Подаръчен комплект VIVO от MÜHLE

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: GS VIVO

Комплектът съдържа:

 

  • четка за бръснене с изкуствен косъм Black Fibre
  • глава на четката с пръстен 21 mm
  • самобръсначка с глава за бръснене с 5 ножчета, съвместима Gillette® Fusion™
  • стойка от метал, хромирана (RHM 33)
  • хромирана писалка MÜHLE
  • крем за бръснене MÜHLE, морски зърнастец
  • кърпа за бръснене (1 брой)

 

Материал - сливово дърво

Дизайнерите, стругарите и резбарите отдавна са открили сливовото дърво. Те използват материала за средства за писане, мебели и музикални инструменти. Ние сме го включили в колекцията си поради интересния цвят и живите шарки.

Друго предимство е, че това е местен дървен материал, който е твърд и устойчив. За да се защити дървото от вода, повърхността се запечатва с масло. Полученият мек блясък е преднамерен и много атрактивен страничен ефект.

Без хрома светът би загубил голяма част от своя блясък. При акцентите използвани в нашите продукти за мокро бръснене той показва най-добрите си качества: материалът е устойчив на корозия, с много дълъг живот и има луксозен, чаровен блясък. Контрастирайки с него цветовете и формите на другите премиум материали се показват в най-добрата си светлина.

 

Косъм на четката - Black Fibre

 

MÜHLE са разработили това чисто веган решение специално за мокро бръснене. С тъмното си оцветяване и мекота синтетичните влакна Black Fibre до голяма степен приличат на естествения косъм от язовец с качество Pure Badger и освен това върховете им са малко по-меки. Синтетичните влакна притежават еднакво добри работни характеристики. В същото време те се оказват по-здрави и по-трайни. Някои клиенти предпочитат този материал не само заради веганските му свойства, но и защото произвежда особено добра кремообразна пяна за бръснене.

 

След употреба е важно четката да се изплакне обилно с топла (но не гореща) вода, да се изтръска и да се остави да изсъхне естествено. Повече за правилното съхранение на четката за бръснене след употреба можеш да прочетеш тук.

 

Глава на самобръсначката - Gillette® Fusion™


Най-новата система за бръснене на Gillette® има пет остриета, разположени едно зад друго, както и прецизно кантово острие, разположено на гърба на касетата. Този дизайн гарантира много близко и нежно бръснене. Неговата проста и безопасна работа е идеална дори за начинаещите.

 

Касетите Gillette® Fusion™ се предлагат от търговците навсякъде. Предпазителят на касетата, изработен от пластмаса, предпазва остриетата и предпазва от порязвания при съхранение на самобръсначката или по време на пътуване. Съвместими са с всички самобръсначки MÜHLE Gillette® Fusion ™.

 

Крем за бръснене MÜHLE с морски зърнастец

 

Крем за бръснене с морски зърнастец - лека текстура, кремообразна пяна, удобен и при пътуване. Кремовете за бръснене от MÜHLE се създават в съответствие с подбрани рецепти. Висококачествените продукти за мокро бръснене са съвременната, модерна алтернатива на традиционните сапуни, предпочитана от мнозина. Те подготвят кожата и брадата за нежно и перфектно мокро бръснене. След почистване на лицето, нанесете с четката. Освежаващо удоволствие!

 

Крем за бръснене MÜHLE с морски зърнастец е създаден за всички типове кожа. Свежо-плодова грижа за завършек на перфектното мокро бръснене. Морският зърнастец е богат на палмитинова киселина, която помага възстановяването на кожата по естествен начин.

 

С фини, ароматни нотки на лайм и портокал!

 

Кърпа за бръснене от MÜHLE, релефна структура

 

Всеки, който е посещавал бръснар, познава удоволствието от перфектната подготовка преди бръснене, която започва с поставяне на топла кърпа върху зоните за бръснене. Кърпите за бръснене на MÜHLE са създадени именно с тази цел.

 

Благодарение на квадратната си релефна структура, памучната текстура поема голяма част от влагата и има успокояващ ефект при употреба, по време на почистване, както и при изсушаване на лицето.

 

Приложение: 

 

Кърпа за бръснене

 

Преди бръснене кърпата за бръснене се накисва в топла вода, след което се поставя върху зоните, които ще бръснете. Топлината и влагата отваря порите, брадата се омекотява и е още по-добре подготвена за бръснене с остро ножче.

 

След бръснене навсякъде, където е останала пяна, се изплаква със студена вода, а кожата се подсушава с втората мека и чиста кърпа. Така кожата е перфектно подготвена за афтършейв балсам или афтършейв като съвършен завършек на мокрото бръснене.

352,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 352,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
VIVO
Код на продукта
GS VIVO