Комплект Taylor of Old Bond Street, косъм от язовец, Gillette® Mach3®, дръжки от смола, черни

  • Марка: Taylor of Old Bond Street
  • Кат. номер: 05033

Серия Edwardian

 

Комплект за бръснене от 3 части без купичка, дръжки от висококачествена смола с хромирани метални акценти:

  • Четка за бръснене с косъм от язовец (pure badger)
  • Самобръсначка с 3 остриета, съвместима с Gillette® Mach3®
  • Стойка от хромиран метал

Материал - висококачествена смола

Висококачествената смола е синтетичен материал, чиято повърхност е допълнително обработена и полирана. Този материал често се използва за производство на висок клас аксесоари за бръснене, средства за писане и други качествени продукти и се предлага в различни варианти на дизайн и цветове.

Хромираният акцент предпазва от развитие на корозия и придава луксозен блясък, който допринася за цялостния висококачествен дизайн на комплекта.

 

Косъм на четката - Pure badger

Pure Badger е базовото качество от естествените видове косъм. Косъмчетата на Pure Badger са малко по-твърди от Fine Badger и Silvertip Badger, но все пак много меки. Отличава се от останалите видове с по-тъмното си оцветяване по върха на косъмчетата. Космите са по-дебели и здрави, но меки и много по-гъвкави от космите от четина на глиган.

Този вид косъм от язовец осигурява най-добър масажиращ ефект и ексфолира кожата на лицето при нанасяне на сапун или крем за бръснене и създава кремообразна пяна, която подготвя перфектно кожата за бръснене.

 

Използвай комплектът в комбинация със сапун за бръснене, за да създадеш оптимално гъста пяна.Глава на самобръсначката - Gillette® Mach3®

 

Системата Gillette® Mach3® е една от най-често използваните системи за бръснене в света. Три прогресивно разположени остриета в касетъчно ножче гарантират удобно и гладко бръснене. Ножчетата се предлагат от търговците на дребно навсякъде.

428,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 428,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
Edwardian
Код на продукта
05033