Комплект за брада Clubman Pinaud, 3 части

 • Марка: Clubman Pinaud
 • Кат. номер: CM 27953

Комплектът съдържа следните продукти за перфектна грижа за брадата:

 • CLUBMAN 2-in-1 Овлажняващ и подхранващ крем за лице и брада: 89 ml

  Този подхранващ крем хидратира, успокоява раздразнената кожа, предотвратява повявата на "пърхот" на брадата и лющене на кожата под нея и контролира накъсването на косъмчетата на брадата.
  Кремообразната формула е лесна за нанасяне и има лека текстура за бързо абсорбиране. Малко количество от продукта е достатъчно.

  Начин на използване: Нанеси малко количество върху дланите на ръцете си. Разпредели равномерно, масажирай в кожата и разнеси по брадата.

 • CLUBMAN Балсам за брада: 59 g

  Clubman Pinaud дава ново определение за ефективна грижа за брадата с този балсам за брада. Уникалната смес от натурален пчелен восък, соев протеин и кокосово масло помага за оформяне на брадата, придава блясък и здравина.

  Начин на използване: Нанеси малко количество върху дланите на ръцете си и го разпредели равномерно по цялата брада.

 • CLUBMAN Масло за брада: 30 ml

  Маслото за брада на Clubman е идеално за допълнителна хидратация на лицето и брадата ти. Специалната му смес от три натурални масла подхранва, придава блясък на брадата и успокоява кожата под нея.

  Начин на използване: Нанеси една-две капки от маслото в дланта си и ги разпредели равномерно по цялата брада. Втрий в кожата, за да предотвратиш изсушаване и лющене на кожата под брадата.
68,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 68,80 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Код на продукта
CM 27953