Изцяло регулируема самобръсначка Rockwell

  • Марка: Captain Fawcett
  • Кат. номер: 5578

Усети насладата от качественото бръснене с тази напълно регулируема самобръсначка на популярната марка Rockwell! Можеш да я имаш на страхотна цена от Shave.bg с експресна доставка.

 

Произведена в Канада. 

 

Екипът на Captain Fawcett обича да казва, че "необходимостта е майка на изобретението" и не крие адмирациите си към новаторските умения на Rockwell - създателите на световноизвестната, патентована, напълно регулируема 6C двойна предпазна самобръсначка, предназначена за всички типове кожа и дължина на косъма. 

 

Невероятно сътрудничество, съчетаваща както форма, така и ежедневна функция, в резултат на която Captain Fawcett е получил разрешение да използва дизайна на Rockwell, като добави някои елегантни настройки, които да отговарят на твоите взискателни вкусове.

 

Крайният продукт е перфектно балансирана самобръсначка с тегло от едва 90 грама и дължина от 10 сантиметра, която предлага едновременно интуитивно управление и безпроблемно плъзгане. Всичко това ти гарантира перфектен контрол над движенията й по лицето ти. Тялото на самобръсначката е излято от висококачествени цинкови сплави, завършено с поразително бяло хромово покритие.

  

Тази самобръсначка идва без ножчета - разгледай всички ножчета за бръснене тук.

174,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 174,90 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Тип
Затворен гребен
Код на продукта
CF.5578