Внимание: Поръчки, направени в периода 28-30 януари, ще бъдат обработени и изпратени на 31. януари
🎁 Зарадвай имениците: до -30% на избрани продукти и допълнителни 10% за ВСИЧКИ поръчки над 87 лв. с промокод imenden23 само до 31.01 🎁

Резервна глава MÜHLE, Silvertip Fibre®, за четки от сериите TRADITIONAL/ROCCA/HEXAGON

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: 31M49

Материал на главата - Silvertip Fibre®

 

Висококачественото синтетично влакно Silvertip Fibre® изобретено от MÜHLE е световна иновация. То представлява синтетично произведен първокачествен материал, чиито характеристики са аналогични на най-ценния естествен косъм от язовец - Silvertip Badger. По-голямата част от потребителите дори казват, че този материал всъщност осигурява по-добри експлоатационни характеристики от естествения косъм.

 

Фините връхчета на 'Silvertip Fibre®' са много меки, но влакното е малко по-стабилно от естествената косъм в средната част. Това осигурява приятно, меко усещане върху кожата при нанасяне на пяната, като същевременно осигурява желаната твърдост на космите в процеса на разпенване. При ежедневна употреба ръчно обработените влакна са по-малко чувствителни от естествения косъм, тъй като изсъхват по-бързо и са устойчиви на сапуни и кремове за бръснене.

 

Тези влакна са напълно веган освен това са малко по-лесни за използване от естествения косъм, тъй като произвеждат особено кремообразна и гъста пяна от малко количество сапун или крем за бръснене и така ти позволяват да ги използваш много по-пестеливо.

 

Размер на пръстена в мястото на отвиване: 21 mm

 

Подходяща за серии TRADITIONAL, ROCCA и HEXAGON

63,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 63,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
TRADITIONAL, HEXAGON, ROCCA
Тип
Silvertip Fibre
Код на продукта
31M49