Плащане

Начини за плащане

Можете да заплатите поръчаните продукти по няколко начина:

  • Наложен платеж (плащане в брой или с карта на куриера при доставка)
  • С кредитна или дебитна карта онлайн (виртуален ПОС терминал KBC Банк България)
  • По Банков път 

Наложен платеж (плащане в брой или с карта на куриера при доставка)

Цялата стойност (посочена в e-mail за завършена поръчка) се заплаща в български лева на куриера при получаване на пратката.

Плащане с кредитна или дебитна карта онлайн

Плащането онлайн се извършва с лична кредитна или дебитна карта или с карта на Вашата фирма – при безопасни условия. Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от VISA ( Classic и Electron ) и MASTERCARD ( включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код ).

Shave.bg използва виртуален ПОС терминал на KBC Банк България за заплащане с кредитни и дебитни карти. 

При заплащането се използва система за сигурни плащания през интернет чрез схемите Verified by Visa за карти VISA и MasterCard SecureCode за карти MasterCard.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 5 дни. 

Плащане по банков път

За да платите по банков път е нужно да направите банков превод по следната банкова сметка:

BG64RZBB91551008335260
BIC: RZBBBGSF
ТАЙМ ФОР Ю ООД
KBC Банк

В основанието за плащане посочете номера на направената поръчка, който можете да намерите в получения e-mail за завършена поръчка или в историята на направени поръчки във Вашия профил в shave.bg. 

Моля да направите справка в своята банка за евентуални допълнителни такси, които биха могли да бъдат начислени при онлайн плащания или банкови преводи, както и при обмяна на валута, свързана с извършваните транзакции. Такива допълнителни разходи се заплащат от Вас. 

При плащане по банков път стоката се изпраща след отразяване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на платежно нареждане от страна на клиента.

Сравнение на продукти