Комплект за пътуване MÜHLE със самобръсначка Gillette® Fusion™, четка и калъф

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: RT 1 F

Пътувай със стил! Нашият най-мъжествен ритуал за поддържане заслужава мъжки и естетически аксесоари, дори когато си в движение.

 

Коженият калъф е изработен и завършен от регионален производител в Германия. Необработената естествена телешка кожа се дъби по специален метод с растителни продукти. Особената му привлекателност? Естественият материал е дълготраен и издръжлив и развива индивидуална патина в хода на използването му: следите на собственика, неговите пътувания и преживявания.

 

Този модел се доставя с ексклузивна четка за бръснене със синтетичен косъм Silvertip Fibre® © (размер на пръстена 21 мм) и бръснач Gillette® Fusion ™ с 5 остриета с хромирани метални части.

 

Съвети за употреба и грижи:

 

Кожата за този калъф е дъбена в Германия и старателно преработена във висококачествен продукт, за да запази естествените си характеристики. Леките вариации в оцветяването и малките белези са характеристики на естествения материал. Препоръчваме да нанесеш тънък слой крем за поддържане или мазнина за необработени кожи и внимателно да полираш калъфа с мека кърпа.

 

Закопчалката на кутията отвън става по-гъвкава с времето. Плъзни бутона за закрепване през отвора, като натиснеш ръба на отвора с два пръста.

351,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 351,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Код на продукта
RT 1 F