Прав бръснач Men Rock, острие от въглеродна стомана, дръжка от акрил

  • Марка: Men Rock
  • Кат. номер: 100107
  • Традиционен прав бръснач с острие от въглеродна стомана и дръжка от акрил
  • Преди употреба, внимателно почисти бръснача с топла вода и сапун. След това, използвай бръснарски колан, за да го заточиш
  • Бръсначът на Men Rock е предварително смазан с масло, за да се предотврати появата на ръжда и корозия

Ако искаш да постигаш по-качествено бръснене и желаеш да превърнеш бръсненето си в традиционен класически ритуал, както при любимия бръснар, то правият бръснач на Men Rock е точно за теб. Острието на бръснача е изработено от въглеродна стомана и за да поддържа своята острота и прецизност, се нуждае от периодично заточване. 

При употребата на правия бръснач трябва да се подходи с допълнително внимание и търпение, за да се добие нужното умение, което веднъж придобито, остава за цял живот. Точно както е и с карането на колело. Правият бръснач е подходящ за по-напреднали в класическото бръснене.

Традиционното мокро бръснене значително подобрява състоянието на кожата на много мъже, тъй като бръсненето с едно острие осигурява по-качествени и по-гладки резултати. Освен това, козметиката за бръснене е по-щадяща за кожата, тъй като не съдържа синтетични съставки, а само по-натурални такива, които хидратират и омекотяват кожата.

 

87,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 87,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Код на продукта
100107