Комплект MÜHLE, косъм от язовец, класическа самобръсначка, дръжки хром и розово злато

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: S 091 M 89 RG

Серия TRADITIONAL

Комплект за бръснене от 3 части без купичка за бръснене, дръжки от метал с акценти от хром и розово злато:

  • Четка за бръснене с косъм от язовец (silvertip badger)
  • Размер на четката за бръснене M: диаметър на пръстена 21 mm, развиваща се глава
  • Класическа самобръсначка със затворен гребен
  • Стойка от хромиран метал

Материал - метал

Без хрома светът би загубил голяма част от своя блясък. При акцентите използвани в нашите продукти за мокро бръснене той показва най-добрите си качества: материалът е устойчив на корозия, с много дълъг живот и има луксозен, чаровен блясък. Контрастирайки с него цветовете и формите на другите премиум материали се показват в най-добрата си светлина.

Косъм на четката - Silvertip badger

Ценителите считат silvertip badger за символ на устойчивост: за тези изцяло ръчно изработени четки се използват само най-добрите, внимателно подбрани косми от язовец. Този ценен естествен материал е особено мек и гъвкав.

Фините, конично заострени косми притежават способността да задържат голямо количество вода и образуват гъста кремообразна пяна. Характерен символ на качеството е равната тъмна ивица, която минава хоризонтално през преобладаващо сребристите косми.

Този премиум продукт се произвежда с помощта на занаятчийски инструменти по ръчен начин, който владеят шепа специалисти в целия свят. Полу-кръглата форма на главата на четката се създава на ръка в процеса на изграждането и. По този начин фините върхове не се нуждаят от подрязване и запазват натуралната си мекота.

Глава на самобръсначката - класическо бръснарско ножче


От поколения класическата самобръсначка е символ на стил. Тя може да обръсне прецизно дори най-трудните места и за мнозина това е най-добрата самобръсначка. Стилът й подхожда идеално на дизайна на продуктите на MÜHLE.

След кратък период на използване и опознаване на класическата самобръсначка проличава, че резултатът е траен, а кожата безупречно гладка. За разлика от модерните системи ножчета, главата на класическите самобръсначки не се движи. Ножчетата се сменят с развинтване на капачката.

Неръждаемите ножчета за бръснене на MÜHLE, са идеално допълнение за класическите им самобръсначки.

362,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 362,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
TRADITIONAL
Код на продукта
S 091 M 89 RG