, дръжки от маслиново дърво с хромирани метални акценти:

 

  • Четка за бръснене с косъм от язовец (silvertip badger)
  • Размер на четката за бръснене M: диаметър на пръстена 21 mm
  • Самобръсначка с 3 остриета, съвместима с Gillette® Mach3®
  • Пластмасов предпазител на ножчето
  • Стойка от хромиран метал

 

Материал - маслиново дърво

 

От древни времена маслиновото дърво е ценено заради своите изключителни характеристики като материал и топло оцветяване. Той може да се намери в целия средиземноморски регион и се използва от векове за изработка на дълготрайни стоки или художествени предмети.

 

Дървесината, която използваме, се суши внимателно в продължение на месеци, преди дръжките да бъдат струговани. След това шлайфаме повърхностите, запечатваме ги с масло и ги полираме до копринено гладко покритие. Това разкрива нежната медена окраска на дървото особено добре.

 

Без хрома светът би загубил голяма част от своя блясък. При акцентите използвани в нашите продукти за мокро бръснене той показва най-добрите си качества: материалът е устойчив на корозия, с много дълъг живот и има луксозен, чаровен блясък. Контрастирайки с него цветовете и формите на другите премиум материали се показват в най-добрата си светлина.

 

Косъм на четката - Silvertip badger

Ценителите считат silvertip badger за символ на устойчивост: за тези изцяло ръчно изработени четки се използват само най-добрите, внимателно подбрани косми от язовец. Този ценен естествен материал е особено мек и гъвкав.

Фините, конично заострени косми притежават способността да задържат голямо количество вода и образуват гъста кремообразна пяна. Характерен символ на качеството е равната тъмна ивица, която минава хоризонтално през преобладаващо сребристите косми.

Този премиум продукт се произвежда с помощта на занаятчийски инструменти по ръчен начин, който владеят шепа специалисти в целия свят. Полу-кръглата форма на главата на четката се създава на ръка в процеса на изграждането и. По този начин фините върхове не се нуждаят от подрязване и запазват натуралната си мекота.

 

Глава на самобръсначката - Gillette® Mach3®

 

Системата Gillette® Mach3® е една от най-често използваните системи за бръснене в света. Три прогресивно разположени остриета в касетъчно ножче гарантират удобно и гладко бръснене. Ножчетата се предлагат от търговците на дребно навсякъде. Самобръсначките за мокро бръснене от MÜHLE са съвместими със системите Gillette® Mach3® и Mach3® Turbo.

 

369,00 лв. 332,10 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 332,10 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Марка
MÜHLE
Серия
KOSMO
Код на продукта
S 091 H 870
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!