Парфюм Barberism на Captain Fawcett - Тестер

  • Марка: Captain Fawcett
  • Кат. номер: 4503

2 ml

Убеди се сам в изключителния чар на парфюма Barberism и бъди различен с този необикновен и завладяващ аромат.

Ароматите на Captain Fawcett Ltd вече се предлагат и в джобен размер, за да можеш да изпробваш всеки и да бъдеш сигурен в избора си, защото парфюмът на един джентълмен винаги е определящ за неговата цялостна визия.

Вярваме, че няма да се учудиш, като ти кажем, че и този продукт на Captain Fawcett Ltd дава началото си по време на приключенията на капитана и по-точно - вследствие на запознанството му с известния стилист на коса Сид Соттунг.


Необикновеният и завлязяващ аромат напомня на старата училищна бръснарница, където Сид е чиракувал за традиционен италиански бръснар в Бруклин.

Разбира се, трудно е да се опише с думи един подобен аромат, но пък съставките със сигурност ще те заинтригуват, а благоуханието ще те плени.

Barberism® е вечен, освежаващ, но и модерен аромат, лъхащ на елегантни цитрусови нотки на лайм и портокал, извисяващи се над сърцето на ароматната роза и галбанум, основани на земна основа от зелено кедрово дърво, пачули и мускус.

Това неповторимо съчетание от съставки е създадено като повече от перфектно допълнение за теб и твоя стил, а цялата ексклузивна гама от продукти на Barberism® поставя нов стандарт в света на бръснарството. 

Да се избягва контакт с очи, само за външна употреба!

Това може би е съвършеният аромат, който би желал да те следва навсякъде и да бъде точният завършек на твоето джентълменско излъчване, не пропускай възможността да разбереш.

12,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 12,90 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Код на продукта
CF.4503