Луксозен комплект за бръснене MÜHLE, косъм от язовец, Gillette® Fusion™, дръжки от майсенски порцелан, ръчно изработен

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: S 493 ED MEISSEN F

Серия EDITION


Луксозен ръчно изработен комплект за бръснене от 3 части, дръжки от майсенски порцелан с хромирани метални акценти:

  • Четка за бръснене с високо качество косъм от язовец Silvertip badger (сменяема глава)
  • Размер на четката за бръснене L: диаметър на пръстена 23 mm
  • Самобръсначка с глава за бръснене с 5 ножчета Gillette® Fusion™
  • Стойка за самобръсначка от хромиран метал

Важно: Този продукт се предлага само с предварително заплащане по банков път или с карта през сайта. Времето за доставка е около 4-5 работни дни.

 

Обемната форма и изразителният силует на дръжките, в комбинация с приниципите на пуристичния дизайн на MÜHLE, открояват серията Edition от всички останали. 

 

Този шедьовър е ръчно изработен с висока прецизност до съвършенство. Всеки елемент от комплекта се изработва по поръчка: от косъмът на четката, чиято глава е сменяема, през полирането на металните части, до изработката на дръжките. Серията Edition е черешката на тортата.

Всеки от тези уникални комплекти се изработва ръчно от MÜHLE в Германия и пристига с илюстрирана брошура в изящна презентационна кутия.

 

Материал - майсенски порцелан

 

Историята на порцелана започва още през 7 век в Китай. Точният състав и начинът на производство се пази в дълбока тайна. Ето защо порцеланът в Европа се появава чак около 700 години по-късно.

 

През 1708 г. в малкото немско градче Майсен се произвежда първия бял порцелан в Европа. Не след дълго, през 1710 г. отваря врати първата фабрика за производство на порцелан в Европа. През годините, производството на порцелан претърпява множество промени, но едно нещо се запазва и до днес - безупречното качество на порцелана, благодарение на ценните умения на известни майстори, чиито знания и техника са предадени на поколенията и се използват успешно и до днес. 

 

Китайският дракон Минг олицетворява мъжката сила и енергия, а червеният цвят е символ на щастието.

 

Дръжките са щателно изработени от майстори-занаятчии и ръчно рисувани с голяма прецизност и внимание. Това отличава серията Edition от всички други и я превръща в най-красивият дизайн, изработван от MÜHLE.

 

Без хрома светът би загубил голяма част от своя блясък. Хромираният метал е устойчив на корозия, с много дълъг живот и има луксозен, чаровен блясък. Контрастирайки с него цветовете и формите на другите премиум материали се показват в най-добрата си светлина.

Косъм на четката - Silvertip Badger

Ценителите считат Silvertip Badger за символ на устойчивост и качество: за тези изцяло ръчно изработени четки се използват само най-добрите, внимателно подбрани косми от язовец. Този ценен естествен материал е особено мек и гъвкав.

Фините, конично заострени косми притежават способността да задържат голямо количество вода и образуват гъста, кремообразна пяна. Характерен символ на качеството е равната тъмна ивица, която минава хоризонтално през преобладаващо сребристите косми.

Този премиум продукт се произвежда с помощта на занаятчийски инструменти, използвайки ръчна техника, която владеят шепа специалисти в целия свят. Полу-кръглата форма на главата на четката се създава на ръка в процеса на изграждането и. По този начин фините върхове не се нуждаят от подрязване и запазват натуралната си мекота.

Глава на самобръсначката - Gillette® Fusion™

 

Системата Gillette® Fusion™ има пет прогресивно разположени остриета в касетъчно ножче, което осигурява удобно и гладко бръснене. Благодарение на своята семпла и безопасна работа, системата Gillette® Fusion™ е подходяща за начинаещи, а ножчетата се предлагат от търговците на дребно навсякъде.

 

MÜHLE използва само оригинални части на Gillette®.

2 350,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 350,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
EDITION
Код на продукта
S 493 ED MEISSEN F