Пазарувай удобно от вкъщи с промо код stayhome за -15% отстъпка. Доставка до адрес на цената на доставка до офис.
За да получиш пратката си без физически контакт, използвай автомат на Еконт или Спиди.

Почистване на четка за бръснене с естествен косъм

Почистване на четка за бръснене с естествен косъм

Пусни топла вода в центъра на главата на четката и раздвижи космите ѝ настрани няколко пъти в различни посоки.

 

правилно почистване на четка за бръснене  

 

Убеди се, че дори и в средата на главата на четката, там, където космите се свързват с дръжката, не са останали видими следи от пяната.

Не използвай много гореща вода за разпенване и за изплакване. Температурата на водата не трябва да надхвърля 45 °C. Не използвай химически детергенти, оцет, Dettol, боракс и подобни субстанции.

 

Съхранение

 

Никога не съхранявай четката в затворени контейнери като калъфи за пътуване, несесери или тоалетни чанти докато е мокра. За пътуване препоръчваме четки със синтетичен косъм като Mühle Silvertip Fibre® travel shaving brush.

 

четка за бръснене със стойка

 

Окачи четката на подходяща стойка, за да изсъхне. Mühle предлага подходящи стойки за всичките си продукти.

 

Грижа за дръжките на четките, направени от естествени материали

 

Дръжките, направени от естествени материали като дърво и рог трябва да се подсушават с мека кърпа след всяка употреба.

 

четки за бръснене

 

Можеш да запечатваш повърхността на дръжките от време на време с подходящо масло за поддръжка. Ние препоръчваме маслото за поддръжка на Mühle, което е създадено точно с тази цел.

 

 

 

Повече за класическото бръснене може да научиш на:
https://shave.bg/klasichesko-brusnene.html 

 

19 Април 2019

 

 

 

Чудиш се каква е разликата между крем за бръснене и сапун за бръснене? Искаш да използваш сапун за бръснене, но не знаеш как да направиш фина и богата пяна като тази в любимия ти барбершоп? В тази статия ще научиш всичко за сапуна за бръснене и как да го използваш правилно в домашни условия.

прочети още

Подготвили сме ти статия, в която ще откриеш най - доброто ръководство за мокро бръснене. Ще научиш всички предимства и недостатъци, както и разликата между традиционното и нетрадиционното мокро бръснене.

прочети още

В тази статия ще научиш основите на класическото бръснене, как да се обръснеш правилно с класическа самобръсначка, различните видове класически самобръсначки, както и коя козметика е най - подходяща за класическото бръснене.

прочети още

Обмисляш да закупиш класическа самобръсначка? В този блог пост ще научиш всички предимства на класическото мокро бръснене, както и 11 интересни факта за бръсненето с класическа самобръсначка.

прочети още

Афтършейвът е важна част от ритуала на мъжкото мокро бръснене. Научи главната функция, видовете афтършейв, съставките му, тяхното действие, както и как да нанесеш правилно афтършейва след бръснене.

прочети още

В тази статия ще научиш всичко, което трябва да знаеш за маслото за брада: кога и как да използваш масло за брада, кои са основните му съставки и защо е толкова важно за добре поддържана и оформена брада!

прочети още

Колебаеш се дали да избереш бръснач, или класическа самобръсначка? Събрали сме всички ползи и недостатъци както за бръснача, така и за класическата самобръсначка. Прочети ги, за да разбереш кое е по-подходящо за теб.

прочети още

Спиране на кръв при бръснене - как да го направиш най-лесно? Почти всеки мъж се е порязвал при бръснене поне веднъж. Спирането на кървене при бръснене обикновено е доста лесно, прочети няколко бързи и лесни решения.

прочети още

Любим човек има повод и за кратко време трябва да избереш перфектния подарък за него? Подготвили сме списък с висококачествени продукти за бръснене – 8 идеи за подарък за мъж, с които да зарадваш любим човек.

прочети още

Все още търсиш перфектен Коледен подарък за мъж? В този блог пост ще откриеш интересни и оригинални идеи, с които наистина да зарадваш любим човек през празниците! Открий идеален подарък за мъж тук.

прочети още

Ти си професионален барбер или имаш барбершоп и търсиш качествени продукти за твоя бизнес на преференциални цени? Подготвили сме ти пълна гама от висококачествени продукти за бръснене и брада на доказани немски, италиански и английски марки. Научи повече и открий всичко за твоя барбершоп тук.

прочети още
/div>