Пълен комплект за бръснене Men Rock от 5 части, бръснач, сицилиански лайм

 • Марка: Men Rock
 • Кат. номер: 300257

Пълният комплект за класическо мокро бръснене Men Rock включва:

 • Бръснач със сменяемо ножче Men Rock, острие от въглеродна стомана, дръжка от твърда пластмаса
 • Четка за бръснене със синтетичен косъм
 • Пластмасова стойка за четка за бръснене, за да изсъхват косъмчетата правилно
 • Крем за бръснене със свеж аромат на сицилиански лайм
 • 5 бр. ножчета за бръснене от неръждаема стомана

Изискан и лесен за ползване, бръсначът на Men Rock е подходящ за бръснене дори на трудно достъпните места. Дръжката на бръснача е със специален ергономичен дизайн, който осигурява сигурно захващане и перфектен баланс за оптимален контрол върху острието по време на бръснене. Бръсначът не иска заточване, тъй като използва сменяеми бръснарски ножчета.

 

С бръснача със сменяемо ножче тип Shavette можеш да постигнеш изключително гладко и прецизно бръснене. Подобно на правия бръснач, бръсненето с бръснач тип Shavette изисква време за усъвършенстване на техниката. 

 

Бръсначът тип Shavette е подходящ както за бръснене на цялото лице, така и за бръснене по контур и оформяне на брада.

 

Четката за бръснене със синтетичен косъм ексфолира кожата на лицето, премахва мъртвите кожни клетки и изглажда кожата, като по този начин предотвратява порязванията по време на бръснене и образуването на акне или други кожни раздразнения. С нейна помощ можеш да създадеш богата и плътна пяна, която да осигури безупречно бръснене.

 

След употреба изплакни четката обилно с топла вода, изтръскай и остави да изсъхне правилно, като я поставиш на стойката с косъмчетата надолу. По този начин косъмът на четката се запазва по-дълго във времето, без да опадат косъмчета.

 

Кремът за бръснене е с освежаващ цитрусов аромат на сицилиански лайм в комбинация с пиканти нотки на черен пипер, в купа.

Кремът хидратира в дълбочина, омекотява кожата на лицето и предотвратява образуването на кожни раздразнения след бръснене.

С този крем за бръснене можеш да образуваш копринено мека пяна, която не изсъхва по време на бръснене. Пяната осигурява защитна бариера между кожата на лицето и острието на самобръсначката или бръснача. 

 

Начин на употреба:

 • Подготви лицето и шията си за бръснене с топла вода. Топлата вода отваря порите на лицето и помага за по-качествено бръснене.
 • Образувай пяна от крема за бръснене, използвайки четката и нанеси с леки движения, след което изчакай да подейства за една или две минути.
 • Обръсни лицето и шията си с класическата самобръсначка и повтори при необходимост.
 • След това изплакни кожата с чиста вода и използвай козметика за след бръснене, за да успокоиш и хидратираш кожата.

 

Състав:

 

Крем за бръснене

 

Aqua, Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Triethanolamine,Parfum, Sodium Hydroxide

79,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 79,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Код на продукта
300257