Формуляр за връщане

Можеш да върнеш поръчката си в срок от 14 дни, считано от момента на получаване на пратката. Не предлагаме директна замяна.

Как можеш да върнеш продуктите?

1. Увери се, че продуктът/продуктите отговаря(т) на следните условия:

  • Продуктът трябва да бъде неупотребяван и в оригиналното си състояние и опаковка.

  • Търговският вид както на продукта, така и на опаковката, не трябва да са нарушени.

  • Ако продуктът е употребяван и не е в оригиналното си състояние, shave.bg си запазва правото да не приеме връщането му и да го изпрати обратно на адреса на клиента.

2. Попълни и изпрати формуляра за връщане от тук.

3. Опаковай внимателно и стабилно продуктите за връщане в картонена кутия и ги изпрати във вида, в който си ги получил. 

Важно: Върнатите продукти трябва да са в оригиналните им опаковки. Те не бива да са употребявани или да са с нарушен търговски вид.

Адресът, до който трябва да върнеш пратката е следният:
за Тайм Фор Ю ООД,
гр. Божурище, 2227, ул. Гурмазовско шосе 57, BigArena Fulfillment

Какво се случва, след като върнеш продуктите към нас?

  1. Преглеждаме подробно попълнения формуляр за връщане и се свързваме с теб по имейл или телефон при възникнали доуточняващи въпроси.

  2. След пристигане, продуктите се проверяват и установяваме, дали са в първоначалния си търговски вид и дали са неупотребявани (в срок до 4 работни дни).

  3. След като процесът по проверка приключи, ще се свържем с теб на посочения в поръчката имейл адрес, за да те уведомим за статуса на проверката, както и ще извършим корекция на фактурата.

  4. Възстановяване на сума - При спазени условия на връщане (продуктът трябва да бъде неупотребяван и в оригиналното си състояние и опаковка), ще изплатим сумата, заплатена за поръчаните продукти по банков път на посочената във формуляра за връщане банкова сметка (IBAN) и титуляр. 
    Срокът за възстановяването на сумата може да отнеме до 10 работни дни и зависи от използваните платежни институции.

Внимание: Разходите по връщане на продуктите са за сметка на клиента. (Изключение правя поръчки с повредени или дефектни продукти).

Сравнение на продукти