Пазарувай удобно от вкъщи с промо код stayhome за -15% отстъпка. Доставка до адрес на цената на доставка до офис.
За да получиш пратката си без физически контакт, използвай автомат на Еконт или Спиди.
Плащане

Начини за плащане

 

Можете да заплатите поръчаните продукти по няколко начина:

  • Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка)
  • С кредитна или дебитна карта онлайн (виртуален ПОС терминал еБорика)
  • С ePay.bg
  • По Банков път 

Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка)


Цялата стойност (посочена в e-mail за завършена поръчка) се заплаща в български лева на куриера при получаване на пратката.

 

Плащане с кредитна или дебитна карта онлайн


Плащането онлайн се извършва с лична кредитна или дебитна карта или с карта на Вашата фирма – при безопасни условия. Приемат се кредитни и дебитни карти, издадени от VISA ( Classic и Electron ) и MASTERCARD ( включително Maestro, ако имат CVV2/CVC2 код ).

Shave.bg използва виртуален ПОС терминал еБорика за заплащане с кредитни и дебитни карти. 

При заплащането се използва система за сигурни плащания през интернет чрез схемите Verified by Visa за карти VISA и MasterCard SecureCode за карти MasterCard.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 5 дни. 

 

Плащане с ePay.bg

 

ePay.bg е система за плащанe с банкови карти и микросметки чрез Интернет. Необходима е предварително направена регистрация в ePay с микросметка или банкова карта.

 

Плащане по банков път

 

За да платите по банков път е нужно да направите банков превод по следната банкова сметка:

BG64RZBB91551008335260

BIC: RZBBBGSF

ТАЙМ ФОР Ю ООД

РАЙФАЙЗЕН БАНК

 

В основанието за плащане посочете номера на направената поръчка, който можете да намерите в получения e-mail за завършена поръчка или в историята на направени поръчки във Вашия профил в shave.bg. 

 

Моля да направите справка в своята банка за евентуални допълнителни такси, които биха могли да бъдат начислени при онлайн плащания или банкови преводи, както и при обмяна на валута, свързана с извършваните транзакции. Такива допълнителни разходи се заплащат от Вас.

 

При плащане по банков път стоката се изпраща след отразяване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на платежно нареждане от страна на клиента.