Комплект за бръснене Men Rock от 3 части, аромат сицилиански лайм

  • Марка: Men Rock
  • Кат. номер: 300319

Есенциален комплект за бръснене, който включва:

  • Четка за бръснене със синтетичен косъм
  • Пластмасова стойка за четка за бръснене, за да изсъхват косъмчетата на четката правилно
  • Крем за бръснене с освежаващ аромат на сицилиански лайм, 100 ml

Четката за бръснене със синтетичен косъм ексфолира кожата на лицето, премахва мъртвите кожни клетки и изглажда кожата, като по този начин предотвратява порязванията по време на бръснене и образуването на акне или други кожни раздразнения. Тя помага за образуването на гъста и богата пяна.

 

След употреба четката трябва да се изплакне обилно с топла вода, да се изтръска и да се остави да изсъхне правилно, като се постави на стойката с косъмчетата надолу. По този начин тя се запазва по-дълго във времето, без да опадат косъмчета.

 

Стойката за четка за бръснене на Men Rock гарантира, че четката ти и нейните косъмчета винаги ще бъдат в отлично състояние и ще се запазят по-дълго във времето. Тя идва със самозалепваща се лепенка, с която лесно можеш да я закрепиш на плочките на банята, така че да бъде максимално удобна за употреба.

 

Кремът за бръснене в купа е с освежаваш аромат на сицилиански лайм в комбинация с пикантни нотки на черен пипер.
Кремът хидратира в дълбочина, омекотява кожата на лицето и предотвратява образуването на кожни раздразнения след бръснене.

С крема за бръснене със сицилиански лайм можеш да образуваш копринено мека пяна, която не изсъхва по време на бръснене. Пяната осигурява защитна бариера между кожата на лицето и острието на самобръсначката или бръснача. Кремът хидратира в дълбочина, омекотява кожата на лицето и предотвратява образуването на кожни раздразнения след бръснене.

 

Начин на употреба:

  • Подготви лицето и шията си за бръснене с топла вода. Топлата вода отваря порите на лицето и помага за по-качествено бръснене.
  • Образувай пяна от крема за бръснене, използвайки четката и нанеси с леки движения, след което изчакай да подейства за една или две минути.
  • Обръсни лицето и шията си с класическа самобръсначка.
  • След това изплакни кожата с чиста вода и използвай козметика за след бръснене, за да успокоиш и хидратираш кожата.

 

Състав:

 

Крем за бръснене

 

Aqua, Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Triethanolamine,Parfum, Sodium Hydroxide.

49,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 49,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Код на продукта
300319