Комплект MÜHLE, косъм от язовец, Gillette® Fusion™, дръжки от маслиново дърво

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: S 281 H 870 F

Серия KOSMO

 

Комплект за бръснене от 3 части без купичка за бръснене, дръжки от маслиново дърво с хромирани метални акценти:

  • Четка за бръснене с косъм от язовец Fine badger (сменяема глава)
  • Размер на четката за бръснене M: диаметър на пръстена 21 mm
  • Самобръсначка с глава за бръснене с 5 ножчета Gillette® Fusion™
  • Пластмасов предпазител на ножчето
  • Стойка от хромиран метал

 

Материал - маслиново дърво

 

От древни времена маслиновото дърво е ценено заради своите изключителни характеристики като материал и топло оцветяване. Той може да се намери в целия средиземноморски регион и се използва от векове за изработка на дълготрайни стоки или художествени предмети.

 

Дървесината, която използваме, се суши внимателно в продължение на месеци, преди дръжките да бъдат струговани. След това шлайфаме повърхностите, запечатваме ги с масло и ги полираме до копринено гладко покритие. Това разкрива нежната медена окраска на дървото особено добре.

 

Без хрома светът би загубил голяма част от своя блясък. При акцентите използвани в нашите продукти за мокро бръснене той показва най-добрите си качества: материалът е устойчив на корозия, с много дълъг живот и има луксозен, чаровен блясък. Контрастирайки с него цветовете и формите на другите премиум материали се показват в най-добрата си светлина.

 

Косъм на четката - Fine badger

 

Косъмът с качество Fine badger е по-мек от Pure badger, но по-твърд от Silvertip badger. Космите са светлосиви на цвят и се отличават с тъмна ивица или лента, характерна за високите качества косъм от язовец. Този естествен косъм е изключително подходящ за почитателите на мокрото бръснене, които ценят мекотата на косъма от язовец, но искат да постигнат и масажиращ ефект.

 

Глава на самобръсначката - Gillette® Fusion™

 

Системата Gillette® Fusion™ има пет прогресивно разположени остриета в касетъчно ножче, което осигурява удобно и гладко бръснене. Благодарение на своята семпла и безопасна работа, системата Gillette® Fusion™ е подходяща за начинаещи, а ножчетата се предлагат от търговците на дребно навсякъде.

 

MÜHLE използва само оригинални части на Gillette®.

377,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 377,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
KOSMO
Код на продукта
S 281 H 870 F