Пълен комплект за класическо бръснене Men Rock от 5 части, сандалово дърво

 • Марка: Men Rock
 • Кат. номер: 300321

Пълният комплект за класическо мокро бръснене Men Rock включва:

 • Класическа самобръсначка със затворен гребен от хромиран метал
 • Четка за бръснене със синтетичен косъм
 • Пластмасова стойка за четка за бръснене, за да изсъхват косъмчетата правилно
 • Крем за бръснене с аромат на сандалово дърво
 • 5 бр. ножчета за бръснене от неръждаема стомана

Класическата самобръсначка със затворен гребен е универсално средство за класическо мокро бръснене. С нея можеш да постигнеш безупречно гладко и трайно бръснене с много по-малко кожни раздразнения след бръснене. За разлика от модерните касетъчни ножчета, главата на класическата самобръсначка не се движи, а е фиксирана. Ножчетата се сменят с развинтване на главата на самобръсначката. Самобръсначката е изработена от цинкова сплав и има хромирано покритие с никел. Хромираният завършек на самобръсначката предпазва от развитие на корозия и придава луксозен блясък, който допринася за цялостния висококачествен дизайн.

 

Четката за бръснене със синтетичен косъм ексфолира кожата на лицето, премахва мъртвите кожни клетки и изглажда кожата, като по този начин предотвратява порязванията по време на бръснене и образуването на акне или други кожни раздразнения. С нейна помощ можеш да създадеш богата и плътна пяна, която да осигури безупречно бръснене.

 

След употреба изплакни четката обилно с топла вода, изтръскай и остави да изсъхне правилно, като я поставиш на стойката с косъмчетата надолу. По този начин косъмът на четката се запазва по-дълго във времето, без да опадат косъмчета.

 

Кремът за бръснене е с мъжествен и елегантен аромат на сандалово дърво в комбинация с пиканти нотки на черен пипер, в купа.

Кремът хидратира в дълбочина, омекотява кожата на лицето и предотвратява образуването на кожни раздразнения след бръснене.

С този крем за бръснене можеш да образуваш копринено мека пяна, която не изсъхва по време на бръснене. Пяната осигурява защитна бариера между кожата на лицето и острието на самобръсначката или бръснача. 

 

Комплектът от 5 бр. ножчета за бръснене от неръждаема стомана ще ти осигури безупречно бръснене седмици наред. Едно ножче може да бъде използвано за до 3-5 бръснения, в зависимост от честотата на бръснене и гъстотата на брадата.

 

Начин на употреба:

 • Подготви лицето и шията си за бръснене с топла вода. Топлата вода отваря порите на лицето и помага за по-качествено бръснене.
 • Образувай пяна от крема за бръснене, използвайки четката и нанеси с леки движения, след което изчакай да подейства за една или две минути.
 • Обръсни лицето и шията си с класическата самобръсначка и повтори при необходимост.
 • След това изплакни кожата с чиста вода и използвай козметика за след бръснене, за да успокоиш и хидратираш кожата.

 

Състав:

 

Крем за бръснене

 

Aqua, Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Triethanolamine,Parfum, Sodium Hydroxide

97,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 97,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Код на продукта
300321