Подаръчен комплект TRADITIONAL BLACK от MÜHLE

 • Марка: MÜHLE
 • Кат. номер: GS TRAD BLACK

Комплектът съдържа:
 

 • четка за бръснене с изкуствен косъм Silvertip Fibre®, с черна хромирана дръжка
 • класическа самобръсначка със затворен гребен, с черна хромирана дръжка
 • стойка от метал, хромирана (RHM SR SET)
 • предпазител за ножче
 • Копчета за ръкавели MÜHLE
 • ножчета за бръснене MÜHLE (1 x 10 ножчета)
 • кърпа за бръснене (1 брой)

 

Материал - хром

Без хрома светът би загубил голяма част от своя блясък. При акцентите използвани в нашите продукти за мокро бръснене той показва най-добрите си качества: материалът е устойчив на корозия, с много дълъг живот и има луксозен, чаровен блясък. Контрастирайки с него цветовете и формите на другите премиум материали се показват в най-добрата си светлина.

 

Косъм на четката - Silvertip Fibre®

 

Висококачественото синтетично влакно Silvertip Fibre® изобретено от MÜHLE е световна иновация. То представлява синтетично произведен първокачествен материал, чиито характеристики са аналогични на най-ценния естествен косъм от язовец - Silvertip Badger. По-голямата част от потребителите дори казват, че този материал всъщност осигурява по-добри експлоатационни характеристики от естествения косъм.

 

Фините връхчета на 'Silvertip Fibre®' са много меки, но влакното е малко по-стабилно от естествената косъм в средната част. Това осигурява приятно, меко усещане върху кожата при нанасяне на пяната, като същевременно осигурява желаната твърдост на космите в процеса на разпенване. При ежедневна употреба ръчно обработените влакна са по-малко чувствителни от естествения косъм, тъй като изсъхват по-бързо и са устойчиви на сапуни и кремове за бръснене.

 

Тези влакна са напълно веган освен това са малко по-лесни за използване от естествения косъм, тъй като произвеждат особено кремообразна и гъста пяна от малко количество сапун или крем за бръснене и така ти позволяват да ги използваш много по-пестеливо.

 

 

Глава на самобръсначката - класическо бръснарско ножче


От поколения класическата самобръсначка е символ на стил. Тя може да обръсне прецизно дори най-трудните места и за мнозина това е най-добрата самобръсначка. Стилът й подхожда идеално на дизайна на продуктите на MÜHLE.

След кратък период на използване и опознаване на класическата самобръсначка проличава, че резултатът е траен, а кожата безупречно гладка. За разлика от модерните системи ножчета, главата на класическите самобръсначки не се движи. Ножчетата се сменят с развинтване на капачката.

 

Предпазител за ножче

 

Предпазителят, изработен от пластмаса, предпазва ножчето на самобръсначката по време на съхранение или по време на пътуване.

 

Ножчета за бръснене MÜHLE

 • пакет от 10 бр. двустранни ножчета MÜHLE за класически самобръсначки
 • кутия с 10 индивидуално опаковани ножчета от неръждаема стомана
 • подходящи за всички класически самобръсначки

 

Кърпа за бръснене от MÜHLE, релефна структура

 

Всеки, който е посещавал бръснар, познава удоволствието от перфектната подготовка преди бръснене, която започва с поставяне на топла кърпа върху зоните за бръснене. Кърпите за бръснене на MÜHLE са създадени именно с тази цел.

 

Благодарение на квадратната си релефна структура, памучната текстура поема голяма част от влагата и има успокояващ ефект при употреба, по време на почистване, както и при изсушаване на лицето.

 

Приложение:

 

Класическа самобръсначка

 

Бръсненето с класическа самобръсначка изисква малко практика. Кожата също се нуждае от известно време, за да свикне с този тип бръснене. Първите стъпки ще бъдат по-лесни, ако следваш тези инструкции:

Навлажни зоната за бръснене, за предпочитане с топла вода и я сапунисай добре с четка. Колкото по-дълго нанасяш пяната, толкова по-лесно и нежно могат да бъдат отрязани космите. Ако е възможно, използвай високо ефективен овлажняващ крем или сапун за бръснене, тъй като това ще позволи на острието да се плъзга по кожата по-лесно. Увери се, че бръснещата глава и дръжката са плътно прикрепени една към друга, но затегни винта само толкова, че да може да се отвинти без много усилия.

Това гарантира, че острието ще застане под правилния ъгъл. Сега започни бръсненето. Дръж самобръсначката под лек наклон спрямо кожата - приблизително 30°. Започни с бузите и остави ножчето да се плъзне по кожата, като прилагаш лек натиск. Винаги бръсни в посоката, в която расте брадата. Когато бръснеш врата, опъни кожата със свободната си ръка. Не се обезсърчавай от малки порязвания или ожулвания. След като свикнеш със самобръсначката те рядко ще се случват.

 

Кърпа за бръснене

 

Преди бръснене кърпата за бръснене се накисва в топла вода, след което се поставя върху зоните, които ще бръснете. Топлината и влагата отваря порите, брадата се омекотява и е още по-добре подготвена за бръснене с остро ножче.

 

След бръснене навсякъде, където е останала пяна, се изплаква със студена вода, а кожата се подсушава с втората мека и чиста кърпа. Така кожата е перфектно подготвена за афтършейв балсам или афтършейв като съвършен завършек на мокрото бръснене.

392,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 392,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
TRADITIONAL
Код на продукта
GS TRAD BLACK