Самобръсначка MÜHLE с 3 остриета, Gillette® Mach3®, дръжка от смола, цвят на рог

  • Марка: MÜHLE
  • Кат. номер: R 332 M3

Серия VIVO

  • самобръсначка с 3 остриета, съвместима с Gillette® Mach3®
  • пластмасов предпазител на ножчето
  • дръжка от висококачествена смола с цвят на рог и хромирани метални акценти

 

Материал - висококачествена смола

Висококачествената смола е синтетичен материал с високо качество, чиято повърхност е допълнително обработена и полирана. Материалът е идеален за висок клас аксесоари и средства за писане, тъй като позволява разнообразие от варианти на модерен и класически дизайн с атрактивни цветове.

Първоначалната форма на дръжките на четките и самобръсначките се изработва от плътни пръти от материала. След това всяка заготовка се полира на няколко паса, за да получи този специален блясък. Този метод на обработка гарантира приятното усещане на допир, което се запазва години наред.

Без хрома светът би загубил голяма част от своя блясък. При акцентите използвани в нашите продукти за мокро бръснене той показва най-добрите си качества: материалът е устойчив на корозия, с много дълъг живот и има луксозен, чаровен блясък. Контрастирайки с него цветовете и формите на другите премиум материали се показват в най-добрата си светлина.

 

Глава на самобръсначката - Gillette® Mach3®

 

Системата Gillette® Mach3® е една от най-често използваните системи за бръснене в света. Три прогресивно разположени остриета в касетъчно ножче гарантират удобно и гладко бръснене. Ножчетата се предлагат от търговците на дребно навсякъде. Самобръсначките за мокро бръснене от MÜHLE са съвместими със системите Gillette® Mach3® и Mach3® Turbo.

 

Тази самобръсначка си подхожда с четка за бръснене VIVO, цвят на рог

 

95,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 95,00 лв.
Моля, избери:
Характеристики
Характеристики
Серия
VIVO
Тип
Gillette® Mach3®
Код на продукта
R 332 M3