Внимание: Поръчки, направени в периода 28-30 януари, ще бъдат обработени и изпратени на 31. януари
🎁 Зарадвай имениците: до -30% на избрани продукти и допълнителни 10% за ВСИЧКИ поръчки над 87 лв. с промокод imenden23 само до 31.01 🎁

Основополагащ подробен наръчник за модерния джентълмен Captain Fawcett

  • Марка: Captain Fawcett
  • Кат. номер: 8896
  • С ръчно подписан автограф от основателя на Captain Fawcett - Richie Finney

Основополагащ подробен наръчник от Captain Fawcett за модерния джентълмен. Ако се интересуваш от новите тенденции и живота на модерния джентълмен, то този наръчник е много подходящ, за да научиш всичко необходимо.

 

Captain Fawcett - храбър пътешественик, авантюрист и ценител на първокласната мъжка поддръжка, те кани да надникнеш в личните му преживявания и основополагащи познания за модерния джентълмен. 

 

За пръв път ще бъдат разкрити дълго пазени тайни и съвети, в изключителен детайл. Подробно описани, с красиви фотографии и илюстрации, ще се говори за оборудване и инструменти, за поддръжка и бръснене, с рисунки, ексклузивни интервюта и остроумни коментари. 

 

Най-добрите техники за поддръжка и оформяне на брадата и мустаците , всяка с подробни обяснения и изображения. Богатият опит, споделен както никога досега. Съвети и впечатления от световноизвестни бръснари, артисти и стилисти, засягащи всеки малък детайл в мъжката козметика и грижа. Наръчникът за модерния джентълмен, от А до Я. 

 

Красиво изработено копие, с твърди и тежки корици и матирани старници. Препоръчваме от сърце, тази така необходима и полезна книга за модерния джентълмен. 

 

Наръчникът е на английски език се състои от 176 сраници. Издателството е Jacqui Small, London, а размерите са 20 см x 25.7 см 

Този наръчник е особено подходящ и за подарък за любим човек. Всеки човек, който държи на добре оформената брада ще оцени този наръчник и ще го прочете с удоволствие.

69,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 69,90 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Код на продукта
CF.8896