Подаръчен комплект TRADITIONAL от MÜHLE

  • Кат. номер: GS TRAD CHROM

Комплектът съдържа:
 

  • четка за бръснене с косъм от язовец, silvertip badger (091 M 89)
  • класическа самобръсначка със затворен гребен (R 89)
  • стойка от метал, хромирана (RHM SR SET)
  • предпазител за ножче
  • ножчета за бръснене MÜHLE (1 x 10 ножчета)
  • кърпа за бръснене (1 брой)

 

Материал - хром

Без хрома светът би загубил голяма част от своя блясък. При акцентите използвани в нашите продукти за мокро бръснене той показва най-добрите си качества: материалът е устойчив на корозия, с много дълъг живот и има луксозен, чаровен блясък. Контрастирайки с него цветовете и формите на другите премиум материали се показват в най-добрата си светлина.

 

Косъм на четката - Silvertip badger

Ценителите считат silvertip badger за символ на устойчивост: за тези изцяло ръчно изработени четки се използват само най-добрите, внимателно подбрани косми от язовец. Този ценен естествен материал е особено мек и гъвкав.

Фините, конично заострени косми притежават способността да задържат голямо количество вода и образуват гъста кремообразна пяна. Характерен символ на качеството е равната тъмна ивица, която минава хоризонтално през преобладаващо сребристите косми.

Този премиум продукт се произвежда с помощта на занаятчийски инструменти по ръчен начин, който владеят шепа специалисти в целия свят. Полу-кръглата форма на главата на четката се създава на ръка в процеса на изграждането и. По този начин фините върхове не се нуждаят от подрязване и запазват натуралната си мекота.

 

Глава на самобръсначката - класическо бръснарско ножче


От поколения класическата самобръсначка е символ на стил. Тя може да обръсне прецизно дори най-трудните места и за мнозина това е най-добрата самобръсначка. Стилът й подхожда идеално на дизайна на продуктите на MÜHLE.

След кратък период на използване и опознаване на класическата самобръсначка проличава, че резултатът е траен, а кожата безупречно гладка. За разлика от модерните системи ножчета, главата на класическите самобръсначки не се движи. Ножчетата се сменят с развинтване на капачката.

 

Предпазител за ножче

 

Предпазителят, изработен от пластмаса, предпазва ножчето на самобръсначката по време на съхранение или по време на пътуване.

 

Ножчета за бръснене MÜHLE

  • пакет от 10 бр. двустранни ножчета MÜHLE за класически самобръсначки
  • кутия с 10 индивидуално опаковани ножчета от неръждаема стомана
  • подходящи за всички класически самобръсначки

 

Кърпа за бръснене от MÜHLE, релефна структура

 

Всеки, който е посещавал бръснар, познава удоволствието от перфектната подготовка преди бръснене, която започва с поставяне на топла кърпа върху зоните за бръснене. Кърпите за бръснене на MÜHLE са създадени именно с тази цел.

 

Благодарение на квадратната си релефна структура, памучната текстура поема голяма част от влагата и има успокояващ ефект при употреба, по време на почистване, както и при изсушаване на лицето.

 

Приложение:

 

Класическа самобръсначка

 

Бръсненето с класическа самобръсначка изисква малко практика. Кожата също се нуждае от известно време, за да свикне с този тип бръснене. Първите стъпки ще бъдат по-лесни, ако следвате тези инструкции:

Навлажнете зоната за бръснене, за предпочитане с топла вода и я сапунисайте добре с четка. Колкото по-дълго нанасяте пяната, толкова по-лесно и нежно могат да бъдат отрязани космите. Ако е възможно, използвайте високо ефективен овлажняващ крем или сапун за бръснене, тъй като това ще позволи на острието да се плъзга по кожата по-лесно. Уверете се, че бръснещата глава и дръжката са плътно прикрепени една към друга, но затегнете винта само дотолкова, доколкото да може да се отвинти, без много усилия.

Това гарантира, че острието ще застане под правилния ъгъл. Сега започнете бръсненето. Дръжте самобръсначката под лек наклон спрямо кожата - приблизително 30°. Започнете с бузите и оставете ножчето да се плъзне по кожата, като прилага лек натиск. Винаги бръснете в посоката, в която расте брадата. Когато бръснете врата, опънете кожата със свободната си ръка. Не се обезсърчавайте от малки порязвания или ожулвания. След като свикнете със самобръсначката те рядко ще се случват.

 

Кърпа за бръснене

 

Преди бръснене кърпата за бръснене се накисва в топла вода, след което се поставя върху зоните, които ще бръснете. Топлината и влагата отваря порите, брадата се омекотява и е още по-добре подготвена за бръснене с остро ножче.

 

След бръснене навсякъде, където е останала пяна, се изплаква със студена вода, а кожата се подсушава с втората мека и чиста кърпа. Така кожата е перфектно подготвена за афтършейв балсам или афтършейв като съвършен завършек на мокрото бръснене.

358,00 лв. 298,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 298,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Марка
MÜHLE
Код на продукта
GS TRAD CHROM
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!